Есента настъпва вече, гука ЮЛСКОТО човече! - Тема 2

• 22 913
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мерси много за информацията Habish. А каква козметика ползвате? На нас ни препоръчаха за проблема Мустела Стелатопиа и Веледа Календула. И ние сме така с кихането, даже по всяко време на деня, но не го отдавам на студ, защото нослето му е топло и е добре облечен/завит.
С МУСТЕЛА Стелатопия сме

# 136
Явно повечето малчугани са доволни, Дени също спи с вдигнати ръце. Joy Засега почнах вкъщи да я обличам с боди с дълъг ръкав и ританки, но на лягане махам ританките и завивам с олекотено одеалце. Все пак при температура над 20 градуса в стаята не искам да я изнежвам и претоплям.
Често и нейните ръце са студени, но това е понеже напоследък много си ги тика в устата и като ги омаже хубаво след това стават направо ледени.

# 137
Искам да попитам мамите с повече опит от 6 месец като се почне захранване с какво се почва и как се почва сутринта ли и в началото по колко се дава благодаря предварително

# 138
И аз я бях облякла тъничка и сега няколко пъти стана чувам,че кашля,не е много,но кашля,дайте съвет с какво да го стопирам в началото

# 139
Започва се с някакъв зеленчук. Аз препоръчвам оранжев, по-интересно е. Примерно тиква или морков. Обедно хранене. Започваш с 1 лъжица и постепенно вдигаш. Вкарва се около седмица и се гледа за реакции. Едновременно само по 1 продукт. Според мен плодовите трябва да се вкарат накрая, когато е захранено със зеленчуци, защото иначе има опция да ги откаже.
Искам да попитам мамите с повече опит от 6 месец като се почне захранване с какво се почва и как се почва сутринта ли и в началото по колко се дава благодаря предварително

# 140
  • София
Момичета, като давате чай на бебоците ограничавате ли се в количеството, че четох някъде в нета препоръчителна дневна доза 30-40 мл? Аз го правя със семена от копър и анасон и го предлагам вместо вода от няколко дена пък тя си пие по 60-80 мл.

# 141
Започва се с някакъв зеленчук. Аз препоръчвам оранжев, по-интересно е. Примерно тиква или морков. Обедно хранене. Започваш с 1 лъжица и постепенно вдигаш. Вкарва се около седмица и се гледа за реакции. Едновременно само по 1 продукт. Според мен плодовите трябва да се вкарат накрая, когато е захранено със зеленчуци, защото иначе има опция да ги откаже.
много ти благодаря

# 142
За нищо. Нали затова сме тук, да си споделяме опит Blush

# 143
Момичета, като давате чай на бебоците ограничавате ли се в количеството, че четох някъде в нета препоръчителна дневна доза 30-40 мл? Аз го правя със семена от копър и анасон и го предлагам вместо вода от няколко дена пък тя си пие по 60-80 мл.
Аз давам по 100мл на денонощие (чай или вода), но рядко изпива цялото количество

# 144
Здравейте,днес педиатъра каза че има бебето къса юздичкя и трябва да се среже. Някой вече срещал ли е този проблем. Детето е на 16 дни

# 145
Здравейте,днес педиатъра каза че има бебето къса юздичкя и трябва да се среже. Някой вече срещал ли е този проблем. Детето е на 16 дни
Да, дъщеря ми беше така. Няма страшно, абсолютно безболезнено е за бебето. То е ципичка, не е кръвоснабдена и колкото по - рано я резнете, толкова по - добре.

# 146
Момичета знаете ли да мога да изпия 1 спазмалгон, ще пречи ли на кърменето..

# 147
Аз пия само Но шпа.. По препоръка на гинеколожката..

# 148

И на нас ни каза педиатърът, че му е къса юздичката, но не е споменавал нищо за срязване. Светлана и Мария, докторите при вас защо казаха, че е наложително срязването и кой го извършва попринцип?

# 149
Момичета, някоя от вас, която е давала на детето Био Амика за колики, може ли да ми каже, възможно ли е от тях акото да се оцвети в зелено, или да търся друга причина?

Общи условия

Активация на акаунт