Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
За храненето при нас е много добре за сега готвя му и му давам и готови пюрета и яде дори и да не ги хареса пак се насилва 😃 яде на 4 ч. по рядко 4.30 , сутрин закуска обяд манджа или пюре 190-200 гр , следобед нещо по леко като плод или плодово пюре или каша и вечеря към 7-8 , преди лягане му правя АМ към 9-10 , 180мл. но не го изяжда много малко явно за да заспи, иначе преди всяко заспиване през деня пие сок или вода иначе не заспива( сока е домашен без захар) .
Столче за кола купихме преди 3 месеца на Лорелли с изофикс система 360 гр. много е удобен както казаха за сваляне и за спане също и може да си седи обратно на движението по дълго време .
Проходилка за хващане имам удобна е като вече може сам да стои прав и само да се подпре сега аз го държа и той само я бута ама много му харесва като се измори сяда и си играе с нея.💙

# 406
В Сряда взехме този стол за кола
https://www.hippoland.net/lorelli-premium-stol-za-kola-0-25-kg-a … grey-1007106-1838
С изофикс е, но може и с коланите на колата да се сложи (ние така направихме, защото колата ни няма изофикс) Може и в посока на движението и обратно. Има подложка за новородено, с нея легналото положение става по-голямо. Доволна съм. Поли се вози спокойна и не плаче както в кошницата, удобно й е. Не разполагахме с голям бюджет, продавачката каза, че нейни познати са доволни от модела 😄
Edit: този модел е 2019, ние взехме 2018 и беше около 260лв, правят намаление ако платиш с карта.

# 407
Рози, столчето Рото 360 ли е? Ако не се лъжа беше около 280-290лв? И ние него харесахме.

# 408
Това получих току що, ако някой го интересува.
Само този уикенд можеш да зарадваш децата с ново LEGO® от КОМСЕД с -30% отстъпка! 😊

# 409
  • София
Ние купуваме по-висок клас столчета, но втора ръка - от OLX.
После ги пускам пак там.
Не виждам смисъл да давам толкова повече пари.
Още си е с кошницата - Maxi cosi. За 90  лв. я взех. Гледах, че е до 13 кг. или някакви см., Но е далеч и от двете.
Днес бяхме на консултация и го измериха 9 кг. и 70 см. Качил е 600 грама (като никога Stuck Out Tongue Winking Eye ).

# 410
Рози, столчето Рото 360 ли е? Ако не се лъжа беше около 280-290лв? И ние него харесахме.
Да точно такова е столчето и съм много доволна цената не я помня , но беше около 260-290 лв. От 0 до 36 кг е . 😊

# 411
Ние купуваме по-висок клас столчета, но втора ръка - от OLX.
После ги пускам пак там.
Не виждам смисъл да давам толкова повече пари.
Още си е с кошницата - Maxi cosi. За 90  лв. я взех. Гледах, че е до 13 кг. или някакви см., Но е далеч и от двете.
Днес бяхме на консултация и го измериха 9 кг. и 70 см. Качил е 600 грама (като никога Stuck Out Tongue Winking Eye ).
Напълно те подкрепям. На мен и количката ми е от там, дадохме 300лв за нея, а нова е 1000лв и според мен не си заслужава.

# 412
Ние купихме Joie Stages от Англия за около 100£. Не бих купила Лорели за такава цена..макар ,че на нашето столче като заспи и му пада главата надолу...

# 413
Ние имаме столче от каката Cangaroo. Супер е. Като чисто ново. В едната кола е то, в моята е кошницата. Днес ни приеха на държавна кухня и ще хапва вкусна храна. Много са добри в нашия квартал. Едно време с кака и едва успях с връзки. А сега ни приеха от първия път, днес дори скачах от радост.

# 414
Tess, коя мярка са разфясовки от 220 гр? Аз давам Хип, те са по 190.
Още ползвам кошницата за кола. Не бързам със столчето. Имаме от баткото, почти чисто ново Чико.
Неви, какви документи трябват за кухнята? Мисля Юначе да й запиша нататък. Тях най ги хареса баткото.

# 415
На Хип 8+ и на ДМ, пак 8+ са по 220 гр., но не са гладко пасирани.

# 416
Искат документ от педиатъра, че детето няма алергии. Вчера като чаках за кухнята осъзнах, че моята бебка е такова миньонче. 3 деца с дни по-големи от нея бяха по 10500 и по 78 см Simple Smile. Мишето е 68 см и 8800. На приятелката ми на 4 месеца и половина е 68 см и 7300 Simple Smile А пък да ви кажа аз имам такъв вълчи апетит от един месец. Винаги съм имала апетит, но това сега е ужас. Уж платих за режим, а той си седи изпринтен и само си го разлиствам. Нямах много за сваляне, почти си станах същата,  от май месец си стоя така. Новото е пухкав корем като тесто, защото ям тесто и сладко. И много забравям, ужасно много. Имам да пиша теми за последния ми семестър, имам работа от вкъщи, а концентрацията ми е 0.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 09:02 от неви86

# 417
Моят мозък започна бавно да се възстановява след като започнах да поработвам от вкъщи, преди това беше ужас. Никога през живота си не съм се чувствала толкова тъпа. Успях да сваля и към 15 кг, общо взето с много глад. Имам да свалям още поне 7-8, но от 2-3 седмици съм се отпуснала и си ям на воля, за сега и на това съм доволна, поне вече не съм дебела, а само пухкава. Grinning
 Мисля и аз да го запиша на кухня, другата седмица като ходим на консултация ще взема бележка.

# 418
Здравейте, момичета.Днес ще ви се оплача.Разболяхме се за първи път.Моя човек в Четвъртък вдигна видока температура през нощта-38, 7.Свалих я с Пандадол на сутринта започна и разстройство.Хайде при личната-вирусна инфекция.От там Болница Здравето, направиха му всички изследвания.За ротавирус отрацателен, кръвните добре.Не ни приеха, изписаха ни домашно лечение.Днес е добре вече, казаха ни, че сме се разминали леко благодарение на Ротарикса.Това ми беше най-големия ужас да се разболее.Слава Богу се разминахме леко.Пазете бебечовците, че е пламнало всичко от всевъзможни вируси.

# 419
Да, вярно, Тес, за 8+ има. Аз паднах под 46кг и наблягам на тесто, че се притесних, но ефект няма. Ментално също има лек срив 🤔😉

Общи условия

Активация на акаунт