Секс

• 28 286
  • 391
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Бракът е чудесно нещо, ако е между чудесни хора. Smiley Но да не забравяме, че трябва яко ... , иначе се разпада. Smiley

Скрит текст:

Тази картинка може и да е валидна за държави като САЩ, но в България жената ще измъкне купища пари при развод и ще ошушка мъжа до дупка точно на кукуво лято. Какъвто народът, такива и законите.
Съжалителен тон ли усещам в думите ти, задето в България не можело изневеряващата с чужд мъж жена да отмъкне всичко от законния си съпруг, след като се отърве от него? Smiley

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 23:44 от Жребчe

# 271
На кака жребчето
===============
Твоите бивши приятелки защо са ти изневерявали?
😶😶😶😶😶😶
Пак се повтарям - аз съм склонна да оправдавам изневерите само в 10% от случаите.

# 272
  • София
Яяяя, господата, малко по-стегнато!
Котето е право, тук правда няма.

# 273
  • Пловдив
Не забравяйте основното, което бива подценявано в семейния живот.
Скрит текст:

# 274
  • София
Не забравяйте основното, което бива подценявано в семейния живот.
Скрит текст:
Тиии, па! Може да сме горски, но сме в градски условия!

# 275
  • Sofia
Бракът е чудесно нещо, ако е между чудесни хора. Smiley Но да не забравяме, че трябва яко ... , иначе се разпада. Smiley

Не искам за пореден път да пресичам розовите ти фантазии (гледам, че е наближило полунощ и пак си се размечтал), но ти гарантирам, че има редица други предпоставки, които далеч по-скорострелно биха довели до приключване на брачните отношения, от липсата на едното "яко". Wink

# 276
  • Пловдив
На кака жребчето
===============
Твоите бивши приятелки защо са ти изневерявали?
😶😶😶😶😶😶
Пак се повтарям - аз съм склонна да оправдавам изневерите само в 10% от случаите.
Явно не съм покривал няколко от тези условия: Smiley
Скрит текст:

# 277
На кака жребчето
===============
Картинката ти е на английски език, а аз не знам езика.

# 278
Тази картинка може и да е валидна за държави като САЩ, но в България жената ще измъкне купища пари при развод и ще ошушка мъжа до дупка точно на кукуво лято. Какъвто народът, такива и законите.

Затова дърпаш колкото можеш докато си в брака Simple Smile

Всяко законодателство е съобразено с местните порядки и хорски нрави. Ако копираме всичките граждански закони на Германия, ще станем ли (като) германци?

В момента има доста влиятелни жени в парламента - те нали също се развеждат, защо не инициират законови промени, ако има някаква явна несправедливост?

Защо не си оставиш хранилката тук и не пробваш в САЩ, между другото?

# 279
  • Пловдив
На кака жребчето
===============
Картинката ти е на английски език, а аз не знам езика.
Всичко в отношенията е въпрос на настройка и правилни очаквания.
Скрит текст:

Затова дърпаш колкото можеш докато си в брака Simple Smile

Всяко законодателство е съобразено с местните порядки и хорски нрави. Ако копираме всичките граждански закони на Германия, ще станем ли (като) германци?

В момента има доста влиятелни жени в парламента - те нали също се развеждат, защо не инициират законови промени, ако има някаква явна несправедливост?

Защо не си оставиш хранилката тук и не пробваш в САЩ, между другото?
Когато някой все негодува и започне да ми говори за искане на още и още права, се сещам за това. Smiley
Скрит текст:

# 280
  • France
Жребчо Какин, в програмирането ти някъде има голям фал. Мислех си, че става дума само за тежка характеропатия, като да помниш как преди 9 години си купил билети за кино и как преди 8 си почерпил на ресторант... нещата били по-сериозни. Колкото и наивни представителки на нашия пол да има, явно от далеч те надушват какъв си.
Със здраве

# 281
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо Какин, в програмирането ти някъде има голям фал. Мислех си, че става дума само за тежка характеропатия, като да помниш как преди 9 години си купил билети за кино и как преди 8 си почерпил на ресторант... нещата били по-сериозни. Колкото и наивни представителки на нашия пол да има, явно от далеч те надушват какъв си.
Със здраве
Не ти се получава. Пробвай отново! Smiley

Скрит текст:

# 282
Положението хич не е розово 😄

# 283
  • Пловдив
Положението хич не е розово 😄
Защо, нали темата е розова? Smiley

Скрит текст:

# 284
  • Sofia
bratan, равнодушно да ми задаваш въпроса защо българските жени не се борят за въвеждането на законови промени, гарантиращи финансовата им стабилност и благополучието на децата им при развод, е все едно да ме питаш защо българите овцедушно сме седели под турско робство в продължение на цели 5 в., защо комунизмът е процъфтявал в България или защо вече 30 г. безропотно търпим безчинствата на управниците ни, като единственият израз на протест, на който очевидно сме способни, са звучните псувни по ракиено време и фразата "Ебаха ѝ майката на тая държава!".
Ами, манталитет, какво да го правиш... Опитът е показал, че промяна няма да настъпи в съзнанието на хората, дори и след 100 г. Затова и – както се вижда – бавно, но устойчиво, нацията ни прогресивно се затрива.
Като оставим настрана тези културно-исторически особености, обаче, има и друг момент – в наши дни, модерните нагласите са съвсем различни и, в общи линии, не тласкат индивида към борбеност, която да е експресивна, насочена "навън", към промяна на заобикалящата ни среда. Постоянно ни се набива в главите как животът е един, как времето е най-ценният ресурс. Ами, при това положение, съвсем естествено, вместо хората да тръгнат да се борят с вятърни мелници, влагайки усилия и време в опити да променят общността, в която живеят, без да е ясно какъв ще е крайният резултат от цялото начинание, просто кардинално сменят старото статукво и си намират по-благотворна среда, в унисон с целите и желанията си. Чисто, просто, лесно.
Ето, например, твоята екс-любима защо налапа чуждестранната пишка от воле, в момента, в който ѝ се удаде възможност, а не тръгна да мисли схеми на дребно как да те прекрои и моделира, барем и ти станеш милионер? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт