Отговори
# 180
Ама ти хвана, Викйеее, хвана яйчицето и плувецa, и им разказа играта. С една тръба, без овулация, овулира от яйчника без тръба. Божественото зачеване. Пък аз с този перфекшън си стоя и си чакам някой крив сперм да посети тръбичките и да се запознае със стоката ми... Чакала тя, чакала Laughing

Скрит текст:

Манди, добре дошла. Ако искаш да успокоиш душата, пуснете най-леките изследвания, за да видите състоянието. Успех и от менИ Simple Smile

# 181
Хаахахаххаха разсмя ме с тия картинки!!!! 🤣🤣🤣

Абе хванала , след една извънматочна и над 2 години опити - на никого не пожелавам тоя път докато стигне до “хващането”! 🤭

Ей затова искам да кажа - че изследвания да, окей, ама в крайна сметка , не им се връзвайте чак толкоз много, де.
Особено някой доктор да ви каже, че нямате О., че няма да забременеете никога спонтанно и тн. Ей , това са само доктори, правят предположения, не живеят в бъдещето. И за съжаление - грешат като стой та гледай..
При теб ще стане, особено щом нямате някакъв намерен проблем, просто - търпение и хубавите неща стават бавно!!!

Ето и една от мене, която искрено ме забавлява! 😂

# 182
ХАХАХА, точно! Завинаги си остават такива Simple Smile Много яко!

Иначе ММ има лоша спермограма. Може туй да ъ.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 16:27 от Анонимен

# 183
Арвен да ти кажа не знам 100% с какво ме мазаха, но видях йод, значи е някакъв йоден разтвор, доктора сам ми каза, че ще изтрепе спермитата та затова...
Иначе на ММ изписаха също, гел за мазане и същото противогъбично орално...
Пеони ах как ме е яяяд, имам преферт гела, отворих го, защото разсъждавах като тебе и ММ ме разколеба, вика то сега ще го похабиш с тия гъби с тия разтвори, айде не си го и разучила как става, докато го сложиш, детето ще дойде. Нали все бързаме... Grinning и щракахме без гел, а си знаех, че трябва. Пфу!
Много хубаво, че чакането ти е вълнуващо и на мен ми е още така. Дано забременеем преди да ни напрегне!
Джули а тези твои изследвания коментира ли ги доктор или ти сама си ги пусна?
Ей Меги дала си ни пассс Thinking

# 184
Манди добре дошла и дано бързо да се преносочиш другаде. За списъка поне аз, след няколко месеца тестване знам горе долу в кои три дни да очаквам овулация, не че и със смятане нямаше да е същия резултат.  Апликация не ползвам.
След засечено о, точно след 14 ми е първия ден на ц, както док го смята, същинско кървене.
Лилак симптомите не са цикъл, все още може пък да не дойде Simple Smile
Джули, аз последно като се тествах бях с ФСХ 8 и ЛХ 6 и всички док го определиха като идеални хормони. Хубавото на тoва да си 40+ че при всяко изследване в нормата насaтва буйна радост Simple Smile
При мен - този месец ще махнем полипа все пак, мисля че е отписан при това полежение, дано само един месец да е отписан.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 17:24 от Аudrei

# 185
ХАХАХА, точно! Завинаги си остават такива Simple Smile Много яко!

Иначе ММ има лоша спермограма. Може туй да ъ.

Може, ама знам случаи и с азооспермия забременели жени. Та зависи колко е лоша де. Ако няма медицинска причина за мъжкия фактор (варикоцеле, прекарани заушки, работа при вредни условия, травма и пр.), това значи, че има шанс нещата да се подобрят, а и реално състоянието на мъжа може да варира и дори да се подобрява в дадени моменти, все пак никой не прави спермограми всеки месец. Също така, са ми казвали андролози, че мъжът като давал материал, обичайно дава по-слаб матриял.

Затова щракане и по-малко тревоги. По едно време много се впечатлявах - коло бройки са, каква подвижност и пр., после спрях. Като видя, че е зле, с какво подобрявам положението? Давам там някакви витамини и добавки с кандърдисвания и толкова.

Локофенка ме подсети, че трябва да пуснем едни ДНК фрагментации преди инвитрото. Щото те от обикновена СП не личат, ама иначе са пречка дори при АРТ.

# 186
Не разбраха от къде идва проблемът. Не е варикоцеле, не е от предишно заболяване, хормоните са му ок, като изключим нещо с хемоглобина, което няма връзка. И така, загадка е и за нас. Може би и по мен има нещо, което не сме открили. И аз все си мисля, че в някои от месеците спермитата ще са по-добре, те нещата верно много се менят, плюс- той не спира добавките. За толкова време, едва ли не е имало поне един силен войник.
Вие кога почвате процедурата?

# 187
Ааа, не съм дала пас. 😁
Чета, ама ни съвет мога да дам, ни с нещо да се похваля. Тук съм, и то нон стоп 😁
Добре дошли на новите 💕

# 188
Имаме голяма нужда вече от положителен тест.
Аз вече направих 3 ранни, категорично отрицателни. Откачена работа. Търпението не ми е силна страна Rolling Eyes

# 189
Привет, дами! 💗 Не бях влизала няколко дни и ми се беше насъбрало за четене. Стискам ви палци и се надявам много плюсчета да завалят скоро като есенен дъжд, който ще обещае летни бебоци ,💞
При мен няма нещо ново - чакам да видя кога ще ми дойде след като спра хапчетата, че те са 21 на брой. Прочетох нещо ново скоро - че СПКЯ всъщност е метаболитен синдром, някакво нарушение на обмяната на въглехидратите. И ми е интересно да прочета още неща и като си освободя време, ще се позаинтересувам.
😘 Целувки за вас! Хубави чертички чакаме 😍

# 190
  • Dope Reach
Муланче (вече Жасминче), пиши като имаш повече инфо за това, нали знаеш, че и мене много ме интересува всичко, свързано със СПКЯ. И аз ще търся междувременно. Може би е удачно и да се коментира в темата за поликистозни яйчници.

# 191
Не разбраха от къде идва проблемът. Не е варикоцеле, не е от предишно заболяване, хормоните са му ок, като изключим нещо с хемоглобина, което няма връзка. И така, загадка е и за нас. Може би и по мен има нещо, което не сме открили. И аз все си мисля, че в някои от месеците спермитата ще са по-добре, те нещата верно много се менят, плюс- той не спира добавките. За толкова време, едва ли не е имало поне един силен войник.
Вие кога почвате процедурата?

Точно така да!

Според док, самото инвитро ще му даде информация какво евентуално не е наред при нас/мен - дали в качеството на Я., дали в оплождането или имплантацията, задържането и т.н.

Ние имаме две инсета, още две и може да кандидатстваме за финансиране от ЦАР, за неизяснен С. (мразя я тази дума). Броят и трансфер от инвитро на ЕЦ.
Не знам дали ще имам търпение да си изчакам заповедта, чака се няколко месеца. Затова говорихме пролетта на 2020 да си финансираме едно инвитро сами, ака дотогава не успеем да се вредим или не сме одобрени.
Междувременно всеки месец следене, щракане на свободно, инсе или инвитро на ЕЦ, според състоянието ми.
Честно казано, вярвам, че ще стане естествено и че това ми е просто поредния урок в живота. Затова и се интересувам по-широко от нещата , вкл. от гледна точка психологически пречки.

Още нещо обнадеждаващо-според док, всичко има смисъл и увеличава шансовете , лентички, фоликуламетрия само дори, търпение и постоянство всеки месец.

Да сме живи и здрави, ще се похвалим - и ти, и аз, и всички в тази група (sun)

# 192
Момичета с пкя, аз наскоро бях се загледала във филми за хранителни режими. Прословутата КЕТО диета се твърди (доколко е така не знам), че повлиява освен диабет, ИР и каквот други не помня вече И синдрома на пкя. Това го запомних, защото беше по репродуктивен въпрос. Кето диетата е именно нисковъглехидратна, да не кажа никаквовъглехидратна. И така явно се елиминира проблема с обмяната...
Толкова от мен, ако вие е интересно ще си намерите инфо 100%!

# 193
Аз подкрепям казаното от Ив. И преди време ви писах за хранителни режими, които повлияват на нашата кауза. Следя такива групи и непрекъснато хората пишат за невероятни според докторите резултати. В кето групата има много много примери. В зоната, за която ви писах преди, също. Аз откакто намалих въглехидратите до минимум, освен че свалих килограми без глад и без особени усилия, се чувствам страшно добре и много енергична. Препоръчвам и аз, който се интересува, да се порови по темата.

# 194
  • Dope Reach
Аз правя кето диетата от януари миналата година и наистина имам огромни резултати по отношение на теглото, но не повлия на състоянието ми... И все пак, тъй като при мен е особено сложно, поради това, че не ми идва никога, не просто да прескача, имам нужда и от допълнително стимулация. Засега се мажа с прогестеронов крем, ще започвам и чай от бял равнец, може и Инофолик да започна пак.
Доста е отчайващо, това е и една от причините да спра да пиша в темата, нищо положително не мога да споделя засега и няма нужда да натоварвам никого. Иначе добре дошли на новите момичета - много кураж на вас и на всички, с които вече се познаваме. Hug

Общи условия

Активация на акаунт