Отговори
# 510
  • Dope Reach
Успех, Ели, нормално е да не си наясно какво ще правиш, ако не се получи този път, но вероятно са бели кахъри, защото ще се получи!
Хубав ден, момичета, ако обичате да поствате малко положителни тестчета, че много се застояха нещата! Hug

# 511
Влизам да измрънкам от Адела. СГ щеше да е готова уж на обяд, звъннах да питам, да съм звъннела пак в края на деня, ама по-скоро ще е готова Понеделник. Мраааазя да чакам!

# 512
Кей, и аааззззззззззз! И май на това се опитва да ни учи Господ, или висшата сила, която управлява нещата. Звъни пак, но щом са казали, че е вероятно да е понеделник... понеделник ще си е Sad

Рочи, освен да си ги нарисуваме, не виждам друг начин Sad

# 513
Аз се извинявам, че влязох така с едно кратко постче. Писах ви от АГ кабинета и не бях видяла, че в темата има нови отговори.

Ели, прегръдки от мен Hug И вие сте минали през много трудности, присъединявам се към възхищенията за упоритостта и силата. Вярвам, че ще успеете отново!

Влизам да измрънкам от Адела. СГ щеше да е готова уж на обяд, звъннах да питам, да съм звъннела пак в края на деня, ама по-скоро ще е готова Понеделник. Мраааазя да чакам!
И на мен чакането ми е много слаба страна.
Tickles - а причина за това закъснение няма ли, егати?!
При мен цикъл няма. Няколко пъти скачах към WC, но се оказа само ЦС. Продължава да ме болят корем и гърди. ПиснА ми вече.
Не ми казаха причина, било възможно понякога да варира Rolling Eyes Само че аз нямам и никакви болежки. Супер странно. Пуснах си пак кръвен на своя глава заедно с пълна кръвна картина, поне да оправдая боцкането. Последният тест, който правя!

# 514
Лилак,колко ти е дълъг цикъла и редовен ли е въобще ? Щом имаш отрицателен тест,а нямаш М ,то значи,че още не ти е свършил цикъла.Мериш ли БТ? Това е най-лесният и безплатен начин да разбереш много неща без да се терзаеш всеки ден защо не ти идва ,а няма положителен тест.

# 515
Редовен е. Следя овулация, затова съм сигурна, че вече закъснява Simple Smile

# 516
Лилак знаеш ли, че аз вече се съмнявам мнооого дълбоко в това “правило” за не променящата се лутеална фаза.
Аз също следих О този месец с тестове и съвпадна с усещанията, които имах. Дойде ми днес, а О беше миналия четвъртък!
В същото време миналите месеци ми идва от 10 до 15 дена след О.
Всеки месец усещам О. Да кажеш да си въобразявам, ок, но правих и тестове и съвпадна.

# 517
Lilac, а какви са ти всъщност симптомите днес, вчера?  Имаш ли ПМС или...

# 518
Редовен е. Следя овулация, затова съм сигурна, че вече закъснява Simple Smile

Дано да не ти дойде и все пак да се натрупа вече този пусти хормон ,за да излезе втората черта Simple Smile Успокой се,за да не си пък навредиш нещо от нерви.
То и аз всеки ден се взирам за разни симптоми,усещания,чудя се дали са от въобразяване и прекалено желание да ги имам Simple Smile
Но като меря редовно БТ мога да предвидя на къде отиват нещата без тестове и лекари.Допитвам се само в темата за графики и всичко е точно.

# 519
И аз се чудя за тая лутаелна фаза, но се чудя и дали може тестовете за овулация да лъжат. Нали уж повечето лекари ги отричат. Да, ама на мен ми излиза супер ярка тестова черта и плюс минус един ден си ми идва след 15 дни от + тест. Може би пък е различно колко време след + тест ни е овулацията и всеки месец да е различно с ден, два, знам ли.Аз даже имам чувството ,че моята е точно когато е положителния тест, напук на това, че ЛХ трябва да спадне и тогава настъпва Ову, а не когато е пика.

Чудя се как си я мерите тая БТ. При мен това е космическа наука.Аз даже телесната температура не мога да си я изкарам еднаква при две последнователни мерения с няколко термометъра.А за БТ си е важно точно с колко десети се е покачила или паднала.. Купих един термометър уж специално само орална да меря, че другите начини рано сутрин няма как да си ги причинявам всеки ден, но пак не мога да си я измеря еднаква,че да се водя по нея Simple Smile

# 520
И аз се чудя за тая лутаелна фаза, но се чудя и дали може тестовете за овулация да лъжат. Нали уж повечето лекари ги отричат. Да, ама на мен ми излиза супер ярка тестова черта и плюс минус един ден си ми идва след 15 дни от + тест. Може би пък е различно колко време след + тест ни е овулацията и всеки месец да е различно с ден, два, знам ли.Аз даже имам чувството ,че моята е точно когато е положителния тест, напук на това, че ЛХ трябва да спадне и тогава настъпва Ову, а не когато е пика.

