Лечение на псориазис 7

• 46 109
  • 395
  •   1
Отговори
# 165
Ами ще го оставя на странна psorimilk.... 🤦‍♀️ благодаря ви все пак за бързото реагиране. Добре съгласна съм за вътрешно пречистване препоръчаха ми гел за пиене от алое вера от висококачествен немски доставчик плюс минерали от същата  фирма мисля че ще има ефект. Имам ги вкъщи но не смея да почна понеже изчетох негативни коментари за кърмачки и алоето.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 08:42 от reni.st

# 166
Аз лично, под вътрешно изчистване, визирам изхвърляне на всякакви боклуци от храната и ядене само на чиста и естествена храна.Тогава тялото самО си се изчиства, когато не трябва да се бори ежедневно с какви ли не боклуци по/в храната.
Поне при мен, след повече от 40 години, това свърши работа.
Назад съм писала ....

# 167
Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли е Псокалмин и с какви впечатления сте.

# 168
  • София
Здравейте, смятате ли че, подобно изследване за непоносимост към храни би помогнало?
https://www.synevo.bg/hranitelni-alergii/
Мой близък е с установен преди 10м. псориазис, спря захарта, месото и алкохола, но вместо да се подобри се влошава. Раничките са малко и скрити в косата, но явно го притесняват и се чудя с какво да помогна.

# 169
Здравейте, смятате ли че, подобно изследване за непоносимост към храни би помогнало?
https://www.synevo.bg/hranitelni-alergii/
Мой близък е с установен преди 10м. псориазис, спря захарта, месото и алкохола, но вместо да се подобри се влошава. Раничките са малко и скрити в косата, но явно го притесняват и се чудя с какво да помогна.
да направи тест за хранителна непоносимост в лабораторията по клинична имунология към болница Иван Рилски.  Ограничаването на храните,към които има повишена реакция помага за намаляване на системното възпаление в организма,ще облекчи заболяването.

# 170
  • София
Дайте идея за хубав шампоан, раните са все още само в косата, но са все по-големи, въпреки строгата диета.

# 171
Дайте идея за хубав шампоан, раните са все още само в косата, но са все по-големи, въпреки строгата диета.

Вземете си този лосион за в косата /в Турция, разбира се, е по-евтин...ако има кой да ви го донесе/:
https://www.bionaturelife.com/index.php?route=product/search& … D1%82%D0%B0%D1%80

# 172
  • София

Вземете си този лосион за в косата /в Турция, разбира се, е по-евтин...ако има кой да ви го донесе/:
https://www.bionaturelife.com/index.php?route=product/search& … D1%82%D0%B0%D1%80

Благодаря! А има ли отзиви за Psorcutan?

https://www.bionaturelife.com/PSORCUTAN-SCALP?tag=%D0%BF%D1%81%D … D0%B7%D0%B8%D1%81

# 173
Не съм, и не бих го ползвала.
Има  (calcipotriol/betamethasone), което е кортикостероид.

# 174
  • София

Как да разбера, че е кортикостероид.... проверих в гугъл, пише че е форма на витамин Д, дори не ми и хрумна, че е кортикостероид.

Calcipotriol, also known as calcipotriene, is a synthetic derivative of calcitriol, a form of vitamin D. It is used in the treatment of psoriasis. It is safe for long-term application in psoriatic skin conditions. It was patented in 1985 and approved for medical use in 1991.

# 175
  • Sofia
Да , но съдържа и кортикостероид - бетаметазон.

# 176

Как да разбера, че е кортикостероид.... проверих в гугъл, пише че е форма на витамин Д, дори не ми и хрумна, че е кортикостероид.

Calcipotriol, also known as calcipotriene, is a synthetic derivative of calcitriol, a form of vitamin D. It is used in the treatment of psoriasis. It is safe for long-term application in psoriatic skin conditions. It was patented in 1985 and approved for medical use in 1991.

Извинявам се, че ви подвела (не е било умишлено в никой случай)!
Ето :
https://www.ilacweb.com/psorcutan-krem/

А аз потърсих по активната съставка, и се подведох по състава на Дайвобет: "калципотриол/бетаметазон (calcipotriol/betamethasone)" .

# 177
  • София
Та съдържа или не кортикостероиди?!? Не съм експерт по темата, искам да облекча болния и да поръчам максимално добри продукти, независимо от цената.

Отново да повторя, търся шампоан за ежедневна употреба, но бих взела и лосион, стига да помогне.
Имам пътуване към Париж след седмица, та ако там има нещо по-добро, само кажете.

# 178
Та съдържа или не кортикостероиди?!? Не съм експерт по темата, искам да облекча болния и да поръчам максимално добри продукти, независимо от цената.

Отново да повторя, търся шампоан за ежедневна употреба, но бих взела и лосион, стига да помогне.
Имам пътуване към Париж след седмица, та ако там има нещо по-добро, само кажете.

Ами според сайта, който има описано и съдържание - не, няма кортикостероиди;
Лично аз, до момента съм най-доволна от крема с дитранол, който се прави в аптеки /рецептата я има по-напред в темата/; и да уточня, че се оказва, че на всеки различно нещо действа /пак давам пример със себе си -при мен морето е чудесен "медикамент", но при други-не/.

Шампоана - нещо, което слагате за 2мин. на главата си, със всички химии, с измиващ ефект, не мисля че биха имали и лечебен такъв. Затова и ви препоръчах лосион /с катран/, който върши работа.

# 179
  • София

Ами според сайта, който има описано и съдържание - не, няма кортикостероиди;
Лично аз, до момента съм най-доволна от крема с дитранол, който се прави в аптеки /рецептата я има по-напред в темата/; и да уточня, че се оказва, че на всеки различно нещо действа /пак давам пример със себе си -при мен морето е чудесен "медикамент", но при други-не/.

Шампоана - нещо, което слагате за 2мин. на главата си, със всички химии, с измиващ ефект, не мисля че биха имали и лечебен такъв. Затова и ви препоръчах лосион /с катран/, който върши работа.
Ей сега ще потърся рецептата, а с какво си миете косата тогава?

Общи условия

Активация на акаунт