На море в Турция - тема 63

• 66 529
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ние се върнахме миналата седмица от Бодрум, Турция ми е много прехвалена, хотелът имаше и плюсове и минуси, за четирите си звезди още доста трябва да се постараят, но така е, като друг прави резервацията. Плажът също не ми хареса, но все пак си починахме доста добре.
Да споделя разочарованието си от "Емералд", представителите им са некомпетентни и неорганизирани, дори не могат да говорят правилен български, като това с пълна сила важи и за българката, която ни придружаваше на връщане. Думи нямам за хаоса, който създаваше през цялото време!

# 616
Марги и за мен тези хотели са абсолютния връх! Почивала съм в Риксосите и въпреки,че предпочитам да посещавам различни хотели,в тези бех повторила! Макс-а ми е недостижим!
Аз също гледам Грийн Палас! Преди ми се сториха малко обикновени стаите,сега незнам как е! Морето дали постепенно стова дълбоко или прехода е като на хотелите в Лара?

# 617
  • Варна
Дамата край морето, Емералд имат доста трески за дялане, ама няма кой да чете.

С чиста съвест, Риксосите са малко прехвалени, както и Макс-а,отвратително отношение, за тези пари сори.
Крайно време е да спре да се обяснява за промо стаите, не четете.

# 618
  • на пистата
Дамата край морето, Емералд имат доста трески за дялане, ама няма кой да чете.

С чиста съвест, Риксосите са малко прехвалени, както и Макс-а,отвратително отношение, за тези пари сори.
Крайно време е да спре да се обяснява за промо стаите, не четете.
Не съм питала за промо стаите а за цената Simple Smile интересуваше  ме за 3-ма ли е.Снимах първото най-отгоре на сайта,затова излиза промо стая,защото то е най-отгоре

# 619
  • Варна
Аз не отговарям на теб, а на Марги,както виждаш, в отговора не се обяснявам, но някой размрънка ли се, ще му сипя.

# 620
Марги и за мен тези хотели са абсолютния връх! Почивала съм в Риксосите и въпреки,че предпочитам да посещавам различни хотели,в тези бех повторила! Макс-а ми е недостижим!
Аз също гледам Грийн Палас! Преди ми се сториха малко обикновени стаите,сега незнам как е! Морето дали постепенно стова дълбоко или прехода е като на хотелите в Лара?
Не знам защо, но Риксос - Белек никога не ме е привличал, не заради цената толкова, а заради огромната територия. В Кемер до сега не съм била, иска ми се, защото знам, че съчетанието на планина и море там е много красиво, но пак заради плажовете съм се въздържала.

Бяхме в Грийн Палас преди реновацията, но стаите не ме притесняваха толкова, сега, предполагам че има промяна. За мен е много добър хотел, плажът е хубав, и ако си спомням добре, подходът в морето не е стръмен, но все пак беше отдавна. Аз съжалявам, че тази година се отказах от него, само защото "Конкорд" е по-близо до магазини, а аз имах идея за малко шопинг. От "Палас"-а мисля, че се вземаше долмуш за 2 спирки до тази арея, но пак ми е малко смътно.

"Макс"-а ми е скъп от една страна, но от друга аз не обичам на морето, след плаж, с джапанки и нЕкво парео да влизам в толкова лукс. Ако слизах от яхта, с токчета, изискан летен тоалет, аксесоари, без лъщящо лице от кремове, а с лек грим, тогава е ОК /това е шегичка, разбира се/.

# 621
Не съм питала за промо стаите а за цената Simple Smile интересуваше  ме за 3-ма ли е.Снимах първото най-отгоре на сайта,затова излиза промо стая,защото то е най-отгоре

И в двете таблици от снимката, цените са за промо стаи, макар и различни. За това предпочетох да предупредя, че такъв тип стая може да има някакъв недостатък, за да може да се събере необходимата информация. А ако сте се спрели на друг тип стая, значи нещата са ок.

За Макс Роял не съм чела никакви отзиви. Много ми е недостижим, за да го проучвам основно Simple Smile Разглеждала съм го на място няколко пъти и много ми хареса. Нямам представа какво не му е наред.
Чесно казано, едва ли има хотел, който да покрива 100 % от изискванията и предпочитанията на хората. И в най-добрите хотели все има по нещо, което да не е по вкуса на някои от почиващите.

Риксос Белек и мен не ме впечатлява на външен вид. Много повече харесвах Сънгейт, но четох негативни коментари последните два сезона. За това се чудя между Белек или Текирова. Не че съм се запътила към тях, де Simple Smile Просто разсъждавам кой е по-удачен, ей така, за всеки случай Simple Smile

Преди малко пропуснах да напиша Суено Делукс, който също ми е в списъка с харесвани хотели.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 07:53 от Мaрги

# 622
  • Варна
Турция има рестрикции за тютюнопушене

''Закона е врата у поле'' казал шопа ама това важи 100пъти повече в Турция.НАВСЯКЪДЕ се пуши освен вътре в сградите.Не съм виждал някой да прави забележка Simple Smile

# 623
  • на пистата
Турция има рестрикции за тютюнопушене

''Закона е врата у поле'' казал шопа ама това важи 100пъти повече в Турция.НАВСЯКЪДЕ се пуши освен вътре в сградите.Не съм виждал някой да прави забележка Simple Smile
А в стаите може ли да се пуши..на тересата към стаята също ме интересува.

# 624
  • Beyond the stars
Стаите мисля отдавна никъде не се пуши, България в това число.
Аз не мога и да си представя да запаля в стая, в която ще спя, ама..
На терасите не съм срещала забрана.

# 625
  • София
А още по-малко мога да си представя, че ще почивам в хотелска стая, където се е пушило часове или дни преди да се настаня.

# 626
  • Sofia
Аз също не си и помислям да пуша там, където спя. Но искам да мога да пуша на терасата със сутрешното кафе. В хотела, в който бяхме през майската ни почивка се пушеше на терасата на стаята и на определени маси на терасата на ресторанта. Имаше пълна забрана за пушене на басейните,  на плажа също имаше забрана. Можеше да се пуши само на 2 определени места, встрани от плажа. Довечера ще качи снимки с табелите за забраната.

# 627
  • Sofia, Bulgaria
Аз също не си и помислям да пуша там, където спя. Но искам да мога да пуша на терасата със сутрешното кафе. В хотела, в който бяхме през майската ни почивка се пушеше на терасата на стаята и на определени маси на терасата на ресторанта. Имаше пълна забрана за пушене на басейните,  на плажа също имаше забрана. Можеше да се пуши само на 2 определени места, встрани от плажа. Довечера ще качи снимки с табелите за забраната.

Това с забраната за пушене на басейните и плажа е ново, на този етап не се спазва, надявам се това да се промени съвсем скоро!

# 628
Преди години почивахме в Риксос Сънгейт. Бяхме пратили стандартна стая с гледка към морето,те ни настаниха във вилите с басейн😃 Територията много ми хареса! Но храната в Риксос Белек, както и обслужването, бяха по-добри! Лято 2018 бяхме в Риксос Текирова, там и храната и обслужването, както и територията са без забележки! Единствен минус за мен беше ужасно силната музика късно вечер! Просто невъзможно да спиш на отворена врата поне до 1ч. Иначе за мен Риксосите са висок клас хотели,които абсолютно си заслужават всеки лев!

# 629
Пегасус пуснаха цени за лято 2020 г.

Общи условия

Активация на акаунт