Купих си нехерметик Едисън. Да пробвам. Също става сварено. Но аз много рядко готвя "манджи". А, с херметика само ориза става перфектен, програма 12 мин. Но аз ориз правя три пъти годишно.
Затова днес поръчах фрейър, TriStar, 45 евра, да не ме е яд, ако пак се разочаровам За мъжа щв правя пържени картофи, за мен любимите ми загорели зеленчуци и меса. Да видим.
Domoova съществуват като фирма от 2017г и се чудя кога са успели да станат световноизвестни. Купуват евтинджоси от Китай и им лепват лого. Сега всички марки правят така. Даже големи фирми като Robusta не успяват да преведат упътването.
Проблемът с твоя лукът е, че капакът се сваля напълно, а програмите не тръгват докато не завъртиш копчето. И моят е такъв, но понеже капакът е закачен, отключвам, отварям и заключвам както е отворен. Тогава пържи. Твоят м
не пече кекс, така ли? Моят пече и на програмата кекс не се вдига налягането.
Твоят всъщност, ако е един като ябълка малко, заоблен, е модифицирана оризоварка с налягане.
Пак, прави хубави неща. Една съседка го има и си готви в него, само дето дъщеря и не успява да го отвори, но твоят може би е друг. Нейният е бял и с тясно дъно. Разгледай рецептите за Cookeo и Instant pot. Има много вкусни манджи без пържене. Аз почти не пържа в моя. Не ми е удобно. Пържа си в един чугунен тиган, който само се плакне с вода, през това време пускам кукъра с малко вода или боб с доста вода и добавям изпърженото.