Голям ден е днес. Сякаш беше вчера, когато се роди, 3 кг, 50 см в точно 19:04 числа, които никога няма да забравя ❤️
Декември е вълшебен месец, а покрай малките става още по любим месец! 😇
Добре си изкарвате вие
Хахха
Да са живи и здрави, с безгрижно и щастливо детство. Много ми беше емоционално и на мен като си спомних всичко около раждането. Как отлетя една година, а си мислех че никога няма да оцелея цяла година
Добре си изкарвате вие
Хахха
Да са живи и здрави, с безгрижно и щастливо детство. Много ми беше емоционално и на мен като си спомних всичко около раждането. Как отлетя една година, а си мислех че никога няма да оцелея цяла година

Със сигурност парти няма да има. Аз съм на работа през деня и си мислех да го отбележим следващата седмица с една вечеря на ресторант, без торта, но като го знам как няма да ми даде да седна цяла вечер и се чудя дали да си го причинявам. А и като знам как тепърва ме чакат десетина детски партита за следващите 10 години и мисля да си го спестя. Мисля си, че така разсъждавам, защото ми е второ дете ли, знам ли...🤔
Много ми беше емоционално и сутринта ту се смеех, ту ревях..
После като дойдоха гостите остана само напрежение .. Празнувахме вкъщи в семеен кръг, малката не беше сърдита, но не беше и весела както обикновено, поошашави се от гости и подаръци. Като си тръгнаха към 19 и яде и тя торта стана вече супер щастлива и остана до към 22 да си играе и беше вече в много добро настроение. За бебешки рд нормално, но ми се искаше целия ден да ѝ е щастлив. Ние пък от тогава почти нямаме читава снимка..тя не се спираше на едно място, не гледаше, не се усмихваше...ама нищо де, отбелязахме го както трябва. На другия ден се събуди и почна да сочи балоните и една гигантска къщичка, която ѝ подарихме ние и се впусна в игри, сигурно си е мислела че е сънувала
И тя иначе много активно ходи по мебелите, а сама стои на едно място само. Но си личи че става все по-стабилна. 
Някой друг имал ли е такава ситуация? Надявам се да е само период, но вече започвам да се отчайвам и като стане врем за обяд ми се иска да избягам някъде

А той всъщност се роди точно на термин.
Придвижва се с опора, когато пожелае, ходи за ръчичка, но по-малко, както казах лазенето е предпочитаният начин за предвижване.