Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 88

• 31 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 705

Добър вечер скъпи мои Hug Hug Hug

Да ... ще споделя Фенче  Heart Eyes нещо за КГ ,но първо исках да кажа нещичко за мнението на всеки  от всички тези ,които са работили с Киво и споделяха за РД Мислех да коментирам всеки от тях ,но те се оказаха толкова много......... smile3508 smile3508 smile3508,че ще се огранича в няколко.

-Мелиса  е готова да играе с него  без хонорар -браво на нея!
  -Буура- не мисли как изглежда когато е в роля-вярно е .Важно е да е в ролята и убедителен!

-Берен-по опитен актьор от мен .Чудесна си Берен,искрена,затова те уважавам и чакам на екрана!

-Хилял Hug- готова да работи с него и за него цял живот.На това му казвам аз признание от професионалист!

И...т,н....

И сега за КГ.
   45 -та серия  ме разби със същата сила както 40-та със смъртта на Али

Как можа тази на пръв прочит добра майка Гюлтен така да предаде детето си ?
     Егоистка,неудачница, лоша майка!
     Знае колко се обичат и двамата,знае колко е трудна любовта им, знае колко качествен като човешки материал е Кузей и пак ....търси Mr. Green Mr. Green Mr. Green щастието на детето си и то къде newsm78 при Баръш.Нещастница!
    Поля с вряла вода доброто момче ,точно когато беше в казана на съдбата си и се бореше за реванш и да изчисти миналото си ,за да се устреми към бъдещето в което беше уверен когато разкара от живота си Ферат.
     Винаги ми е била вятърничава тази майка, красива ,но лековата и тя като майката на К и Г еснафка и елементарна уфффф....

Много ми е мъчно за това момиче Джемре Cry Cry Cry-обича, и знае че е обичано ,а все някои пречи и все глупци .По- страшното е че,  млада ,злобна и без каквато и да харизма  жена и се мота в живота- Зейнеп/Мерве Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНяма ли сценарист ,който да я разкара от сериала ,че да си го гледам с още по- голямо удоволствие К Г.

Много приятна и спокойна вечер момичета Hug Hug Hug

# 706
Някой питаше за този клип преди време въпреки иконката качеството си го бива

# 707
Добър вечер!

Благодаря за новосподелената снимка и за старите такива! Flowers Bouquet
Някои от тях наистина не ги бях виждала, тази със Сонгюл от къде ли е? Thinking

Фенче Heart Eyes ,
Дано възстановяването му премине леко!
Ще споделям мислите си относно КГ, но още не съм започнала новия сезон. Може би тази вечер ще гледам, но не съм сигурна. А СЕби Heart Eyes до къде ли стигна вече? Thinking

Айре Heart Eyes , Кате Heart Eyes , Диве Heart Eyes

Диди, аз питах. Много ти благодаря!

Много ми хареа този клип!

Приятна вечер, милички! Hug

# 708
Фенче Heart Eyes Peace да, няма нищо интересно Whistling
Кате Hug, бързо да минава! spoko

Себи Hug, я какъв дълъг пост, супер Wink
мдаа 45 серия ми е една от любимите, много силна!!
и разговора на Гюлтен с Кузей Sad..и боя на Кузей над Гюнчо box и финала на серията, в която Джемре видя Кузей с Дениз. ooooh! Сюжетната линия с дъщерята на Ферхат е много интересна...
А Гюлтен наистина постъпи много глупаво като тикна дъщеря си в ръцете на Баръш, после ще съжалява ужасно много и ще си бие главата, но и Джемре си е виновна...ще видиш в следващите серии.
а Зейнеп е бита карта, споко Peace
Тези отзиви на колеги на Къванч са събирани с годините, просто рускините ги постнаха на РД...имах такава идея да събирам и аз и те много ме улесниха! Peace

Ире Heart Eyes, на 45 серия е Себи Peace
а това ми е любимия клип с Мурка и Сеит, знаете колко ги обичам Heart Eyes

Диди bouquet
Диве bouquet

от мен една песен на Сезен Аксу/много я харесвам!/, от
10 еп. на Сблъсък.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 20:51 от Airra

# 709
Кате  Hug  smile3521 споделям напълно , и аз така си го харесвам всякак Къванч  Heart Eyes
Бързо да се оправяш!  spoko
Диве  Hug благодаря за снимките! bouquet
Ирка  Heart Eyes когато можеш, много ми е интересно всичко, което споделяте със Себи  Peace
Скрит текст:
Дано, осигурили сме всичко, за да му е удобно, дори на тавана синът ми монтира джаджа, с която да се вдига от леглото, това му е най-трудното, след това, като седне, вече е по-лесно и става да се раздвижва с проходилката, ама се надявам да става все по-добре  Praynig
Дидка  Hug  bouquet
Себи  Heart Eyes така е, много са актьорите, режисьорите и други хора, имали късмета да работят или срещнали се с него и много се радвам, че всички го уважават и харесват  Heart Eyes
Благодаря ти много за коментара за КГ!  bouquet
Не и се ядосвай много на Гюлтен  Praynig Наистина ми идеше да и оскубя къдриците за това, което направи зад гърба на дъщеря си, но тя наистина смяташе, че го прави за нейно добро, беше убедена, че колкото и да  обича Кузей Джемре, никога няма да е с нея, а и не подозираше колко силно го обича самата Джемре  ooooh! Много го нарани, вярно е и го осъзнаваше, но нейното дете и беше по-мило  ooooh! И той няма да го забрави, но нали си е добряк, ще и прости. А и тя много скоро ще се убеди, че е сбъркала жестоко и много ще съжалява за всичко. Ще се промени и тя с времето, ще видиш и сигурно и ти ще и простиш като нас Laughing А виж, Зейнепка ще я търпиш до самия край за съжаление, чак в последния епизод ще приеме най-сетне любовта им ooooh! Но, не  отричам, че направи един много мил жест към Джемре , въпреки жестоката ревност към нея, а пък и с любопитството си, без да иска , ще спаси живота на Кузей, гледай и ще видиш  Peace
Много хубави серии те чакат нататък  Peace

Айре  Heart Eyes  bouquet Да, страхотни са подругите, и аз много им се израдвах на идеята им да съберат всичко казано за Киво през годините, браво на тях!  bouquet

# 710
Фенче Heart Eyes Peace
наистина Гюлтен умираше от страх за Джемре, но мнооого скоро ще съжалява искрено за думите си към Кузей.... Peace
да успокоя Себи, че скоро ще занулят Ферхат Mr. Green
но преди това, Джемс ще допусне най-голямата си грешка Wink

Цитат
а пък и с любопитството си, без да иска , ще спаси живота на Кузей
кой момент имаш впредвид?? Blush

ново от Къванч

послучай денят на републиката-днес

лека Hug

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 22:58 от Airra

# 711
Айре  Heart Eyes  smile3521
За момента, който имам предвид - на годежа на Демет и Шереф
Скрит текст:
когато Гьона ги видя да се целуват, ако не беше любопитната Зейно да излезе да види къде са и какво правят , този мръсник щеше още тогава да убие брат си  ooooh! И дори си го представи как го прави и тъкмо вадеше патлака, добре, че Зейно го повика #2gunfire

Айре  Heart Eyes кога щяха да повтарят СЮ  newsm78 Отново ми се пригледа  Joy Joy Joy

Лекинка!  Hug

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 23:18 от queen_fenka

# 712
нее,не мисля, че щеше да го застреля, просто му се искаше  и си го представи Whistling
Цитат
Айре  Love кога щяха да повтарят СЮ  newsm78 Отново ми се пригледа  35 35
ненормални сме Mr. Green Joy Joy
от 4 ноември май...

