💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 749
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 840
Иде ми наум- ако тези студия са предварително записани през ноември и декември от плажа ли ще ги дават? Явно не са на живо, но мисля, че не са толкова отдавна записани...
Александра май в края на студиото каза: хайде, пък следващия път от студиото в София.

И сега какво стана. Първите дето спечелиха убедително, дадоха жертва, а славяните на последно място останаха цял отбор.
Радой Ралин го е казал: Първите паднаха в кърви. Последните станаха първи!

# 841
  • Испания
Да, другата седмица ще коментират от студиото в София. Вероятно вече след края на снимките на сезона.

Подразни ме това, че Анита каза, че била оставила семейството си, работата и бизнеса, за да участва. Кой я е карал насила да ходи във формата? Правят всичко възможно да бъдат одобрени, после започват да мрънкат.

# 842
  • София
Пиша, за да изразя поредното си разочарование от отбора на Траките. Не само на мен, но и на всеки човек с очи и капка разум, би му направило впечатление, че знамето бе развято от човек недопринесъл в играта толкова, колкото Добрин. Освен това, никъде не беше казано, че знамето трябва да бъде взето от "капитана", а и нов капитан се избира всяка седмица за отделните битки. След като този очевиден за всички факт бе отбелязан от близначките, псевдокапитанът на отбора не само че не се засрами, но и се обиди. За мен той е най-неприятният персонаж в шоуто след Борсука. Неговата придворна Радостина, която го обгрижва от Ден Първи, беше готова да "уволнява" участници в самото начало на играта, защото им липсвала мотивация, но сега сметна, че мнението ѝ би имало значение, само ако бъде изказано от мъж ("Ти им го кажи, теб ще те послушат.") Rolling Eyes

Избягвам правенето на такива генерални заключения, но в Пламен днес видях един откровено добър човек, който не търпи несправедливостта. Беше истински тъжен от номинацията на Анита и недоумяваше защо е наказан някой, който се справя добре в битките.

Смятам, че и двете номинирани участнички бяха силни и незаслужили мястото си в дуела. Радвам се, че Амелия-Мира остана. Добре се справиха и коментаторите в студиото с игрите, които им бяха подготвили - най-вече момичетата и Ваня.
Някой може ли да идентифицира потника на Симона Пейчева по време на изпитанието с торбичките? Bowtie

Последна редакция: сб, 14 сеп 2019, 00:13 от La Vikinga

# 843
И мен днес Александър много  ме подразни, нещо прекалено си повярва.

# 844
Е, на Александър му изби лъвското его, защо се изненадвате ?
Пламен е добряк, дано не му изиграе лоша услуга доброто му сърце.
Амелия-  Мира си изигра храднокръвно играта, докато Анита само я гледаше до къде е стигнала. Боли да си първият отпаднал .

# 845
  • До сърцето...
Пиша, за да изразя поредното си разочарование от отбора на Траките. Не само на мен, но и на всеки човек с очи и капка разум, би му направило впечатление, че знамето бе развято от човек недопринесъл в играта толкова, колкото Добрин.

Е, все едно Александър е стоял със скръстени ръце. И той се раздаде, емоционално беше неговото развяване на знамето. А и близначките заостриха този момент (защото според мен се чудят за какво да кудкудякат), на друг не му направи впечатление.
Едно е да виждаш нещата от екрана, друго е на място Grinning

# 846
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.
 (13.09.2019) Епизод: 6

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 847
Надявам се, Амелия-Мира скоро да не бъде номинирана за дуел. Не за друго, но просто не знам дали ще издържа още веднъж вряскането на Алекс: "Амелия-Мира това, Амелия-Мира онова..." Иначе напълно заслужена и категорична победа на Амелия-Мира.

# 848
  • София
Е, на Александър му изби лъвското его, защо се изненадвате ?
Не бях изненадана, мен той системно ме дразни от самото начало. И това беше в типично негов стил, както и развяването на знамето.
А и близначките заостриха този момент (защото според мен се чудят за какво да кудкудякат), на друг не му направи впечатление.
Едно е да виждаш нещата от екрана, друго е на място Grinning
Според мен на всички негови съотборници им направи впечатление, че играта бе "изнесена" изцяло от Добрин и доста от тях го отбелязаха.

# 849
  • София
Надявам се, Амелия-Мира скоро да не бъде номинирана за дуел. Не за друго, но просто не знам дали ще издържа още веднъж вряскането на Алекс: "Амелия-Мира това, Амелия-Мира онова..." Иначе напълно заслужена и категорична победа на Амелия-Мира.
тя по принцип си е дразнеща за водещ и не знам защо са я сложили в този "мъжки" формат да води. И с тези тигрови нотки по стайлинга..не става и за гледане Cry

# 850
Да кажа и аз, че съм доволна от оставането на Амелия-Мира. Много хладнокръвна и съсредоточена.

Като цяло Добрин ме дразни с "прповядването" си, но в играта беше най-добър. Не може да му се отрече.

И да се изкажа относно другия спор: и на мен не би ми било ок да спя в стая, където се пържи риба.

# 851
И мен ме дразни Александър. Нещо много си повярва, че е капитан, все едно това има някакво значение. Щеше да е от значение, ако беше в друга ситуация, а не в тв игра.
И откъде накъде ще клюкарят, че близначките се подигравали на Добрин, а пък сега го харесват? Те харесаха играта му, аз също. Но той е пълен темерут (освен ако не се прави) - едното не пречи на другото. Или според тези умници, трябва да го хвалят непрекъснато, каквото ще да направи?

Снощи за първи път гледах по-внимателно и като повториха номинациите осъзнах, че на Георги (Борсука) не му разбирам около 90% от думите. Как ли се общува с такъв човек - каканиже си нещо и трябва да се гадае какво казва? А и думите, които му разбирам, звучат грозно - хората около мен не казват крещЯ.

# 852
За Александър - според мен той се опитва да балансира и да не влиза в конфликт, да сплоти отбора, но не става за женска работа -чистене, миене, пържене... никакъв го няма там, само наглежда и хапва после))
На мен ми направи друго впечатление. Когато избраха лидер племената не беше ли само за първата битка, аз така го разбрах. Отивайки на състезанието на лидерите (тогава Александър спечели), ме учуди, когато каза, че той е лидера на племето до края на траките. Така, че той си мисли, че като лидер това трябва да прави, да вее знамето при спечелване. Пък и момента беше емоционален.
Александър също доста допринесе. Добрин не изтегли сам дърветата, бяха двамата, но Добрин финално ги изтегляше и има повече принос вярно е. Ама и другите пълзяха, копаха и т.н. Всички похвалиха тогава Добрин, включително Александър. Но знамето го вее лидера при победа, така се смята, не може всички да се качат. Все пак можеше да му даде знамето да го носи на връщане, Добрин би го оценил , въпрос на съобразителност обаче.
Ако номинират Александър, ще си обезглавят отбора. Всеки си има по-нещо. Една птичка пролет не прави. Добрин помогна, но и Александър спечели сам цяла битка, а това се забрави от другите. Къса памет имаме по принцип българите.

# 853
И откъде накъде ще клюкарят, че близначките се подигравали на Добрин, а пък сега го харесват? Те харесаха играта му, аз също. Но той е пълен темерут (освен ако не се прави) - едното не пречи на другото. Или според тези умници, трябва да го хвалят непрекъснато, каквото ще да направи?
Близначките точно това и казаха, че той си има характеровите особености, но е бил всеотдаен в играта. Дума не са казали от типа: вече много го харесваме, както се опитаха да извъртят онези тримата. Лъвовете са мъка в общи начинания, те смятат, че правото да водят прайда им се пада по рождение...

# 854
Ха, не съм обърнала внимание, че Александър е лъвче)))
Става ми официален фаворит, женя се за него, след развода ми с онзи Томас (хич не ми допадна характера му). Да се знае, заагам на Александър значи за победа във формата)) Само дето хич го няма в домакинството, ама ..ще го оправят предварително близначките, взеха му мярката гледам вече))
То и онзи Юлиян-учителя е лъвчо, ама... не е типичен, излага ми зодията нещо. Сбъркал си е породата тоз- лигав, хлъзгав, мрънкало, няма мъжко в него нещо стабилно-не са такива лъвовете. Виж Александър е друго нещо, чудех се що ми харесва (не визуално, но нещо ме привлича в поведение, отношение)

Общи условия

Активация на акаунт