Случи ми се нещо странно XXI

• 65 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, щях да ви пиша по-рано, да ви разкажа как ми се размина в петък. Бях пътник. Но викам ще пиша, когато почувствам, че трябва. И ето, историята си имала продължение. Въпреки, че всеки ден се чувахме по телефона и пишехме по месенджера, моята приятелка чак сега ми разказа какво се
е случило, докато съм била в операция.
Аз й писах, докато бях в поликлиниката. След това ме натовариха от Спешното и директно на операция за кръвоспиране.
Малко предистория: Ние сме приятелки от 22 години. Отдавна сме разбрали, че имаме силна духовна връзка.
Дори сме си обещали, в другия живот, да си дадем знак, за да можем да се познаем и пак да бъдем заедно. Обръщаме се една към друга с " Милу".
И какво се случва в петък. Разказва ми, че докато ми звъняла по телефона и ми пишела, аз съм била вече под упойка, казва вратата на цеха рязко се отворила и чула моят глас:"Милу!" И пак се затворила.
Скрит текст:
Знам, че умрях там на стола. Дори за миг. Но умрях. Видях тъмнина и мъртвото си тяло. И изкопан гроб. Съзнанието, че не мога да се върна, че това е краят. И след това видях силна светлина, започнах да чувам гласовете на докторите над мен. Анестезиоложката как крещи над лицето ми. Постепенно осъзнавах, че ми е викала Дишай!
Виждах силна светлина и всичко беше на квадрати от светлина и виждах лицето й прекъснато, на част във всеки квадрат. Всичко беше много светло и пулсираше. И се въртеше в кръг с бясна скорост.

# 691
  • софия
Какво му е на този час?

Според сина ми и разни клипчета в Youtube  3 a.m.  бил часът на Дявола .

# 692
Аа, недейте така! За нас, когато сме нощна смяна, тогава ни е почивката за ядене.

Хм, обаче, като се замисля, всяка нощ, точно в 3 часа, система в стола блокира за кратко. Дали е случайно.....

# 693
За щъркелите да кажа, четох по сайтовете, а и във фб гледах снимки, че са се завърнали вече в Бг... Глобално затопляне ли е, магнитни вълни ли, не знам... И миналата година се бяха объркали, милите, че хората ги прибираха по къщите си...

# 694
Моя позната ми разказа следните истории:

Баба ѝ е починала на 102 години. Преди да почине е казала на дъщеря си, че я викат и иска да си вземе довиждане и да се прости с близките си. Облякла си е дрехите, с които е искала да я погребат, обадила се по телефона на сина си, поискала му прошка и му казала, че са дошли да я вземат и няма никакво време вече. Постлала е нова черга на масата в гостната, легнала е отгоре и е издъхнала.

Нейнитят син, 4 години по-късно в пет часа сутринта е лежал в леглото си и е започнал да  маха за поздрав на хора, които само той вижда. Казал е на жена си, че си отива. Издъхнал и той в този момент. Та тази моя позната ми каза още, че до леглото си държи кукла, но чиято ръка слага часовника си преди сън. Този часовник в конкретната дата е спрял точно в пет часа, когато е починал баща ѝ.

# 695
  • в кукувиче гнездо
Да, дааа, така е хората преди да умрат виждат близките си. И дядо ми на село видя майка си, каза, че е седнала на леглото до краката му и го чака вече, и баба ми след това видя близките си, които са дошли да я вземат.

# 696
Сънувах странен сън. Един съсед ме поздрави, докато седеше на балкона си на 1я етаж. Прибрах се и попитах баща си дали жена му е починала, защото ми се въртеше някаква подобна мисъл в главата. Той ми отговори, че всъщност съседа е починал, а жена му още боледува вкъщи... Толкова се изплаших, че се събудих. Часът беше 03:03. Сетих се за това, което беше писано в темата преди няколко дни. Лежах по гръб със скръстени върху корема ръце и не можех да помръдна и сякаш някой ме натискаше с пръст по брадичката... Беше много неприятно...

Наскоро не спирам да мисля за една друга съседка. Трябва да е на 87 г. Преди 7-8 г. започна да има проблеми с главата. Губеше се и синът й я затвори вкъщи. Понеже живее в съседния апартамент баща ми я чуваше. Каза, че била на легло. Синът й често й се карал. Все го питам дали я е виждал или чувал, но през последните 2 г. той казва, че се чува само гласа на сина й как й се кара... Много ми е странно как може някой да се залежи за толкова дълго. Минала съм през грижите за човек, който не става от леглото и зная какво се случва с тялото... Чудех се дали синът й просто не й взима пенсията...

