Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви преживявания споделят майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви преживявания споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Кога е подходящо да започнете леки упражнения след раждане?
Попълвате едно фърчащо листче и с цялата документация тичате в Социално подпомагане пак към общината, където отново попълвате някакво фърчащо листче. Там се оставя Акта за раждане, показва се л.к. за проверка на данните и след 10 дена акта се взема обратно. Парите ги превеждат или по банков път (но трябва да си знаете IBAN), или в пощата.

Не знам някоя от вас успява ли да удържи положението и между 24 и 6 сутринта да не кърми и да залъгва бебето само с вода,ама на мен не ми се удава.То не бе глад ,не бе чудо и режимът ни отиде на кино.Коя ли корифейка докторка го е измислила това,ама изобщо не ми се струва възможно 

изобщо не знаех , че така се казват.
Принцесата се е родила
Но сега ти пожелавам зло да ви забрави теб, тати и малката! Целувам те!
...
Пък и една система значително ускорява раждането и каквото и да си говорим тук,когато започне зора,всяка жена иска по-бързо да свърши/ знам го от личен опит вече/. Така че премислете добре преди да откажете предизвикването
Знаете ли колко време след раждането може да се поднови сексуалния живот? Естествено трябва да спре изтичането на лохиите,но има ли и друг срок,който трябва да се спази?Или когато се почувстваме готови? Щото аз сега като ми минаха шевове,хемороиди и всички там гадости и ми се до...