💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 39 136
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 870
Сървайвър е друго предаване, предаване за оцеляване, това е игри на волята, игрите са в основата, те за това са всеки ден. А що се отнася до лъжите на продукцията сигурна съм, че и за участниците не е ок, защото на моменти излизат те лъжци и идиоти, а не са, но какво да се прави - сценарий!

На мен най-смешно ми стана, когато Георгиос се върна след капитанската битка и сподели на славяните как Стоян от прабългарите изглеждал много зле физически, защото племето им нямало "нито храна, нито вода, нито нищо". hahaha

100% продукцията беше подкокоросала Георгиос да ги изплещи тези лъжи.

# 871
Тя, продукцията за много неща ги подкокоросва да казват, да правят, така е във всички предавания от този род, но щом са се хванали на това хоро ще го играят няма как. И да не забравяме, че виждаме само това което сценария позволява 🤪 а на мен ми се иска да не им се дава наклон какво и как и да видя истинските реакции и поведение на хората.

# 872
Това е тема за предаването. Никъде не пише, че трябва да коментирам само битките. Да, лъжат от продукцията. Аз съм зрител и искам да го изкоментирам с други зрители. Как не ти омръзна да даваш наклон на темата? Коментирай си битките и спри да бъдеш на всяка манджа мерудия.

# 873
  • ВАРНА
Студията на Игри на волята от следващата седмица ще са в София.

# 874
Белла Дона, хайде по полека, коментирай си каквото прецениш не съм те спряла. Както ти имаш мнение, така и всеки друг, чак пък наклон да давам, не мисля. Хубаво е в темата да се спазва добрия тон 😁

# 875
  • Другата България
Дами, не се карайте за глупости, плийЗ! Praynig
Напълно в реда на нещата е да има химическа тоалетна, все пак толкова се изговори и изписа за екобиоплажЪТ/овете/, на които се снима, сега, по-добре ли е всеки да...освобождава тазовите си резервоари където намери? Thinking Ами и месечния цикъл при жените? Това са млади жени, няма предполагам такива в менопауза, къде да спазват елементарни хигиенни условия? Значи аз по-скоро не разбирам провокацията /всъщност я разбирам Tired/ на потребителя, регистрирал се само за да ни покаже тази снимка, без никакви други коментари на каквото и да било около и в предаването. Тоест, да "остави това тук". Евтино и грозно. И постигна целта си-започнаха разправиите в темата. Не се връзвайте на подобни провокации, има хора, които само това целят. Peace
Ще коментирам снощния епизод в следващ пост, че този много дълъг ще стане. Grinning

# 876
Тона се спазва. Ама ти дуднеш като черна станция.

# 877
Аз съм сигурна, че И в Сървайвър имат някакви елементарни базови удобства за някои неща. В крайна сметка, какво се очаква да използват жените през " онези дни"? Листа ли? Айде стига, а инфекции,  а нещо друго?
Относно химическите тоалетни, доста от плажовете южно от Царево са защитена територия,  да няма да ...... по тях, или в морето? Много се издребнява за някои неща, имали минимални удобства  и   консумативи, голяма работа.
Искам славяните на плажа, да  видя какво ще правят без грим и  топла водица😎

# 878
Ясно е, че трябва да има минимални условия. Това не е "Голи и уплашени". Възмущавам се защо лъжат, че нямат.

# 879
Голяма работа, че лъжат.

# 880
  • София
А защо се казва, че на плажа няма да имат гримове, не си получават там багажа ли или всъщност нямат багаж, а просто във вилата имат оставени общи гримове?

# 881
За теб ако не е голяма, мен ме дразни.

# 882
  • Другата България
Тона се спазва. Ама ти дуднеш като черна станция.
Хайде малко аз да подърдоря тогава. Hug
Ще започна от края на епизода, от завръщането на Амелия от битката. Значи същите тези 5 човека, които я номинираха дружно и в тон, като я видяха да се прибира само дето не се на@к@х@ от...кеф. Rage Така де. Искрени бяха само Марешка и Веско. Останалите...мамма миа, лицемер до лицемера, между двама такива пак лицемер. Начело с Бояна. ГоркаНА, тъкмо се виждаше вече в центъра на мъжкото внимание, тъй като явно Амелия не е безразлична на Веско, а и не е грозна жена, /Марешка и Йоана няма как да са ѝ конкуренция, всяка по различна причина/, та Бояна тъкмо се видя като така бленувания център на внимание, и о, изненадаааа! Амелия се връща! Ама разбира се, радва се жената, че и сълза пусна smile3555 за повече достоверност, такава радост, такова чудо...мдаа, какво повече да се очаква от човек, чиито най-големи постижения в живота се въртят около това, че още от 6 годишна е много, ама много, ама винаги, ама всякак харесвана от мъжете.... ooooh! Tired Радостта на Веселин е искрена, той явно има нещо към Амелия, така или иначе си търси жена, тази е и с две деца, ако се обичат младите, защо и да не се вземат пък? ЛюбоФФ да има! luvbed
В племето на траките /тези ми стават любимци като племе, от хумористична гледна точка/, осем човека формираха някакси 4 лагера. Първи-двете близначки. Втори- Сашо, Радостина и Ана-Мария. Трети- Илиян и Атанас. И четвърти-Добрин и...Добрин. Laughing Тук ще става все по-интересно, и ще има смях. Близначките изобщо не са кифлите, за които всички ги смятаха, умни са, видя се, че са и работливи, в игрите са в абсолютен синхрон, справедливи са и хич не си поплюват. От друга страна Сашо е яхнал гребена на вълната с това лидерство и малко започна да преиграва. Преди края на играта Сърчаджиева ясно каза "Нека най-достойния вдигне знамето", а от ясно по-ясно беше, че Добрин изнесе играта, абсолютно прави са близначките да недоволстват от самоинициативата на Александър. Били се подигравали на Добрин...ами то не само те му се подиграват, но когато си е за хвалба, подигравките нямат нищо общо с това. Интересно ще ми е да ги наблюдавам умните. /за рибата-ами и аз като жена не бих си легнала в помещение, дето е пържена риба/.
Прабългарите няма какво да ги коментирам. Снощи и Ваня, и Жоро Милков казаха всичко. Там няма племе. Има наистина ясен опит за диктатура на "мъжете" над жените и едни...ами наистина все още неориентирани жени, които го позволяват. С и на такива "мъже" ако наистина бяха дали сериозен отпор със стабилна женска коалиция, малко по-различно щяха да стоят нещата. Един Пламен племе не прави, показателни за мен бяха сълзите в очите му, когато коментираше избора на Анита.
Анита....сама се би. Няма какво друго да кажа. Тръгна пораженчески, на фона на скандали и разправии, изобщо не можеше да се сравнява със спокойната и хладнокръвна Амелия, през цялото време гледаше тя докъде е стигнала, вместо да се концентрира в собствената си игра и резултатът беше ясен. Но ето че и тя като мен е изненадана само и единствено от вота на Роберта.  newsm78 Thinking Аз също продължавам да не го разбирам това момиче...

И да, поредна издънка на продукцията-още снощи стана ясно кое племе ще спечели териториалната битка. Laughing Няма да коментирам, за който не е чул, но...ще бъде интересна следваща седмица, жалко, че ми свърши отпуската и ще трябва да гледам на запис и пиша също на "запис".

# 883
Поведението на жълтите беше не само лицемерно, а преднамерено гадно. Ехидно коментираха, как съотборничката им със сигурност е изгубила, а като дойде, се хвърлиха да я прегръщат с гнусни потни тела)) И нарочно затвориха пътя на Марешка.

# 884
  • София
На мен сега ми е любопитно при следваща номинация от племето как ще се развият нещата. Почти сигурно според мен ще махнат Марешка, но не това е интересното, а вотът на Амелия за кой ще е? Защото заради Веско (и не само заради него, а и заради собственото си оцеляване, да почне да вие заедно с вълците в глутницата, за да не я пропъдят/изядат) може да се обърне срещу приятелката си и да я предаде (макар че и с нейния и без нейния глас тя е пътник), а може да запази достойнство и да номинира някой от мъжете или Бояна/Йоана, все тая.

Общи условия

Активация на акаунт