Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 894
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 540
  • Over the hills and far away
Момичета, въпрос от мен- някоя имала ли е предните години от изкуствените заснежени елхи? Харесахме една, но ме притеснява "снегът" да не пожълтее тъй като периодично в дневната се пали камина и другото ми притеснение е, като се прибере в кутията за следващата година въпросният сняг да не слепне и съответно да е негодна за ползване догодина. Ще се радвам ако някой сподели опит Simple Smile
Дандан, аз имам такава. Относно пожълтяването няма как да дам отговор, за съжаление нямам камина. А дали ще се слепне, мисля, че зависи от типа на игличките. Нашата елха е жилкова, игличките са твърди и дълги и проблеми няма ( естествено, залепнали са понякога по 2- по 3, обаче "снегът" е доста и е нормално).  Но преди работех като декоратор в един магазин- Депо, елхите, които изкарваха за украса на витрините им бяха сравнително стари и с фолийни иглички ( от меките ) и редовно бяха слепнали, отнемаше доста време докато ги приведа в добър вид. А при разперването пада доста изкуствен сняг.

# 541
  • Beyond the stars
Това са моите композицийки от миналата година... за тази още не съм решила... Wink
Скрит текст:

Разкош!
Особено с елхичките Heart

# 542
  • При елфите ...
Това са моите композицийки от миналата година... за тази още не съм решила... Wink
Скрит текст:

Разкош!
Особено с елхичките Heart
Благодаря... Simple Smile

# 543
  • Бургас
Украсих малко навън, но ще украсявам още и още едно гномче ще направя
Тази елха я видях в пинтерест и си я направих от стар талашит

От стария губер му направих брадата.

# 544
  • Велико Търново
Хриси, гномчето е страхотно🤗
Аредхел, на мен също много ми харесват такива композиции, а твоите ги помня от темата мин година, разкошни са 😊 Откъде се сдобиваш с елементите за тях- виждам голямо разнообразие и на свещниците, и дребни фигурки.

# 545
  • При елфите ...
Аредхел, на мен също много ми харесват такива композиции, а твоите ги помня от темата мин година, разкошни са 😊 Откъде се сдобиваш с елементите за тях- виждам голямо разнообразие и на свещниците, и дребни фигурки.
Благодаря... Обичам да купувам разни неща за декорация през годината (имам в къщи и нетематични композицийки, които променям когато ми омръзнат), също когато започнат да предлагат и коледните декорации, събирам различни неща, които успявам някак си да комбинирам, някой ги правя сама (чувалчето и подаръците например... чорапчето на свещта мамето ми го плете)... ММ и него го включвам от време на време да ми помага... (на една от снимките се вижда черно сандъче свещник... той ми го скова) и така... чакам да мА споходи коледния дух... и не само... Wink
Повечето неща са купувани от Юск, имам от Икеа, НМ, Вивре... и от други магазини... систъра ми носи неща от Дания...

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 10:55 от Aredhel

# 546
Това ми е последната коледна придобивка/ коледно виенско колело/ Имам и коледно село, но то е прибрано все още.

# 547
Мен още не ме е обзело коледно настроение, но днес все пак извадих и с малкия подредихме Коледното селце от Немския център Simple Smile
Едва ли ще остане в този вид, ще скрия кабелите, имам още къщички и фигурки, които са прибрани с останалата украса и които ще добавя, но ето няколко снимки Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:10 от Happy Mijjj ツ

# 548
На мен ми харесва скандинавския стил украса.

# 549
Мен още не ме е обзело коледно настроение, но днес все пак извадих и с малкия подредихме Коледното селце от Немския център Simple Smile
Едва ли ще остане в този вид, ще скрия кабелите, имам още къщички и фигурки, които са прибрани с останалата украса и които ще добавя, но ето няколко снимки Simple Smile

Ехаа, много уютно! Хареса ми топлата светлина от прозорчетата.

# 550
Само красоти показвате 😍
Аз започвам с украсата винаги на 01.12
Тази година съм купила само коледни топки в златно и днес изкуствен сняг от била.
Мисля да отида на джъмбо да разгледам за още декорации.
Тази година на детето стаята също трябва да украсяваме и трябва още играчки.

# 551
Ние направихме конструкцията на камината днес. Снимките са тъмнички, но я сложихме на най-приземния етаж, където живееше прабаба ми, там е много тъмно и в момента играе ролята на склад.

От стиропор е правена. Остава боята и ако свеки успее да ми направи от гипс изляти орнаменти и да ми ги изпрати ще ги сложим, ще видим как, още не съм го измислила как ще изглежда.
Много исках да вземе лидълската рамка, защото бих си решила проблема за години наред и е много красива, това е третата камина, която правим, но ММ предпочита да си направим наша си и да не му убивам ентусиазма,тъкмо се нави да я прави. Точно за час и малко я сглоби, аз асистирах само.

# 552
Относно декорациите в табла , купих си скоро една от Юск . Доста време я дебнах за намаление . Сега съжалявам ,че не взех повече . Изпрабвах я в къщи , стои чудесно с коледна украса в нея .
https://cdn3.jysk.com/getimage/wd2.medium/97258

Между другото , не помня кой беше пуснал едно клипче от ютюб , но така се зарибих по такива за коледно почистване и декорация на домове - създава чудесно празнично настроение .

# 553
Хубава е, за колко я взе?

# 554
  • Бургас
Направих този часовник

Общи условия

Активация на акаунт