Пътят на честта

• 62 174
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 750
Причината Силвия Петкова да получи ролята не е във факта, че един от режисьорите е нейн спътник в живота. Гилдията е малка, всеки е гадже на някого. А и режисьорът в случая изобщо няма думата в избора на актьори. И двамата са наети от продуцента за да свършат работа.

# 751
Дъщерята на актрисата Галя Александрова е била подгласничка на Венета Харизанова в конкурса “Мисис България” през 2011 г.
http://www.nbp.bg/nbp/%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D0% … 0%BE%D1%80%D0%B0/

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 11:46 от Ellinor*

# 752
  • София
На мен пък сериалът ми харесва - нашенски си е, леко пресолен понякога, но си го бива.

# 753
Причината Силвия Петкова да получи ролята не е във факта, че един от режисьорите е нейн спътник в живота. Гилдията е малка, всеки е гадже на някого. А и режисьорът в случая изобщо няма думата в избора на актьори. И двамата са наети от продуцента за да свършат работа.

Явно имаш вътрешна информация

# 754
Познавам половината екип.

# 755
  • София
И аз харесвам сериала, нищо, че му намирам 1000 кусури. На моменти ме избива на смях, но карай да е весело. Дано поне до края да изяснят всички въпроси, които висят в момента и да не претупат набързо всичко.

# 756
  • Viena
А, таз сватя канадката... доста зле играе, ама толкова си може. 😂 😂 😂 😂

# 757
Все още продължавам да гледам, ама то това сценаристите вече преклаяват.
София я изкараха егати джунглата, едва ли не тук живеят само престъпници, наркомани... а сцената с таксиджията направо вече преля чашата.Какво излиза...викаш си такси в София и то те отвлича.Плюс това София не е чак толкова голям град, че да не можеш да се оправиш. Разбирам да я бяха пуснали Керанка някъде в Истанбул, Лондон, Париж...те я пуснали в София и вече край, тая се гътна. Горката Кера, трябваше да кръстят филма "Животът и делото на св.Кера Великомъченица" или " Многострадалната Кера от село".
Уж е работила с клиенти, била е мениджър, знае да борави с пари, счетоводител била... а в сцената с кол центъра се държеше като пълен олигофрен.
Историята с Калоян и жена му най-накрая започна да добива смисъл, след като вкараха някакво действие при тях.
Това със Симона и магиите удари дъното... Някаква по-голяма глупост не можаха ли да измислият, тези сценаристи толкова ли са ограничени?
Вече тотално започна да си бие на самодеен селски театър това нещо. Но все пак продължавам да го гледам.

# 758
  • Viena
А, добре де името "Кера" ме разбива просто. 😂

# 759
Помня те от Дяволското гърло и там се включваше с разни недомвлъвки.

# 760
  • София
От 20 години редовно се развявам с такси из София, а наша Керана за първи път се качва и попада на някакъв психар. Grin Аз ли съм голяма късметлийка или тя е тотален карък.
Жалко, че главната героиня е изкарана като дебилно същество. В началото си мислех, че ще е силна, умна, целеустремена и ще гази всичко наред, но прогнозите ми до този момент претърпяха пълен крах.

# 761
  • София
Все още продължавам да гледам, ама то това сценаристите вече преклаяват.
София я изкараха егати джунглата, едва ли не тук живеят само престъпници, наркомани... а сцената с таксиджията направо вече преля чашата.Какво излиза...викаш си такси в София и то те отвлича.Плюс това София не е чак толкова голям град, че да не можеш да се оправиш. Разбирам да я бяха пуснали Керанка някъде в Истанбул, Лондон, Париж...те я пуснали в София и вече край, тая се гътна. Горката Кера, трябваше да кръстят филма "Животът и делото на св.Кера Великомъченица" или " Многострадалната Кера от село".
Уж е работила с клиенти, била е мениджър, знае да борави с пари, счетоводител била... а в сцената с кол центъра се държеше като пълен олигофрен.
Историята с Калоян и жена му най-накрая започна да добива смисъл, след като вкараха някакво действие при тях.
Това със Симона и магиите удари дъното... Някаква по-голяма глупост не можаха ли да измислият, тези сценаристи толкова ли са ограничени?
Вече тотално започна да си бие на самодеен селски театър това нещо. Но все пак продължавам да го гледам.

И аз така. Да видим дали ще ми писне преди края.
Колко епизода има, знае ли се?
Обаче не мога да спра да си мисля как убиват човек в малко градче като Царево и 2 седмици 7-годишно дете не може да разбере, че баща му е убит.Че то (недай си Боже) тук, в София, ако се случи такова нещо  веднага ще се разнесе клюката - комшии, училище
Да не говорим, че, ако на детето ми му е застрашен живота, защото то хуква след някого мислейки го за баща му на мига ще му кажа, поне  да зная, че няма да повтори това

# 762
trotinettka, aз пък не те помня, съжалявам.

# 763
trotinettka, aз пък не те помня, съжалявам.
Не съм от аристичните среди, затова.

# 764
  • София
И аз не виждам смисъл от писане с недомлъвки. Или казваш нещо в прав текст или изобщо не отваряш дума.
Имам съсед, който работи в екипа на Откраднат живот. Евала му правя за това, че и дума ни можеш да изкопчиш от него за предстоящите серии. Иначе много интересни неща разказва около вече излъчените епизоди и заснемането на определени сцени.

Общи условия

Активация на акаунт