Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви преживявания споделят майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви преживявания споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Кога е подходящо да започнете леки упражнения след раждане?

казва се "реанимация" следродилната зала
при операциите
И за съжаление зелените околоплодни води са знак за вътреутробно страдание, не за преносване, въпреки, че могат да бъдат индикация и за това. Бебето събира мекониум (аки) и той е с тъмнозелен, почти черен цвят. При частично изтичане на води, започнал родов процес или каквото и да е друго вътреутробно страдание, включително и увита пъпна връв при някои, гладката мускулатура на бебчето се отпуска и изпражненията излизат в околоплодната течност. Точно те променят цвета й до блатисто зелен.

Днес излизах да го видя тоя прехвален Кауфланд (за нищо не става, ама хайде...) и се убедих, че не съм за излизане... А в неделя нашият тати има ден-ден и като се има предвид как ще се натоваря физически около това, не ми се иска да прекалявам с движението два поредни дни. Трябва да го изчакам тоя 21ви и толкова!
Но се сдобих с въженце и като се повъзстановя, почвам да скачам всяка свободна минута...щото и целулит имам да боря. Абе, така се украсих през тая бременност! 
... Иначе стриите са ужаааасни! 
Така де, няма да се даваме, всяка жаба да си знае гьола!
цитат: "Какво става бе, вие да не сте се наговорили всички да правите бебета по едно и също време, то такова нещо не е било отдавна...", а аз му казах " Ами те са правени като започва студа, то какво да прави човек тогава...
"
Добре че засега само спим и ядем и сме едни кротки, дано така да продължава, че като ги слушах едни бебоци в болницата..., здрави нерви на мама и тати - да им растат засмени и щастливи
ТАЗИ ЛУДА ЛИ Е ", но сега съм доволна, ставам само да я погледна, а тя си спи спокоооойно, ако беше гладна щеше да плаче все пак, ако се събуди и давам глюкоза и пак отнася плувката

направо ми идва да застрелям
чакаме разкази и снимки

Днес бях на преглед - слушаха тоновете, не ме гледаха на ултразвук, лекаря само ми опипа коремчето. За следващата седмица остана да ме прегледа за разкритие - евентуално.
И аз се чувствам като останалите маминки, чакащи заветния момент. Признаци няма, не мога да спя повече от 2-3 часа на денонощие и папкам като че ли не съм яла от години.
Лекарката ми реши, че ще чака да почна да раждам нормално и ако не стане, тогава секцио по спешност.
за темичката!
Оперираха я.Оказа се твърде голямо бебе 4.550.И не искаше да излиза.Не се тревожи