Чудя се как си я мерите тая БТ. При мен това е космическа наука.Аз даже телесната температура не мога да си я изкарам еднаква при две последнователни мерения с няколко термометъра.А за БТ си е важно точно с колко десети се е покачила или паднала.. Купих един термометър уж специално само орална да меря, че другите начини рано сутрин няма как да си ги причинявам всеки ден, но пак не мога да си я измеря еднаква,че да се водя по нея Simple Smile

О настъпва от 1 до 3 дни след положителен тест.Различно е.Денис от темата за БТ ми каза,че трябва да се правят тестове пак до отрицателен и тогава да се прецени кога е точния ден на О,който се определя най-точно с мерене .
Ако имаш О и след това си ти дойде,въпреки опитите,то просто няма оплождане или пък е имало,но не се е имплантирал ембриона.
Няма нищо сложно в меренето на БТ .Навивал си алармата за определен час ,будиш се и без да ставаш си взимаш термометъра(моя е обикновен).Пъхаш го където искаш (аз меря вагинално).Аз чакам 10 минмакар,че и 5 са достатъчни.Гледам колко е и готово.
Не всеки ден е еднаква БТ,даже напротив постоянно почти се мени.Зяписваш си на приложението или в някой сайт и графиката ти е готова след като премерил целия цикъл.Ако има двуфазност ,значи всичко е ОК.Ако няма бременност след 14 дни от засечената О,БТ ще падне на стойностите от началото на графиката ти,ако има,то тя ще се задържи висока .Има един куп материали информация за това.Много е елементарно,по-скоро човек се объркват ,когато има цикъл без О или излезе така че има някакъв хормонален проблем.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:48 от Irina Jolie 616216

# 521
Здравейте, искам само да кажа, че се инсеминирах днес Grinning Ней нищу особено - за тези, на които им предстои и се тревожат.

Искам да се извиня за шизофренното си поведение - ту се оттеглям ритуално от форума, ту се връщам да ви облъчвам. Трудно ми е нещо на моменти, признавам си, и се чудя как да се стабилизирам емоционално.

D1d3t0, пиши ни как мина твоята процедура, надявам се момитечата да нямат нищо против.

По повод грубите доктори - по-добре директни, а не да заблуждават и да ни размотават с надежди месеци и години. Щото реално и при нас уж всичко точно и СГ се подобри, а бебе 1г .и половина по-късно няма. И резултатите на ММ са вярно в норма, но към долна граница - едно е 25 млн. семчовци, друго 80 мл. /и такива съм виждала, качвали са момичета тук/.

Lica, не се разстройвай предварително, но и не подценявай ситуацията. 2 млн.концентрация с невъзможност за анализ е лош резултат, но е възможно да се опровергае от контролната СГ. Няма ли в Бургас репродуктивна клиника?

За жалост, за повечето от нас, при които бебето не става твърде дълго, в това число моя милост, ще излезе проблем рано или късно и нерядко причината е именно в мъжа.  Първоначално е шок, на ен ми трябваше поне 2-3 месеца да го приема, но после някак свикваш и го приемаш и се бориш, това е.

Подкрепям и казаното от онзи груб доктор, че по-добре инвитро, отколкото хиляди левове по изследвания. В един момент наистина излиза безсмислено - да виждаш някое генетично или имунологично отклонение, и после какво? Почва се едно ходене по мъките, вливки, преливки, от "спецалист" на "специалист". Не знам, не искам да повлиявам на никого с това си мнение.

Днес пак ми направи впечатление, че клиниката е пълна и то основно с двойки с деца на под 3 г., така че явно и за второ си е трудно и хората си действат. Виждам и много млади момичета, за съжаление явно е масово.

# 522
Кийп мда, на твойто мнение съм като цяло. Е, може и един доктор да ти каже истината и без да грубянства де, това вече си е висш пилотаж обаче, рядко наще тука работят върху пипъл скилса си Grinning
Ти в коя клиника беше? Дано инсето даде резултат! Стискам ти палци. Както и на другите мътещи момичета в темата!
Аз мисля, че бих се подложила на инсе. Наистина не ми звучи много инвазивно. За инвитро още не мисля и не съм взела решение, но другия месец ще е 6 и почвам да се замислям да действаме нещо. И аз ще съм от тези с малкото дете в репродуктивна.
Някои момичета тук ще ме разберат, още по безумно е да се осъзнаеш, защо и как бебето не става, когато досегашния ти опит е бил ааа я да си имам бебе, и на втория месец ето ти бебе. Звучи профански, но в същността си е така. И после... трудно се преглъща мисълта за асистирана репродукция АКО се наложи.

# 523
Кико,желая ти успех занапред! Извинявам се за некомпетентността си,но защо щом се казва,че не може по естествен път да стане бебето,не се иска инвитро и се търсят други начини ? Чета темата и следя дискусиите ви.
Сурогатно майки се търсят пак след като има проблем в жената,а привидно тук става дума за мъжа. Има ли други начини да се сдобиеш с бебе и какви са причините да се избягва инвитро  щом и от финансова гледна точна е по-изгодно?Според мен третия вариант е осиновяване ,което не мисля,че е по-добре от инвитро,то идва след като вече и така не се получава,а много се иска детенце.Надявам се никой от тук да не стига до там и да се пребори всеки с проблемите .

# 524
Lilac, а какви са ти всъщност симптомите днес, вчера?  Имаш ли ПМС или...
В различни моменти от деня ме болят гърдите, кръст и корема Grinning Други "симптоми" вероятно сама си ги втълпявам.

Общи условия

Активация на акаунт