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 09:54 от Анонимен

# 697
Не е по темата,
Скрит текст:
но леля ми гледа майка си на легло 12г. Получи 2 инсулта и едната и страна се беше парализирала. Но пък и е било писано да живее още. Няма как да се знае кой колко ще е на легло. Всички се молим да си заминем здрави, много е тежко да си безпомощен и да 'тежиш' на някого.
Но едното не пречи на другото. Сина и може наистина да не се грижи за нея и само да и взима пенсията. Няма ли как да я посетите за собственно успокоение?

# 698
Kaya, може би тези мисли подклаждат тревожността ми и съответно съня
Скрит текст:
Не е по темата,
Скрит текст:
но леля ми гледа майка си на легло 12г. Получи 2 инсулта и едната и страна се беше парализирала. Но пък и е било писано да живее още. Няма как да се знае кой колко ще е на легло. Всички се молим да си заминем здрави, много е тежко да си безпомощен и да 'тежиш' на някого.
Но едното не пречи на другото. Сина и може наистина да не се грижи за нея и само да и взима пенсията. Няма ли как да я посетите за собственно успокоение?
За съжаление няма как Sad Синът й е много дръпнат и студен... едвам отваря уста като го питаме за нея... Много се плаша от хората като чета какви има...

# 699
Ако ти е близка или държиш на нея опитай с този мотив да я видиш. Може о нещо да и вземеш. Някои от кумова срама не биха отказали. Друго ако се чуват много крясъци и наистина се притеснявате от нещо страшно се обадете в полицията. Ще изпратят някой на проверка (надявам се).
Скрит текст:
Точно миналия месец бабата на мм говореше за една жена, във входа където близки купиха апартамент, сина и снаха и я взели като се разболяла и грам не я гледали. Бабата на мм ходила на гости в съседния апартамент и много лоша миризма се носела. Тя обаче е нахална и са я пуснали да влезе. Бабата лежала гола на леглото заметната с едно одяло, около нея всичко напикано и нас*ано. Сина и снаха и не я обличали защото се изпускала, гнус ги било и да я изкъпят... Леглото около нея в храна. Абе мъчила се е жената. Починала е преди 10тина години.
С това не казвам че е същия случай!!! Просто ги има всякакви.
А ти се опитай да се успокоиш, мисли за своето семейство. Тези лоши мисли могат да развалят здравето ти, не е добре за теб 🤗🤗

# 700
Здравейте,имам нещо за споделяне,което по принцип звучи доста налудничаво и смешно и дори и аз с лек присмех гледам на ситуацията. Та така историята е следната - купих си медальон с изобразен пентаграм и то не заради друго,а защото наистина ми хареса.И понеже съм си доста суеверничка преди това се разтърсих за символиката и като цяло не намерих нищо отрицателно а напротив - противно на представите ми се оказа,че пентаграмът отблъсквал лошата енергия.Та не знам аз кое е вярно,ама от както го нося абсолютно всеки ден ми се случва нещо - разливам олио на пода,разливам си сока на килима,закачалката тръгна да пада върху мен.Доста така нелепи и не кой знае какви нелепи случки от ежедневието ми ,но нали съм си филм все си мисля,че и това прословуто нещо може да има вина.Та бих помолила за мнение от така по знаещите от мен дали да влизам в психиатрия или просто да си сипя една чаша вино и да релаксирам. Grinning

# 701
Сипвай виното. Само внимавай да не го разлееш Grinning

# 702
Не съм много в час със символите и освен Жоро Пентаграма друго не знам за пентаграмата. Но съм чувала смътно, че има значение дали е  обърната нагоре или надолу. Когато е обърната надолу е "рогата" и май не е много добър символ. Но в никакъв случай не съм сигурна, просто това е нещо дочуто отнякъде.

# 703
  • Там където
Всички бижута и скъпоценни камъни се мият с вода и сапун преди да ги носите. Пробвай- действа.

# 704
Или се слагат в сол за няколко денонощия.
Аз нося пентаграм. И "обърнат" (сатанински уж) съм носила - нищо. Внушавате си, че е лош символ и ви се случват кофти неща неща.
Като дете ми слагаха кръстчета и богородици - е, всичко падаше от мен и изчезваше безследно за нула време...

Общи условия

Активация на акаунт