Графики на БТ - коментари

• 50 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета с мъжа ми правим опити за второ от 6 месеца до сега засичах ОВУ само с тестове но понеже не се получава реших този месец да почна и БТ да следя знам че не съм започнала от началото на цикала и това би било проблем в разчитането на графиката но бих помолила да ми кажете според вас как върви до тук меря БТ всяка сутрин още докато се събудя между 7.00 7.30 ректално с термометър за проследяване на БТ. Положителен ОВУ тест имах на 16.11 както и болки в левия яйчник на 17.11 болките станаха доста по силни имах и съвсем леко зацапвате което ме кара да мисля че ову е била тогава. Но нещо ми се Струва че БТ е ниска вие как мислите? Благодаря предварително http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 121
Тони, линкът не отваря графиката. Трябва да завършва с потребителското ти име в зачатие (ако не се лъжа след cycle=).

# 122
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=1antoniqd дано сега се вижда

Вслучай че не се вижда добавям директно снимка Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:41 от AnMary

# 123
  • София
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=1antoniqd дано сега се вижда

Скрит текст:

Графиката не е пълна, но на база тестове за О. + по-висока БТ, може да е имало О. на 17 ден от МЦ.
Графиката изглежда добре. Дано да е станало Peace

# 124

Скрит текст:

Графиката не е пълна, но на база тестове за О. + по-висока БТ, може да е имало О. на 17 ден от МЦ.
Графиката изглежда добре. Дано да е станало Peace
Много ти благодаря Денис. Да дано е станало

# 125
Привет отново , момичета .Как ви се струва до момента графиката.

# 126
  • София
Привет отново , момичета .Как ви се струва до момента графиката.
Скрит текст:
Здравей!
Не е много добре. Ако спазваш правилата на измерване, може да има и повече от един фоликул.
Дотук, все още не показва да е имало О., но ако си с ПКЯ, може и изобщо да не покаже какво точно се случва.

# 127
Момичета, здравейте!
Денис, този месец съм с огромно закъснение, предполагам, че пропуснах месец.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=hris_80
По БТ според бейбиплан ми излиза, че О е била 29 Ноември.
Има ли шанс да  е имало О според вас, ако да може ли да е качествена Я при такъв цикъл-хипотетично?

Бях на преглед на 41 ден от МЦ . Док каза, че лигавицата ми е 10мм и матката AVF,  тип -M . Няколко пъти ме пита дали съм правила  ТБ ( правих, но отрицателен на 35 ден от МЦ). Вика ме тази седмица отново на преглед.
 P.S  на прегледа Док.не видя доминатен, нито жълто тяло.

# 128
  • София
Момичета, здравейте!
Денис, този месец съм с огромно закъснение, предполагам, че пропуснах месец.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=hris_80
По БТ според бейбиплан ми излиза, че О е била 29 Ноември.
Има ли шанс да  е имало О според вас, ако да може ли да е качествена Я при такъв цикъл-хипотетично?

Бях на преглед на 41 ден от МЦ . Док каза, че лигавицата ми е 10мм и матката AVF,  тип -M . Няколко пъти ме пита дали съм правила  ТБ ( правих, но отрицателен на 35 ден от МЦ). Вика ме тази седмица отново на преглед.
 P.S  на прегледа Док.не видя доминатен, нито жълто тяло.

Може и да е имало късна О. ( на 28.11), но ако е така, БТ трябва да се задържи и да не пада 13-14 дни, след нея - ако няма бременност, ако има ще си остане висока.
Ако няма бременност и не е имало О., при толкова дълги МЦ, най-често ановулаторни, се случва 5-7 дни преди М БТ да се повиши и след това идва М.

На 41 ден от МЦ, ако е имало О., трябва да се е видял ДФ преди О. или вече спукан такъв. При О. не може без фоликул ( спукан/неспукан, няма значение - трябва да го има и това не е нещо, което не може да се види, ако лекаря е добър образен диагностик - т.е на УЗ)

Дано да е имало О. и да е станало. Peace

# 129
Денис, благодаря за изчерпателният отговор. Просто съм много притеснена точно, че Док. не видя нито доминантен, нито жълто тяло. Предположих, че защото е ановалотарен, а тя БТ взе да се покачва. Ще пиша как се развиват нещата.

# 130

Добро утро Денис,как ти се струва графиката,пия утрогестан и от 4 дни съм го спряла..имам ли надежда

# 131
  • София
Скрит текст:
Добро утро Денис,как ти се струва графиката,пия утрогестан и от 4 дни съм го спряла..имам ли надежда
Здравей!
От кой ден на МЦ го приемаш?
Не ми харесва това постепенно покачване на Т., но дано да е за хубаво  Peace
Надежда винаги има - колкото и зле да изглеждат графиките.

# 132
От 16 17 ден на мц на 24.11 имах силно прерязване и смятам че тогава е била и О...какво може са се окаже това бавно покачвате,от какво може да е Денис 😔

# 133
  • София
От 16 17 ден на мц на 24.11 имах силно прерязване и смятам че тогава е била и О...какво може са се окаже това бавно покачвате,от какво може да е Денис 😔
Според графиката и според мен, О. е била на 18/19 ден от МЦ.
Този вид на графиката ( стъпаловидно, продължително покачване), често показва ЛУФ.
Има още няколко дни до М., дано поне да се задържи хоризонтално висока?!
Добре е да те видят и на УЗ - ако е станало, Супер!, но ако не е, поне да знаеш дали не си потиснала О. с прием на прогестин преди самата О. и дали не си склонна към ЛУФ, защото той,понякога, трудно се установява и много прилича на нормална О. - дори и на УЗ лекарите, трудно го установяват. Ако нямаш О. - няма как да стане.

# 134
Според графиката и според мен, О. е била на 18/19 ден от МЦ.
Този вид на графиката ( стъпаловидно, продължително покачване), често показва ЛУФ.
Има още няколко дни до М., дано поне да се задържи хоризонтално висока?!
Добре е да те видят и на УЗ - ако е станало, Супер!, но ако не е, поне да знаеш дали не си потиснала О. с прием на прогестин преди самата О. и дали не си склонна към ЛУФ, защото той,понякога, трудно се установява и много прилича на нормална О. - дори и на УЗ лекарите, трудно го установяват. Ако нямаш О. - няма как да стане.
Денис за да съм честна,утрогестана го започнах на 18 ден от мц бях го забравила и него пих 10 дни,а 7дни предизвиквали сме О с лекарства пукахме Ф с Прегнил 2 месеца подрет и нестана ,пуснахме спермограм док каза че е добре и ме остави да почивам сега 2 месеца и да пия само утрогестана.образуваха се Ф пукаха се и нищо нестава вече съм отчаяна много.Моят д-р ми каза че всичсо е ок невижда проблем единствено да е на пдихична основа вече това ми каза иначе М си е точен като часовник всеки месец на 7 или 8 мо число

Общи условия

Активация на акаунт