# 713
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Че сме си ненормални си го знаем  Mr. Green
Скрит текст:
Амиии ...аз си мисля, че щеше да стреля като нищо още тогава бясната къса гад  Sick, защото беше бесен на брат си заради Макара и чека, който получи благодарение на Кузей, а след като видя целувката пък съвсем изкрейзи,беше решил какво да прави, нали за това се снабди с пистолет  Thinking А и след като си представи сцената, тогава отново посегна да извади патлака, но Зейно му попречи  ooooh! Той Шереф не случайно през цялото време го дебнеше какво прави, очакваше всичко от него ... Поне така я усетих тази сцена Thinking
Намерих още едно старо интервю  Laughing
Цитат
Интервю с Къванч от 2012 г. за ролята му на Кузей (от сайта на Тупарова Peace)

Преди да дойда тук, пак гледах първия епизод на сериала. Сега снимате епизод 31. Образите по принцип се развиват, но „Кузей“ си е „Кузей“. Как се подготвихте за тази роля?

Разбира се направих някои проучвания по въпроса, четох, говорих с адвоката си, за да разбера какъв е ефектът от влизането в затвора върху хората. Ако влезеш в затвора на 17 и излезеш на 21, всъщност тези 4 г. са животът ти, защото ако си момче, тази възраст означава всичко за теб. Срещнах се с някои приятели от родния ми град, запознах се с жените им, дадох всичко от себе си, за да разбера някои неща.

Срещнахте ли някой като Кузей?

Познавам някои хора като Кузей. Аз съм роден и израснал в Адана, в моя роден град хората са много искрени и близки до сърцето, дават всичко, което имат в ръцете си. Не съм виждал това никъде другаде, гордея се, че съм от Адана. Както и да е, има някои хора като Кузей, познавам такива хора около мен, със същия гняв, дори и без да са ходили в затвора, имат същите преживявания.

Колко от Кузей сте сътворили Вие?

Те ми дадоха само това: луд, израснал като улично хлапе, отпаднал от училище, без образование, много любящ към семейството и любимите си, притежава красотата на майка си и гнева на баща си. Аз създадох всичко останало.

Докато се подготвяхте за Кузей, обсъждахте ли приготовленията с друг актьор?

Не. Подготвях се сам. Искам да кажа, това, което виждате, идва от мен. Но преди това обсъждах сценария с Ипек Белгин, на която се възхищавам много. Това обсъждане ми помогна много.

Хората говорят много за начина, по който си държите телефона. Как го измислихте?

От един-двама човека, които познавам, но няма да кажа кои са те.

Белегът на брадата Ви е от полза за ролята, нали?

Да. Този белег ми беше като подарък. Като видиш Кузей, разбираш, че той не е момче, чийто живот тече гладко. Той е преживял много трагични събития и това си личи от всичко, което той облича, личи си от тялото му. Моя беше идеята да използваме този белег, особено подсилен с грим. Казах – това момче е преживяло много катаклизми. Аз харесвам белезите по лицето и смятам, че актьорите не трябва да ги прикриват, те показват опита им, как са живели, имат ефект на дълбоко вглеждане в очите, тяхната зрелост.

Каква е историята на белега Ви? Как се сдобихте с него?

Резултат е от това, че бях непослушно дете. Никога не съм си представял, че един ден ще бъде от полза в кариерата ми. Много обичам белезите си, Бог ми даде възможността да ги използвам поотделно.

Много ли белези имате?

Да, някои от тях са още от детството ми, а други от когато бях спортист, направих някои грешки, които причиниха наранявания.

„Кузей” напуска ли снимачната площадка с „Къванч”? Аз Ви познавам от телевизията, но няколко човека, които познават „Къванч” казват, че оставате „Кузей”, дори когато напуснете снимачната площадка, забелязал ли сте това в себе си?

Аз не съм Кузей, или Бехлюл, или дори Халил, аз съм Къванч. Не идвам от много развита област ( среда ), знам че някои хора харесват Кузей, но аз никога не съм бил такъв човек. Просто работя 6 дни от седмицата, така че аз съм Кузей 6 дни от седмицата. Не само да играя Кузей, аз трябва да го отстоявам. Много е важно за мен да отстоявам нещо, затова не обичам да използвам думата „играя роля”, аз казвам „отстоявам”.
Имам само един ден от седмица, и дори в този ден давам интервю на вас. Аз съм си аз един ден от седмицата, „отстоявам Кузей” 6 дни в седмицата, харесвам или не движенията, които създавам за Кузей продължават да съществуват в мен.
Не вярвам, че някой може да каже: „Веднага щом приключа да снимам, на момента се променям и ставам себе си отново!”, ако те могат да го направят, тогава моля ви, кажете ми как.
Например, никога не държа телефона с един пръст, създадох това за Кузей. Но миналата седмица разговарях по телефона в едно такси и неволоно го държах като Кузей, и майка ми ме накара да го осъзная. Какво да направя, аз говоря така по телефона 6 дни от седмицата. Както и да е, това са много малки неща, не означава, че аз съм Кузей.

Как се чувствате на снимачната площадка?

Снимачната площадка е мястото, където прекарвам най-хубавото време, когато отида на снимачната площадка, забравям всичко, мястото където искам да бъда и да остана на него. Дори след часове снимане, обличам дрехите на Къванч, сядам с режисьора и пия кафе с него, оставам с приятелите от екипа и си говорим, споделямe си неща, не си тръгвам веднага щом прикючим снимките, много обичам екипа, с който работя. Искам да целуна очите на всички ( фраза, която показва признателност ), ние наистина сме едно семейство.

Кучето Ви идва с Вас на снимачната площадка...

Да, имам мъжки доберман, казва се Парс, той е красив черен мъж, опитвам се да прекарам колкото се може повече време с него.

Все още сте в началото на пътя на актьорското майсторство, мислите ли, че след 10 години, от сега, ще искате да напуснете снимачната площадка, веднага щом приключите да снимате? Какво ще направите, ако това се случи някой ден, или сте достигнал до този момент?

Ако един ден почувствам това, ще престана да снимам, ако това, което чувствам сега, няма да остане същото, тогава защо да се залъгвам?! Появил съм се на този свят, за да покажа какво искам да правя. Абсолютно не желая такова нещо да ми минава през ума. Пред камерата се чувствам най-безстрашният, свободен мъж на света. Не искам да бъда лишен от този лукс.

*Ара Каранфил ме направи от нула.

Вие сте се подготвяли за ролята и физически. Ще кажете ли какво сте направили?

Не обичам много да говоря по този въпрос, така че ще говоря този път и след това искам да бъде приключен. Подхотвих се за ролята с Ара Каранфил, той е този, който играе Зъмба, организаторът на боеве в „Кузей Гюней“. Човекът ме подготви за 5 месеца, изгради тялото ми, изготви програма за спане, бягане, кардио и фитнес. Тони дойде да завърши работата ни, след като минаха петте месеца с Ара. Той започна система, наречена „Спартак“, която е само за една седмица. Жената на Тони, Карън, също ми състави график. Жена му беше тази, която главно работеше с мен, не Тони. Когато видях този човек в телевизионна реклама да казва „Аз направих всичко за Къванч“, това много ме смути. Много е несправедливо по отношение на Ара Каранфил. Единственият човек, който ме създаде от нулата, е Ара Каранфил, благодаря!

*Защо не дава интервюта!

Винаги стоите настрани от пресата, не давате интервюта. Защо?

Не желая хората да се бъркат в личния ми живот.

Не е задължително да се говори за личния Ви живот във всяко интервю, например сега говорим само за Вас.

Всъщност правя това интервю с вас, защото знам, че ще говорим само за „Кузей Гюней“. Можете да питате за работата ми, нищо друго.

