Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 847
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Това от мен 😀

# 586

Хвърлила съм око на тези. Някой дали ги е видял на живо? В Джъмбо не можах да намеря такава чаша..... Да не би лампите да се продават с нея 😀😀
Имам ги от миналата година. Аранжирам ги във ваза с играчки.

# 587

Хвърлила съм око на тези. Някой дали ги е видял на живо? В Джъмбо не можах да намеря такава чаша..... Да не би лампите да се продават с нея 😀😀
Имам ги от миналата година. Аранжирам ги във ваза с играчки.
Имам същата идея, да сложа ваза и вътре малко шишарки, заедно с тези лампички. Можеш ли да покажеш снимка как изглеждат при теб. Друга съфорумка по-горе писа, че светлината не е хубава....

# 588
Търсих снимка , но нямам. Не свети ярко , но цялата аранжировка беше на шкаф във хола.Стоеше приятно.
Освен довечера да направя нещо във ваза и да снимам........

# 589
Flowers Hibiscus
Търсих снимка , но нямам. Не свети ярко , но цялата аранжировка беше на шкаф във хола.Стоеше приятно.
Освен довечера да направя нещо във ваза и да снимам........
НЕ се притеснявай, само ако се сетиш и имаш време. Flowers Hibiscusв Юск снощи имаше подобни, ама тези от Лидл ми се струват една идея по-хубави. Довечера май ще ходя до Лидл да ги гледам и купувам. Шишарките вече са купени от Джъмбо, само остава и ваза да намеря, ама тя ще е от магазините за домашни потреби.

# 590
  • Бургас
Как да направим плоска елха

# 591
  • München, Deutschland
Arwen88, както описваш одеята, вероятно ще ти свършат работа лидълските. А за чашата - в Икеа има такива вази, чаша ще е малка за шишарки, освен ако нямаш предвид тези най-мъничките шишарки. Там са най-изгодните вази, а са съвсем неутрални и можеш да ги ползваш и за цветя, и през др сезони.

# 592
  • София/Севлиево
Сини играчки (топки) имаше в Лидл-от там ги взех по миналата неделя.Тази ходих в Кауфланд и също мернах,даже бяха повече като бройка,ама колкото-толкова.ММ никак не е впечатлен ,че в розово-синьо-зеления ни хол искам да сложа синьо-бяла елха.Но ще я сложа или в кухнята(която е с жълти стени и шкафове цвят череша и по принцип я правя в зелено, червено,бяло и златно) или на терасата,понеже не дава в детската,която той ползва за спалня,да украсявам,че му събирала прах украсата и го дразнели шарениите.

Ако ти е опция може и от Амазон да поръчаш-там гледах много хубави комплекти по 50 броя с 3 размера топки,висулки и еленчета(май и звезда за връх имаше).Цената -между 20 и 25 паунда с безплатна доставка.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 20:39 от AnMary

# 593
  • WonderLand
Ето лидълските топки за 7,99

# 594
Ето лидълските топки за 7,99

А в нашия Лидл що няма такива.

# 595
  • WonderLand
Тези са в Лидл на ул. Ладога (Тодор Каблешков, тоя, който е близо до Борис III)

# 596
Ха, мнението ми къде изчезна?
Благодаря за снимката, ще ми свършат работа.
Днес няма да успея, но утре ще отида. Дано да ги има при нас.

# 597
  • София/Севлиево
Ха, мнението ми къде изчезна?
Благодаря за снимката, ще ми свършат работа.
Днес няма да успея, но утре ще отида. Дано да ги има при нас.

Вярно,че ти изчезна и моите станаха две едно след друго,за което се извинявам...
Имай на предвид ,че тези от Лидл бяха в каталога им от преди 2 седмици и може да ги няма навсякъде.Но ако си в София в Лидл в Ринг мол може и да ги има-там винаги се намират неща,където примерно в нашия в Изток ги няма.

# 598
  • Bарна, морето, сините вълни
Страхотни са ви гномчетата. Реших и аз да направя.

В спалнята сложих малка елхичка. Свикнали сме с естествена елха и я взимаме доста по-късно, след 10ти декември може би.

# 599
В Лидъл-Пещера в момента има всички цветове комплекти топки, в синьо също. Помолете да ви изтеглят.

Взех си свещ в огромна стъклена чашка с аромат на бадемови бисквитки и една много свежа - Берлин, сребристи звънчета и брокатени топчета в сребристо и бяло, още лампички с топла светлина и за десерт - захаросани бадеми, ммм... )))

Общи условия

Активация на акаунт