Коледни подаръци 2019-2020

• 50 401
  • 408
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,моля за идея за подарък. Става въпрос за приятеля ми,не искам да е нещо твърде натрапчиво,тъй като сме от много скоро заедно,но и да не е нещо супер малко. Ще се радвам ако някой успее да помогне.

# 376
  • София
Доста е "на тъмно" даването на съвет, защото не давате абсолютно никаква информация като възраст, занимание, интереси... но се замислих какво аз съм подарявала на ММ в ерата, когато бяхме гаджета! Като изключим парфюм, неангажираща козметика- подарявала съм...
1.аксесоари на любим футболен клуб ( екип, запалка, ключодържател...)
2.същото важи за любима група( тениска, биография...) Спомням си едно време поръчах оригинален диск, който чаках месец и половина от Щатите да дойде(ама в днешно време сигурно никой не подарява дискове...)
3. нещо свързано с хоби или колекция (star wars, макети на автомобили, риболов, спорт...
4. урок по танци; китара; скуош; ски; скок с бънджи; масаж;

# 377
Всичко съм си мислила,възрастта е 32 г., професията не мисля,че е от значение. Малко работохолик си пада и не му остава много време за интереси,та малко трудно ми е. Обича да кара ски,но ще ходи скоро.

# 378
  • София
За скиор мога да дам някакви насоки, тъй като ММ е такъв, но всичко е много индивидуално! Ако не се познавате много добре, така или иначе рискувате да не оцени/ хареса/ уцелите подаръка! Важното е, че сте положили усилие да помислите какво би му допаднало!
За скиори хубав подарък са нагреватели за обувките- има много варианти! Вечер се слагат в обувките, на сутринта те са сухи и топли!
 Хубави ръкавици също никога не са излишни.
Каска или скиорска маска също биха били полезни.
Има едни джобни бутилки, слагат се във вътрешния джоб, формата е специфична... почти всички скиори, които ходят на нощно каране имат такива Laughing стават за чай, за ром, за чай с ром...Stuck Out Tongue такава бутилчица би могла да се гравира персонално също така!
 След тежък скиорски ден масажът също е вариант за подходящ подарък!

# 379
Дами, от къде вземате шоколадовите шишенца с алкохол и шоколад с форма на портокал?

# 380
  • под тепетата
Аз лично от шоколади.бг, но съм виждала шоколадовите шишенца и в реални магазини . Ако си в Пловдив - в Лекси.

# 381
https://www.shokoladi.bg/bg/product/11-teryys-chocolate-orange-o … o-tope-shokolad-/
тук са шоколадите с форма на портокал.
В ЦБА - Варна и в безмитния магазин съм виждала шоколадови шишенца с алкохол.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:04 от Eni21

# 382
  • София
Дами, от къде вземате шоколадовите шишенца с алкохол и шоколад с форма на портокал?

Шоколадови шишенца с алкохол има в ЦБА.

# 383
  • София
В неделя мернах така бонбониера в Аванти с/у 7-ма поликлиника, не знам дали във всичките им магазини се предлага.

# 384
И в Хит има такива шишенца.

# 385
Здравейте, търся идеи за подарък на 17-годишно момиче /американка/. Не съм я виждала и ми е много трудно да реша. Очаквам идеи Hug

# 386

За скиори хубав подарък са нагреватели за обувките- има много варианти! Вечер се слагат в обувките, на сутринта те са сухи и топли!

Вчера гледах такива стелки  и се чудех как се ползва това чудо Simple Smile А то било за съхнене на обувките Simple Smile Че те мокрят ли се? Аз съм пишман скиор, но никога не сам ми се мокрили скиорските обувки Flushed Виж, за други обувки е супер, особено за сина ми, защото постоянно са му мокри краката и като намокри неговите обувки, обува моите и намокря и тях Simple Smile
А маска за лице от къде мога да взема, не много скъпа и има ли значение каква. Пак в Лидл гледах вчера, но не ми хареса много.Rolling Eyes

# 387
Фантастико. Имат в Коледната брошура, но йв знам дали не са налични само в големите магазини

# 388
Готова съм и аз с подаръците.
Мама - ботуши
Татко - поларно яке
Племеник - комплект дрешки
Свекървата - комплект гримове
Свекъра - парфюм
Остана най-скъпият ми мъж. Трудна работа, всичко съм му подарявала май.

# 389
  • софия
Здравейте, детско лего за момиче на 8 от което сте доволни и ако  намалено още по добре.

Общи условия

Активация на акаунт