Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 905
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Севлиево
Тези стенни елхи как се закрепват на стената?

Ще задам и аз същият въпрос?С какво, аджеба,се закрепва това чудо на стената?Преди пробвах с тиксо и резултатът беше свален латекс и пребоядисване на лято...

# 526

Ще задам и аз същият въпрос?С какво, аджеба,се закрепва това чудо на стената?Преди пробвах с тиксо и резултатът беше свален латекс и пребоядисване на лято...

Според мен тези елхи са като панА. Прави се основа от тел/дърво/картон и се слага отгоре украса. Закача се като картина.
Аз мисля да използвам закачалки от химическото чистене, да ги огъна, така че да им предам форма на елха и после да намотая зелен гирлянд, да сложа лампички. Така си го представям поне, ще видим какво ще се получи.

# 527
Скрит текст:

Според мен тези елхи са като панА. Прави се основа от тел/дърво/картон и се слага отгоре украса. Закача се като картина.
Аз мисля да използвам закачалки от химическото чистене, да ги огъна, така че да им предам форма на елха и после да намотая зелен гирлянд, да сложа лампички. Така си го представям поне, ще видим какво ще се получи.
[/quote]
Супер идея! Ще пробвам и аз Simple Smile

# 528
  • Bарна, морето, сините вълни

Така изглежда каминката ни украсена. Засега е на едната тераса, пък ще видим като пооправим малко хола дали няма да я преместим там.

# 529
Много е красиво. Би ли споделила стойката със стрелките купена ли е или направена? И какво е написано, че разчитам само първата стрелка  Simple Smile или поне така си мисля  Laughing

# 530
  • Bарна, морето, сините вълни
Благодаря. 😊
Аз я бях споделила тук като я направих.
Гринчовска Коледа. Grinning

# 531
Ще си открадна идеята Simple Smile благодаря ти за по-близката снимка Simple Smile

# 532
  • München, Deutschland
Брук Дейвис, в който и баумаркт да отидеш, продават дърва нацепени и в малки количества. По разни строителни складове са на палета/кубици и не ти върши работа.

Т.е. Практикер, Баухаус, Бриколаж... каквито още други има в България, не знам всичките вериги...

За гринч-коледните стрелки ви препоръчвам поне фазер да е, не картон, защото прозира боята.

# 533
  • в сърцето на един мъж...
Днес видях първата коледна украса на една пекарна - лампички и малко гирлянди. Усмихна ми деня. 😃

Криси, слез на Щахус, там вече всичко е коледно Simple Smile

В понеделник ходих набързо до РЕР в Нойперлах, и там са украсили. Много хубаво ми стана като видях светещата сграда.

Аз чакам да украсят хирмер до мариенплац, много го обичам, като му сложат коледната украса като на коледен календар Heart

Аз днес си купих малко дреболии за коледния венец, ще го правя другата седмица, че на 1ви е първия адвент.

# 534
Елхичката ми за спалнята е готова.

В последния момент извадих едни изкуствени цветя и ги добавих за акцент. От година и нещо ги имам и се чудех какво да ги правя. Те пък взеха, че паснаха цветово.
 Радвам се, че най-накрая започнах отнякъде. Много й се старах.  И ме е яд,че никога на снимки не изглежда така хубаво като на живо.
Традиционно в спалнята си правя по-бонбонеста и нетрадиционна елха, като буквално си я правя както ми е кеф и влагам цялото си въображение,тоест това,което си представям+идеи от инстаграм само за цветовите комбинации. Много ми харесват такива елхички,  и не мога да избягам от себе си, та това е.
Имам и дантела. Ще помисля дали да добавя и нея. Но сякаш е добре да я оставя така както е, мисля, че и без това избухнах достатъчно.😀
Само утре сутрин малко ще я дооправя,че сега е в суров вид. И ще снимам на светло. Топките са бели и сребърни и захарни с малко лилави.
Панделките ги имах от миналата година и просто лентите ги пуснах отгоре по елхата. Всичко ми е от миналата година купувано. Много ми хареса как стана,ще видим утре ММ какво ще каже и детето кога за първи път ще й види сметката🤔😄

По едно време си мислех дали да не си я оставя така само бяла и с лампички,но сърце не ми даде. То не си е елха не е ли кичеста.

# 535
  • При елфите ...
Харесвам камините... истински или имитации, но в къщи няма къде да сложа... Особено пълни със свещи, свещници или фенери...
Скрит текст:

Много ми харесват композиции като тези... в подноси, табли, кутии, кошчета и др...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 11:20 от AnMary

# 536
  • Бургас
Арендел .... сърце нямаш ли и аз много ги харесвам.
Мис Бингли много е хубава елхичката, но вземи 2-3 вида ленти за панделата

# 537
Момичета, въпрос от мен- някоя имала ли е предните години от изкуствените заснежени елхи? Харесахме една, но ме притеснява "снегът" да не пожълтее тъй като периодично в дневната се пали камина и другото ми притеснение е, като се прибере в кутията за следващата година въпросният сняг да не слепне и съответно да е негодна за ползване догодина. Ще се радвам ако някой сподели опит Simple Smile

# 538
Хриси,тук в провинцията надали ще намеря такива ленти, а мисля да не слагам нищо повече. Но мисля,че имах една голяма лилава панделка,може да сложа нея, права си ще стане по-завършено.
Аз не обръщам много внимание на композициите за маси и не правя(харисвам за маса и за барплот естествени клонки във ваза), но ми харесват такива с огледални и готини подноси. Имам един сребрист,елипсовиден,но не мога да го открия. Той има и имитация като дантела отстрани, красив е,ще го потърся. Ще потърся и разни порцеланови от бабите, може да измисля нещо във винтидж стил да подхожда на спалнята. Трябва да се разровя при дървата да видя дали няма някое пънче интересно. Много красоти. Колкото повече гледам, толкова повече ми се иска да украсявам.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 08:17 от Мис Каролин Бингли

# 539
  • При елфите ...
Това са моите композицийки от миналата година... за тази още не съм решила... Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт