напъха й ръчичката в устата тя започна да суче и той казва да ето нали всички майки си мислят, че е гладно. В първия момент ми казва ще я храниш на три часа после ми казва то детето си знае кога, колко да яде може 10 може и 25 минути. И аз се обърках през цялото време си противоречеше. И накрая ми казва ще си слушаш твоя инстинкт. А детето ми, когато не е гладно, квото и да му тъпчеш в устата включително и гърда, не приема - изпробвала съм го. Просто много ме обърка прегледа и се почувствах зле, че я прехранвам и затова повръщала и имала колики - според него. От тогава се случиха сто неща, забелязах, че когато я храня с по-дащната, почти веднага повръща и се храни най-много 10 минути и съответно след час и половина е глдна пак. Когато обаче я храня с другата гърда, яде по около 20 минути не повръща и капка и си се събужда за ядене след около 2,5-3 часа, а през ноща прави по дълга пауза около 4-5 часа. Започнах да й давам само от едната гърда, а другата изцеждам и забелязах, че тече непрестанно първата минута две докато намали количеството - и явно детето се е давело от толкова количество наведнъж. Сега си правя опити да се цедя час преди хранене да намаля напрежението и ще я пробвам дали пак ще повръща и ще се храни на кратък интервал.

Препоръчани теми