Случи ми се нещо странно XXI

• 65 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Или се слагат в сол за няколко денонощия.
Аз нося пентаграм. И "обърнат" (сатанински уж) съм носила - нищо. Внушавате си, че е лош символ и ви се случват кофти неща неща.
Като дете ми слагаха кръстчета и богородици - е, всичко падаше от мен и изчезваше безследно за нула време...
При мен всички кръстчета завършваха безславно паднали в тоалетната. Имах сребърна висулка Ин и Ян, когато я сложех винаги ми се случваше нещо кофти, същото беше и с една подарена блуза. Махнах ги и двете.

# 706
  • софия
Наскоро гледах в един филм бяха нарисували кръг и вътре пентаграм -бяха го поръсили със сол- и влязоха вътре за да не може един демон да ги хване. 
Според мен има защитна сила символът - "Пентаграмът е символ на петте велики принципа: Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел. Това са петте качества, които трябва човек да изработи в себе си, за да стане съвършен. " - това намерих в нета.

# 707
  • Варненска клюкарка
Какво му е на този час?

Според сина ми и разни клипчета в Youtube  3 a.m.  бил часът на Дявола .

Може ли с няколко думи повече, не ми се гледат клипчета, избягвам да гледам страхотии.

# 708
Да, дааа, така е хората преди да умрат виждат близките си. И дядо ми на село видя майка си, каза, че е седнала на леглото до краката му и го чака вече, и баба ми след това видя близките си, които са дошли да я вземат.
Подкрепям ! Баща ми  когато умираше ...също виждаше майка си  ...докато  звънях на  112 ,го чувах  как  казваше  “Мамо ,майчице  прегърни ме “ и виждах как  ,като че ли прегръщаше  някого 😌Докато дойде 112  си отиде    и часовника беше спрял  в часа  вкойто  “отлетя  душата му “

# 709
  • Там където
Бижутата, пък и всички вещи си носят някаква енергия. Много често тя е отрицателна- заради предишния човек, който е бил собственик, производителя не е бил на кеф като ги е изработвал (не се смейте- ето защо трябва да се готви с любов,а аз не мога с любов и не готвя Simple Smile) , мястото на намиране или производство е "кофти"....... Не случайно е пълно със страшни филми как нещо става ако донесеш кукла, картина и т.н. в къщи... Не е нужно да е Анабел. Семейните бижута са най-гадната история- може да влачат и кармично, и родово проклятие и омразата на свекървата... Познавам от 1 лице такива истории и хора. Така че, ако днес идва принца с пръстена на баба му- бЕгайте и го водете в мола за нов Simple Smile

# 710
Да ви кажа, че и мен понякога ме подгонва суеверното куку и чела за това, че картините туй онуй Wink, не смея да донеса у дома една "картина" подарена ми от клиентка. То картина е силно казано, ами е нещо като евтин принт пейзаж в рамка. Е, не знам защо, но не го искам у дома. Пък и е грозен. Вероятно защото ми евтинее, но не е само това, просто нещо ме спира. Мен не ме вълнува скъпо или евтино е едно нещо, а дали ми харесва. Е, това не ми харесва, но не е само това, не го искам у дома и го държа полуразопаковано в офиса. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 711
  • София
В нашия офис има картина, и който я види, всеки казва, че излъчва лоша енергия. Забутали сме я в един склад. Но наистина, всеки път като я погледна и изтръпвам.

# 712
В нашия офис има картина, и който я види, всеки казва, че излъчва лоша енергия. Забутали сме я в един склад. Но наистина, всеки път като я погледна и изтръпвам.

Аз като човек, интересуващ се доста от живопис, се забождам най-напред на картините. Да, но на два пъти в работна среда съм попадала и аз на две картини, които направо ми изцеждаха енергията, а втората директноси ме плашеше. Преди доста години първият случай, вторият почти пресен.
Първата бе една полутъмна градина, ама мрачни цветове, едно прихлупено пространство, сякаш от нереален свят. Нарисувана перфектно с маслени бои. Намерих я скрита дълбоко в разни непотребни неща, никой не желаеше тая картина да виси на стената. Ама кааак, такава картина запокитена в ненужните вещи?! Наложих се и я зачуках даже на една стена.
После последваха неприятности, аз се разболях и боледувах дълго време.
А втората картина е едно плачещо момиченце , репродукция. И тя окачена в най- далечна точка.
Потърсих в гугъл да видя чия творба е оригиналът и не намерих нищо, но открих инфо за плачещо момче.
И вече не ща да чуя и видя плачещи деца на картина. https://iskamdaznam.com/misterijata-okolo-kartinata-placheshtoto-momche/

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 18:58 от Walnuss

# 713
  • София
Не мога да си представя да закача в дома си картина на плачещ човек, още по-малко пък на плачещо дете, независимо за какъв шедьовър се приема картината от познавачите. А да разплакваш системно и целенасочено собственото си дете, за да нарисуваш картина е чудовищно.

# 714
Не мога да си представя да закача в дома си картина на плачещ човек, още по-малко пък на плачещо дете, независимо за какъв шедьовър се приема картината от познавачите. А да разплакваш системно и целенасочено собственото си дете, за да нарисуваш картина е чудовищно.
Не говоря за вкъщи.

# 715
  • София
Не говоря за вкъщи.

Имам предвид хората от статията, които са окачили репродукция на Плачещото момче в домовете си.

# 716
Е, вече съвсем не искам картини у дома, освен, ако не си ги нарисувам собственоръчно. Joy

Когато татко беше болен, дойде лекар от бърза помощ, явно естет Stuck Out Tongue Winking Eye и трябваше да закрепи системата над леглото на татко. Оглежда се, оглежда се и вика, ма тука нямате ли картини. Аз - WTF?!
Викам тука да не е художествена галерия, бе пич. Врътнах се, върнах се с пирон и чук и само попитах: Къде?! Тоя са облещи кат платика на кукичка. Инак дошъл живот да спасява. Оох!!!

# 717
Еее, чак съвсем без картини не мога да си представя жилище..Те са част от задължителната атмосфера на един дом и са отражение на натюрела на собственика си.
Но има наистина картини с много тежки съдби, запечатани в тях. На прима виста се сещам за картината на Перов * Тройка*. Това личице никога не мога да го забравя ведно с историята му. http://webstage.bg/art/3722-dramatichnata-istoriya-na-troyka-nay … asiliy-perov.html

# 718
Ами аз не обичам картини като цяло и не закачам, но това си ми е особеност. И книгите ми не са на показ. Това прави ли ме бедна духовно. Щото сигурно има хора, които са изчели и повече книги от мен, ама ще се броят на пръсти. Ама не казвам, че книгите са научни. Joy

# 719
Ами аз не обичам картини като цяло и не закачам, но това си ми е особеност. И книгите ми не са на показ. Това прави ли ме бедна духовно. Щото сигурно има хора, които са изчели и повече книги от мен, ама ще се броят на пръсти. Ама не казвам, че книгите са научни. Joy
Спокойно, Джаста Праста! По плодовете ще познаете полезното дърво, казват древните книги.. Та и по ника ти/от приказката/ , и по правописа ти личи, че книгите са вътре в теб. А дали са по рафтовете или скрити, това е личен избор на собственика им.

Общи условия

Активация на акаунт