💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 749
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 855
Надявам се, Амелия-Мира скоро да не бъде номинирана за дуел. Не за друго, но просто не знам дали ще издържа още веднъж вряскането на Алекс: "Амелия-Мира това, Амелия-Мира онова..." Иначе напълно заслужена и категорична победа на Амелия-Мира.
тя по принцип си е дразнеща за водещ и не знам защо са я сложили в този "мъжки" формат да води. И с тези тигрови нотки по стайлинга..не става и за гледане Cry
Водещата изобщо не е подходяща за този формат, гласът й е много писклив и дразнещ за предаването.

# 856

Оставям това тук.

# 857
Виждам и консерви. Ако е по една консерва с риба тон на ден, пак си е сериозна диета))

# 858
Интересно ми е къде спят като вали? Определено не вярвам, че седят на плажа Grinning

# 859
Че им се дава храна и вода, дава им се, но тя е в доста минимални количества, няма да ги оставят да припадат от глад или да се обезводнят. Че си спят на плажа и това е така, глупостите дето се изнасят, че спят на хотел не ми се коментират.

# 860
А-хааа и Еко тоалетна да не клечат в храстите поне. И пластмасови бутилки, боклуци...Добрин беше само за тук Smiley

# 861
Не спят на плажа. Анита вчера в епизода каза: сега е мокро под навеса. Ако бяха спали там юяха да знаят, че е мокро, а не да коментират.

# 862
Значи е вярно това, което се писа преди предаването, че ги докарват всеки ден с автобус? Може да са в някой къмпинг на "лоши" условия.

Разбирам, че за хора, които се състезават, не е хубаво да са гладни, но те лъжат, че са оставени без никаква храна. 

# 863
Те няма как да кажат по телевизията, че им се дава минимума храна, а и да го кажат ще се изреже. Що се отнася за тоалетната, ми там има и жени, ако някоя от тях е в цикъл какво следва. Хора, защо не се съсредоточим върху битките, върху характерите на участниците, а гледаме и коментираме битовизми, в крайна сметка това са решения на продукцията.

# 864
В Сървайвър имаше жени, а нямаше тоалетни.

Самите създатели на шоуто трябва да кажат, че им дават минимум храна, а не да карат участниците да лъжат, че не са яли нищо от 36 часа.

# 865
  • ВАРНА
Петя Кагаяма - нали не мислиш че Евгени Дайнов си съчинява разказа от август във Фейсбук?  

Много добре описва как ги карат/прабългарите/ с бусче към близките бунгала на 3 км. от плажа.

Мисля и че хората с по-добро зрение видяха от шотовоте - че им се дават  на "сиромасите" -  консерви с месо/риба  и бутилирана вода - и доколкото виждам и натурални сокове в картонени кутии.

Имат и химическа тоалетна - която винаги съм смятал за ужасяващо творение....предпочитам клечане в драките на въздух пред вонята в тези тоалетни!

# 866
Те няма как да кажат по телевизията, че им се дава минимума храна, а и да го кажат ще се изреже.

А защо да не се каже?
пример:Загубилите отиват на необитаем плаж с осигурен жизнен минимум от продукцията (вкл. и кибрит)Wink Така щяха да избегнат подигравките за огъня поне. Би било честно и разбираемо.

# 867
Сървайвър е друго предаване, предаване за оцеляване, това е игри на волята, игрите са в основата, те за това са всеки ден. А що се отнася до лъжите на продукцията сигурна съм, че и за участниците не е ок, защото на моменти излизат те лъжци и идиоти, а не са, но какво да се прави - сценарий!

# 868
Не мисля, че целият разказ е бил измислица, но може да са видели как докарват другите участници с бус, а тези в спалните чували може да са били в храстите покрай плажа))

# 869
Те няма как да кажат по телевизията, че им се дава минимума храна, а и да го кажат ще се изреже.

А защо да не се каже?
пример:Загубилите отиват на необитаем плаж с осигурен жизнен минимум от продукцията (вкл. и кибрит)Wink Така щяха да избегнат подигравките за огъня поне. Би било честно и разбираемо.
Ами да са го казали, ама то снимките са приключили, така че е безмислено да им го казваме сега.

Общи условия

Активация на акаунт