все някой от критериите ми не е удовлетворен, ама..Иначе и аз мисля от Англия да поръчам.

Прощъпулника направих на РД-то в ресторанта на хотела в който бяхме. Мъжо умря от срам като постелих за предметите. Бяхме 3 приятелски семейства с децата. Та отписах и това. Столчетата за кола които купувате само назад ли ги слагате. Нашето се оказа, че на новата кола не може назад. Къс и е колана. Има изофикс колата, но столчето е купувано за баткото и предната кола нямаше изофикс. Та сега се вози с лице към движението и малко ме е бъз. А нов стол няма шанс да купя. Ваксина морбили ще слагаме чак другия месец. Тогава мисля да пусна тест и за антила срещу варицела. Четох, че ако я е карал докато го кърмя може и да не е изградил такива и пак да го тръшне
Аз на ваше място бих сложила ваксина за варицела. Някой деца я карат леко, но други не. А и се спасявате от ужаса да се чудите дали ще пъпчаса покрай другите деца от детската градина. Докато бяхме вкъщи с варицела си се кефех колко съм била смела преди и да организирам пътувания и почивки. Има бум на шарки защото никой вече не си седи вкъщи и така само се разпространява заразата. Едни приятели дори бяха на хотел докато детето им беше с варицела. Та никъде не сте в безопасност. Препоръчани теми