Отговори
# 105
Честит първи учебен ден! На добър час!
При мен , както казах, май овулацията подрани или поне така си мисля.......не бяхме редовни с щракането, имам леки болки в гърдите 13 дена преди цикъл. Та искам да попитам един странен въпрос. Овулацията настъпва , когато усещам цервикална слуз или след това......защото преди 3-4 дена имах такава слузеста течност, прозрачна, а сега вече нямам, суха съм един вид. Това означава ли, че овулацията ми е минала? Извинявам се за тъпия въпрос Sad

# 106
Аз пак да кажа, че на мен Агнес ми се отрази много зле. Цикълът ми стана още по-обилен, а за редовността му не се сещам. Бяха ми го изписали, защото беше се скъсил ли, вече не помня, но след като го спрях (на своя глава), всичко ми се нормализира.

# 107
Здравейтиии!
Рени хаха мерси, макар че аз напоследък даже малко съм сдухала свещите. Както вика ММ “айде малко чупИ гипса”. Стрес ми е. Почвам работа, търся и избирам ясла за малката, чака ни адаптация. Засега по баби я разнасяме.  Затова и много не влизам, па като влезна не знам колко е и адекватно. Thinking
В тоя ред на мисли Лара аз знам, че първо се появява ЦС, тя предшества О. Видиш ли ЦС- щракаш!

Иначе аз съм 13ти ден, теста за О е блед, ама щракаме през ден и квот такоа. Утре взимам резултатите от цито и МБ и ще правим скопията (квото беше там, дано не ме скопи накрая ). Стискайте палци. Flowers Four Leaf Clover

# 108
Lica, и аз от един месец пия Л-тироксин и мога да ти кажа, че цикълът ми е адски странен - почти постоянни болки и в двата яйчника (май овулираха и двата този месец или поне така ме болеше Rolling Eyes), овулацията се измести по-късно от очакваното, а и менструацията съответно и тя идва по-късно... Все още не знам как ще е, т.е. оскъдна или нормална, но за сега тръгва добре (червен флаг е вместо типичното зацапване през първия ден). Явно си оказва някакво влияние и това, така че не се притеснявай Blush А, най-хубавото е, че ми изчезнаха едни световъртежи, които получавах и не знаех на какво се дължаха.

Ivied, дано намерите най-грижовните учителки в яслата и адаптацията на вашата принцеса да бъде успешна и безболезнена (и за нея, и за теб) Hug

# 109
Здравейте момичета. Нищо ново при мен, чакам си другата седмица датата и това е,но влязох да споделя една яка снимка по случай първият учебен ден Joy

# 110
  • Варна
Честит първи учебен ден!
За нас последен първи в градината ... Ревах днес, хората се радват, аз рева 😁 Хем от щастие, хем от носталгия!
Кайлийн, страхотна снимка, баш така си е!
Успешна седмица на всички!
Аз се отдавам на вино и домашно приготвена пица. Като не щракаме, поне да има нещо за душата Simple Smile

# 111
Момичета да ви издам една тайна. Преглеждам и 2 3 теми от сорта на "втора бледа черта" и "бременна ли съм" и си представям как и аз ще имам повод да участвам в някоя. Не знам защо гледам, успокоявам ли се, любопитство ли е... Или откачам тотално Joy

# 112
Момичета да ви издам една тайна. Преглеждам и 2 3 теми от сорта на "втора бледа черта" и "бременна ли съм" и си представям как и аз ще имам повод да участвам в някоя. Не знам защо гледам, успокоявам ли се, любопитство ли е... Или откачам тотално Joy
Не мога да се въздържа от отговор... 😄 Аз даже още ги следя, не знам кой е по-лудия!🤭 Споко, мисля, че повечето тук си ги следят тези теми 😊

# 113
Честит първи учебен ден! Аз днес имам дечко в 1ва група на детска градина 😁 голяма радост, голямо чудо.

За ЦС - винаги гледам да действаме от момента, в който се появи, до момента, в който изчезне. Този цикъл бяха 5 поредни дни 😀

Иначе си ме боли корем както обикновено, вече дори не обръщам внимание...

# 114
  • София
Kaylinnn, не си само ти.
Аз освен тях, следя и отчетните теми. Луда работа Grin.

Ivied, стискам всички възможни палци Hands V !

Ние в четвъртък сме на СГ !

Честит първи учебен ден на всички !
На всички учителки в темата желая здрави нерви и търпение.
Този ден отдавна не значи нищо за мен, дори друга година не се сещам за него, днес обаче си пожелавам, скоро да не е така. Дано след няколко години този ден да е специален за мен, а и за всички нас - и някъде да си пишем каква раница сме купили за първокласниче Heart.
Дай боже Hands PrayHands PrayHands Pray !

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 21:54 от rave

# 115

Не си сама и аз ги следя ахаха 😄

# 116
Аз си признавам, че преди време ги следях. След това спрях,  започнаха да ме дразнят, защото виждах постове от: “Снощи приятелят ми свърши в мен, днес вече усещам придърпвания под пъпа, мислите ли, че е рано за тест?! Дали си внушавам, но започна да ми се гади?! Ако не стане от първият път ще се самоубия, какво да правя??!” До: “Здравейте, закъснява ми с 60 дни , правих 10 теста, всички са с наситени втори черти, пусках ЧХГ, което е 690371, а днес видяхме и на ехограф, че бебето е момче.. как мислите , дали съм бременна?! Не мога да повярвам все още!!”

От всички теми, които съм чела, вкл. и сега в “отчетни”, мисля, че в тази тема има най-малко кукувици на глава от населението 🤣
Безкрайно съм щастлива от което.. 😊
Дано се запази темата такава, каквато е!

# 117
  • Варна
Ох, Съншайн, разсмя ме искрено! 😁
Рейв, много хубаво пожелание!
Аз следя същите теми, както и темата за О. и отчетните ...

# 118
Сънче и аз много си се смея там 😁
Има и по-луди от нас .
Но пък им се радвам на тези с положителните тестове!

# 119
Ох тази "бременна ли съм" и също "първи симптоми на бременност" и аз ги следях. Голям майтап.
Откакто обаче взех да усещам по 10 симптома в минута спрях. Joy

Общи условия

Активация на акаунт