Интересува ли Ви как Ви възприемат хората?

Въобще не ме интересува. Не живея за хората, живея за себе си. Все пак идеите на хората около мен са златни. Слушам с удоволствие и ако са прави, правя точно каквото казват. Да поговорим за работата ми по 10 часа на ден, аз я обичам. Но когато стане въпрос за Къванч, това ме притеснява, срамувам се. От детството си никога не съм се отварял и говорил за личния си живот. Ако ме попитат за семейството, за приятелите ми или за самия мен, млъквам. Съвсем искрено ви казвам това, искам да го напишете буквално. С никого не говоря по тези въпроси. Никога не отговарям на подобни въпроси.

Хубав ден!  Hug

# 714
Здравейте! 🤗

Благодаря ви, момичета за споделеното!!! 💐💐💐

Не съм видяла поста на Себи🥰 преди да постна своя, в последствие го видях , но не го дочетих до край, че ми се явява спойлерче. 😀 И вашите така Айре 😍 и Фенче 😍 , разбирате защо. Като стигна до там ще ги прочета. 💋

Айре 😍 ,
Ти също каза, че го гледаш. До кой епизод си!

Фенче 😍 ,
Благодаря за интервюто! 💐 Много ми хареса всичко, което казва Киво, особено относно дали се влияе от хорското мнение. Simple Smile)

Желая ви хубав ден, дружки!

# 715

Хелоуу wavey

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
ами аз не го усетих така...това го дадоха за съспенс, за вдигане на напрежението, да държи зрителите нащрек.
ако Гюней беше стрелял и убил Кузей в този момент, щеше да отиде в затвора до живот...а той имаше цели по това време, да отмъщава на Синанер, да вкара Баръш в затвора. Виж в последната серия, когато на сватбата стреля по Кузей, вече нямаше какво да губи.
Благодаря за ново-намереното интервю bouquet
Хареса ми! Peace
въпреки, че това изречение
Цитат
Ако ме попитат за семейството, за приятелите ми или за самия мен, млъквам. Съвсем искрено ви казвам това, искам да го напишете буквално.С никого не говоря по тези въпроси. Никога не отговарям на подобни въпроси.
малко ме изненада, Къванч е говорил за семейството си, за себе си, не е толкова строг към такива въпроси Thinking

Ире Heart Eyes на 77 серия съм Wink
да, недей да четеш...за да ти е по-интересно, въпреки, че поста на Себи само би ти засилил любопитството Wink

като сме на стари снимки,поради липса на нови.....
една от РД му ден, 2014 г.

от купона за РД-2015

тортата във форма на 8-от Башак Simple Smile

и втората част от последните намерени интервюта Peace
https://docs.google.com/document/d/1TKpuuMPpHSpOtHqANHtVGJ4_6GSs … c2FCIC1SDqEY/edit

..............
КБТ са оше в Англия Mr. Green
в Lincolnshire

но Башак не иска да показва мъжа си Wink
https://instastoryviewer.com/basakdizer

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:11 от Airra

# 716
Добър вечер! Hug

Айре Heart Eyes ,
аз също гледах сторитата на Башк с надежда, че ще зърнем Киво, но уви.Grinning Дано ни го покаже скоро! Иначе е голяма сладурка Башак и май доста добре се наслаждават на дните си в Англия.
После ще погледна интервютата. Flowers Bouquet
Честно казано старите снимки, които поставате за мен са си нови, защото не съм ги виждала. Grinning

Най- после успях да изгледам първи епизод от втори сезон на КГ. Киво така пресъздава ролята на Кузей сякаш самият той е претърпял толкова голяма загуба. Дори и визуално ми е някак си по- различен.
Честно казано разбирам защо не се довери на полицията и не остави нещата само в техни ръце. Веденъж го направи и пак той беше виновният... Дано този комисар вече направи нещо по въпроса. Вдъхва ми доверие пък да видим. Thinking
Зейнеп най- после прие истината,  в която доста дълго се съмняваше.Каза че няма да им пречи, но не съм много убедена в това.

И от Кузей най- после се чу дългоочакваното признание, но ще си останат само "висящи" думи, съдя по това, че Джемре все пак се омъжва за Баръш...

ХУбава вечер!

# 717
Ире  Heart Eyes Айре  Heart Eyes благодаря ви за споделеното!  bouquet
Ирка  Heart Eyes чудесни са интервютата му, нали ?  Peace
Айре  Heart Eyes всички усещат сериала по различен начин, за това ми е интересно всяко мнение, да си сверя часовника, както се казва. Но, много малко от усещанията си промених при многото повторения в този сериал точно след първото гледане. Единствено повече разбирам Зейнеп, макар и да продължавам да не я оправдавам за нищо от това, което направи, по-скоро ми е жалка отколкото омразна, както беше на първо гледане, можеше и да не се излага толкова  ooooh! Но, за Гюней мнението ми остава непроменено Naughty Според мен нямаше какво повече да губи - изхвърлиха го от холдинга, от Макара ... но, отново ще гледам, може пък и да бъркам  Thinking Ще ми е интересно да чуя мнението и на Себи и Ирка за тази сцена  Peace
Колкото до думите на Къванч в интервюто ... ами това е в далечната 2011 г. от тогава много вода е изтекла,започнал е да разсъждава по-зряло  Peace
Благодаря, че си качила всичко преведено за Киво  bouquet
Цитат
1 ноября состоится запуск телеканала Kanal D Drama в США, в пакете Comcast от Xfinity TV. Comcast является первым дистрибьютором, который будет представлять телеканал на американском рынке.
Kanal D Drama — первый и единственный в мире телеканал, который объединяет лучшие турецкие сериалы на испанском языке и ориентированный для испаноязычной аудитории Соединённых Штатов и Латинской Америки. Телеканал является продуктом партнёрства между компаниями THEMA, Canal + Group и Kanal D International, лидеров по экспорту турецких проектов на мировом уровне.
Напомним, что на телеканале недавно завершился показ сериала "Кузей Гюней", также на данный момент транслируются сериалы "Гюмюш" и "Запретная любовь" для латиноамериканских стран.

Интервю и с Буура Peace
Скрит текст:
Цитат
Интервю с Буура Гюлсой (от сайта на Тупарова)

* Проявявате интерес към актьорството още от прогимназията. Защо в университета предпочетохте да се обучавате за архитект, вместо за актьор?
-Имах интерес към актьорството, но просто обичах да играя. Не мислех, че ще правя това като част от моята работа. Да уча и да стане архитект - това беше професията, която искам.

* Театър, графичен дизайн, фотографство, режисьорство... С всичко това се занимавахте. Добре, а с кои от тези неща най-много се описвате или как се описвате?
-Винаги се чувствам по-добре, когато съм сътворил нещо и усъвършенствам себе си.

* Ако трябва да опише екипа на "Север Юг" с три думи, кои три бихте избрали?
-Удоволствие, приятелство и творение.

* Как се отнасяте към Гюней?
-Много ми е мъчно за него. В момента е в състояние, в което е пленник на самия себе си. И скоро ще страда.

* Гюней продължава да бъде човек, който среща реакцията на зрителя, самотен е и е герой, който не е обичан. Когато вървите по улицата, виждате ли резултат от това? Имам в предвид реакцията на зрителя.
-Все още не съм чул нищо лошо. Казват, че много харесват сериала и го гледат.

*Ако трябва да защитите действията на Гюней, как бихте го направили?
-Трудно е да бъдеш човек в един капиталистичен свят.

*Всъщност Гюней да е един успешен човек, но как остава толкова самотен?
-Защото Гюней забравя най-важното - семейството и добродетелността.

*На снимачната площадка сте в 6 дена от седмицата. Как е там животът?
-Много приятен. След известно време с хората ставате като семейство.

* Участвате в постановката "Pragma", която сам написахте. Как се справяте с две дини под една мишница?
-Естествено, че беше много трудно да играя и в сериала, и в театъра. Сега има почивка след края на сезона на "Pragma". Сега съм малко по спокоен.

*Кои герои от сериала харесвате най-много?
-Хандан и Сами... Много са истински!

*Когато погледнем в Туитъра, от изпратените от Вас съобщения виждаме имената на песните, които слушате от детството си. Слушате ли музика и на сета? Например има ли песни, които предпочитате, за да се мотивирате?
-Мога да каже, че рок музиката ме мотивира повече.

Сладурки  Heart Eyes
Скрит текст:
Не пиша толкова редовно тези дни, но сега се прибирам, редуваме се постоянно кой когато може, сутрин, следобед, за да има винаги някой при нашите поне до вечерта, че са жив зян и двамата в момента Cry Майка е направила някаква страхотна инфекция на крака си, зачервен и е и подут и едва ходи и тя ooooh! Брат ми я е завел на лекар, та сега взема някакви хапчета и е малко по-добре. Татко е започнал от вчера да прави упражнения, които му е показала приятелката на племенника / тя е кинезитерапевт / и днес ми каза, че вече има някаква светлина в тунела  Praynig Много се зарадвах, че беше в по-добро настроение, защото се беше оклюмал съвсем тези дни, беше загубил надежда, та за това решихме постоянно да има някой при тях, да го подкрепяме в тези първи седмици. И има ефект , живва когато сме край него. Важното е, че не го боли крака и редовно става да се раздвижва, не се е залежал Praynig Само да започне и да се храни, че нещо хич няма апетит, а толкова е отслабнал горкия ... Като му махнат шевовете и мине малко време ще отиде на рехабилитация за десетина дни. Та ... това е положението при нас  ooooh! Добре е, че сме трима да ви кажа  Peace
Ире  Heart Eyes благодаря за коментара!  bouquet Е, как няма визуално да ти е по-различен, по-слаб е с около 20 кг.  ooooh! Между двата сезона снима Сънят на пеперудата и много добре го използваха това отслабване във втори сезон след смъртта на Али  Peace За Зейно не се надявай , че е приела истината, няма да я приеме до финала hahaha Обяснението в любов от Кузи беше, защото мислеше, че няма да се върне жив, след това ОЛМАЗА ще е по-твърд от всякога  ooooh! Комисар Шереф заслужава доверието ти, не си се излъгала в него  Peace Той до някаква степен ще запълни празнотата в сърцето на Кузи след загубата на Али  Heart Eyes Тепърва става все по-интересно, гледай  Peace
Радвам се, че ти харесват старите снимки, щом не си ги виждала, направо са си нови, да  Wink

Хубава вечер!  Hug

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 19:29 от queen_fenka

# 718
Кузейчо търси някой май съм го докарала на точния адрес
...,че гледам,че сте на тази вълна

най-накрая пуснаха вчера канал на МиХ

# 719
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра почти вечер, момичета! Heart Eyes

Фенче,
Скрит текст:
баща ти не се храни, защото не се движи т.е. не изразходва енергия, нормално е. Препоръчвам ти Апетонин и (или) коприва (свежа, ако я има по пазарите) или на капсули (хранителни добавки са). При нас е лесно, като плевел е по поляните и винаги мога да набера. Свежите листа на копривата ги смачквам на топчица с малко сол, за да не "пари" и "пъхам" в устата. Не го оставяйте да спи през деня и не позволявайте странични и болни хора да го посещават (и за тези от семейството се отнася) - в такова състояние имунитетът е слаб, пък е и грипно време.

Благодаря за новичките-стари неща! "Преговорът" е хубаво и полезно нещо. Добре е да затвърждаваме и да опресняваме знанията, че иначе ще изпозабравим някои важни неща...

Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт