Графики на БТ - коментари

• 50 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Добро утро Денис,какво мислиш за гпафиката,кога да очаквам МЦ

# 136
  • София
Скрит текст:
Добро да е!
М. трябва да е днес, утре или вдугиден, най-късно - според графиката.
Дано да е станало Peace

# 137
Добро утро  , момичета. Може ли мнение  по графиката , за малкото време през което меря и записвам този път се обърках доста. Смених термометъра  този месец и мисля , че сгреших но вече е късно ще коригирам тази грешка вече от този цикъл .С малкото си опит ми се струва  , че този месец май не е имало О 😕😥 . 

# 138
  • София
Добро утро  , момичета. Може ли мнение  по графиката , за малкото време през което меря и записвам този път се обърках доста. Смених термометъра  този месец и мисля , че сгреших но вече е късно ще коригирам тази грешка вече от този цикъл .С малкото си опит ми се струва  , че този месец май не е имало О 😕😥 .
Скрит текст:
Здравей!
Има някакво разминаване в теста за О. ( ако правилно е определен като положителен) и графиката на БТ.
Малко е висока БТ за ФФ - това може да показва, че е имало/има ПКЯ, напр.
Според графиката, О. може да е била на 19/20 ден от МЦ.
7 дни след О., БТ не се повишава достатъчно ( а повишението на БТ е гаранция, че е имало О.).  За да е имало О. трябва да е 37,1 -37,3, за твоята графика, сега.
Ако е имало повече от един Ф., може и да е имало О., но графиката да не го показва.
В такива случаи е най-добре да се направи ФМ няколко поредни МЦ, да се изследват всички хормони и ако проблем, някъде, да се коригира.
Не се плаши от това, че може да има проблем - такива има почти при всички, но не всеки знае за тях.
И без това правиш опити за бебе - търси евентуални проблеми и ги решавай докато това се случи, защото това помага най-вече на теб и е гаранция за една спокойна и безпроблемна бременност.
Всеки си мисли, "един път да забременея, всичко ще бъде наред", но не е така, основните ви притеснения започват именно тогава. И колкото човек е по-информиран, толкова повече са стаховете му.

# 139
Добро утро  , момичета. Може ли мнение  по графиката , за малкото време през което меря и записвам този път се обърках доста. Смених термометъра  този месец и мисля , че сгреших но вече е късно ще коригирам тази грешка вече от този цикъл .С малкото си опит ми се струва  , че този месец май не е имало О 😕😥 .
Скрит текст:
Здравей!
Има някакво разминаване в теста за О. ( ако правилно е определен като положителен) и графиката на БТ.
Малко е висока БТ за ФФ - това може да показва, че е имало/има ПКЯ, напр.
Според графиката, О. може да е била на 19/20 ден от МЦ.
7 дни след О., БТ не се повишава достатъчно ( а повишението на БТ е гаранция, че е имало О.).  За да е имало О. трябва да е 37,1 -37,3, за твоята графика, сега.
Ако е имало повече от един Ф., може и да е имало О., но графиката да не го показва.
В такива случаи е най-добре да се направи ФМ няколко поредни МЦ, да се изследват всички хормони и ако проблем, някъде, да се коригира.
Не се плаши от това, че може да има проблем - такива има почти при всички, но не всеки знае за тях.
И без това правиш опити за бебе - търси евентуални проблеми и ги решавай докато това се случи, защото това помага най-вече на теб и е гаранция за една спокойна и безпроблемна бременност.
Всеки си мисли, "един път да забременея, всичко ще бъде наред", но не е така, основните ви притеснения започват именно тогава. И колкото човек е по-информиран, толкова повече са стаховете му.
Благодаря,  Денис .По принцип съм с ПКЯ ,ИР и хипофункция ва щитовидна жлеза.  От около година и девет месеца се лекувам , като последно ТСХ  ми беше 0.64 , преди празниците имам час за ендокринолог . Относно другите хормони през юли , когато последно съм ги изследвала ясно показваха ПКЯ. Гинеколога тогава ми каза първо да вкараме в норма ТСХ , като тогава би трябвало и в другите хормони да има промяна .Ако ли не според него лесно би трябвало да успеем да ги коригираме , аз обаче съм такъв песимист , че винаги  когато  някой ми каже че нещо ще е лесно и успешно все имам чувство че нещата няма да си получат така.Този месец не правим опити , тъй като правихме криотерапия на раничка и почиваме , като тестовете ги правя за информация .А хормоните ще ги проследя вече на новия цикъл , и тогава мога  да започна и с ФМ . Надявам се Декември да донесе късмет на всички  , който мечтаят за чудото. 🤗☺️🤗

# 140
Здравей  Денис. Може ли отново коментар по моята графика. Кога според теб е овулацията? В последните няколко месеца графиката е идентична с тази, като изключим спада на температурата днес. Възможно ли е овулацията ми да е в първия ден с висока температура, защото според последните няколко месеца тестване би следвало да е така.

# 141
  • София
Здравей  Денис. Може ли отново коментар по моята графика.
Скрит текст:
Кога според теб е овулацията? В последните няколко месеца графиката е идентична с тази, като изключим спада на температурата днес. Възможно ли е овулацията ми да е в първия ден с висока температура, защото според последните няколко месеца тестване би следвало да е така.
Здравей!
О. според мен е била на 11 ден от МЦ. Графиката е добре.
Дано да е станало  Peace

ПП. Яйцеклетката е годна за оплождане до 24 часа ( на теория) след О. ( ако това те притеснява).

# 142
Здравей Денис, може ли коментар отново за графиката ми..имало ли е О. Вчера имах висока температура, днес е ниска...

# 143
  • София
Здравей Денис, може ли коментар отново за графиката ми..имало ли е О. Вчера имах висока температура, днес е ниска...
Скрит текст:
Здравей!
Графиката не показва да е имало О.
Провери си терм-ра, да не би да се е повредил.

# 144
Здравей  Денис. Може ли отново коментар по моята графика.
Скрит текст:
Кога според теб е овулацията? В последните няколко месеца графиката е идентична с тази, като изключим спада на температурата днес. Възможно ли е овулацията ми да е в първия ден с висока температура, защото според последните няколко месеца тестване би следвало да е така.
Здравей!
О. според мен е била на 11 ден от МЦ. Графиката е добре.
Дано да е станало  Peace

ПП. Яйцеклетката е годна за оплождане до 24 часа ( на теория) след О. ( ако това те притеснява).
Благодаря Денис!
Наистина това ме притеснява защото обикновено започваме опити в деня след положителен тест, а имам болки още от деня преди теста и температурата в деня след теста вече е висока, та си мислех дали не закъсняваме с опитите и не пропускаме момента?

# 145
Скрит текст:
Добро да е!
М. трябва да е днес, утре или вдугиден, най-късно - според графиката.
Дано да е станало Peace
По сметките който си правя и по твоя коментар по горе че О е била на 18 19 ден от мц сега трябва да ми дойде(за което се моля да не се случи), но кога най рано мога да направя тест

# 146
  • София
Утре може да направиш или уринен (с първа, сутрешна урина... малко е рано за него, но може и да засече) или кръвен тест (ЧХГ, който ще бъде много по-точен).
 Peace

# 147

Добро утро отново Денес,този спад май казва,че мц идва,как мислиш😥

# 148
Денис, според графиката ми кога мога да направя ТБ. 
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=hris_80
Какви може да са вариантите за висока БТ без бременност при толкова дълъг МЦ?

# 149
  • София
Скрит текст:
Добро утро отново Денес,този спад май казва,че мц идва,как мислиш😥
Засега е добре.
Направи един тест, за да знаеш какво се случва - за предпочитане кръвен - ЧХГ.  Peace

Денис, според графиката ми кога мога да направя ТБ. 
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=hris_80
Какви може да са вариантите за висока БТ без бременност при толкова дълъг МЦ?
Според мен е имало много късна О. - на 41 ден от МЦ. Не е проблем нито за зачеване, нито за износване, нито за бебчо (ако има бременност). Рядко, но и това се случва - важно е да има О.
Днес ти е 12 ден след О. - утре, рано сутринта, с първата урина, може да направиш тест или да пуснеш ЧХГ - той ще е по-точен. Или изчакай още 2-3 дни и ако БТ не пада, тогава направи тестовете.
Дано да е станало. Peace

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 13:47 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт