Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви преживявания споделят майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви преживявания споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Кога е подходящо да започнете леки упражнения след раждане?

(Виктория)

очакват 103 

. 
) също роди тази сутрин в 2 часа
; терминът й беше 11-ти и до вчера сутринта нямаше уж никакви симптоми, а вече гушка малка принцеса Дарина - цели 3 кг и 50 см; много съм щастлива за нея и таткото

Браво!!! Страхотно за новата темичка!!! Е тук вече няма начин да не се разпиша и аз с моето бебче
. Хайде коя ще е първа , маминки?!

Много е досадно всеки път когато изляза от входа , да ме започнат с въпроси- хайде, хайде, още ли не си родила?!!! Телефонът всеки ден звъни- все някой ме проверява-ама хорааа товааа много изнервя!!!
И так амила Ели аз все не пишех тук във форума , само си четях постингите ви и още повече се изнервих. Сега споделяйки променливите си състояния с вас ми е по-спокойно.Особенно с вече родилите маминки
.
И всяка вечер като се прибере от работа,въпроса му е :"ТРЪГВАМЕ ЛИ?".....е то и да тръгнем ще ни върнат,абе луда работа
Силно се надявам в тази тема да се появят цял куп бебета и щастливи мами!