Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 869
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 570
  • WonderLand
Вчера ходих до Джъмбо, имаше страхотни неща. Там загледах и гномчетата, но нещо ми се видяха скъпи, затова реших са си направя сама.

# 571
Страртирахме официално People Santa
Елхата явно ще си я украсяваме всяка вечер, че дребен мн хареса топките. Та ще видим кога ще му писне.

И много лесна идея за advent календар с бира/вино.

Можи ли малко повече инфо за календара хареса ми Heart Eyes :beer Wine Glass

# 572
SilverDream, страхотни гномчета!

# 573
Много яки гномчета! Би ли споделила как ги направи? Сякаш чорапки разознавам 😊

# 574
И аз днес отворих коледната работилница.
Моя гном не ми харесваше без очи ,та му сложих 🤣

# 575
Мислите ли, че на жълта стая подхожда бяла елха с украса в сребристо и светло синьо(тип Tiffany)?
Скрит текст:
Въобще някой срещал ли е играчки в този цвят?

# 576
  • WonderLand
Много яки гномчета! Би ли споделила как ги направи? Сякаш чорапки разознавам 😊

Има чорапки, има Stuck Out Tongue Winking Eye

Не са много трудни гномчетата. Тялото е чорапчено, пълно с ориз. Сега ще дам линка от където гледах, че е трудно да се обясни Stuck Out Tongue Winking Eye

Х. Т. Много е симпатичен гномчо Blush шишарките също.

Бирен календар мисля и аз да спретна на ММ.

Едит: това е линка от който гледах, но не го правих съвсем така. Брадата ми е от глава на моп за чистене, а шапката е пълна с памук.
https://www.instructables.com/id/Scandinavian-Christmas-Gnomes-From-Socks/

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 20:32 от SilverDream

# 577
Играчките в синьо мисля че видях в Лидл и Кауфланд.

# 578
Благодаря,аз толкова се чудих от какво да измисля брадата, накрая намерих една прежда и с нея .
Моето е от един стар клин .

# 579
  • Бургас
Мислите ли, че на жълта стая подхожда бяла елха с украса в сребристо и светло синьо(тип Tiffany)?
Скрит текст:
Въобще някой срещал ли е играчки в този цвят?

Да подхожда, жълтото е топъл цвят, синьото студен, прекрасна комбинация

Гномчетата са страхотни, за пълнеж използвам стари чорапи и дрехи

# 580
  • Beyond the stars
Страртирахме официално People Santa
Елхата явно ще си я украсяваме всяка вечер, че дребен мн хареса топките. Та ще видим кога ще му писне.

И много лесна идея за advent календар с бира/вино.

Можи ли малко повече инфо за календара хареса ми Heart Eyes :beer Wine Glass

Дървена шайга за 24 бири, ма може и достатъчно голяма кутия. Различини бири, като гърлото се опакова с хартия, за да не се вижда марка и вид. На принтер цифри от 1 до 24 в съответен размер.
И нещо за между бутилките, ако е кутия.

# 581
  • DE
Аз помислих, че в бутилките има вино и си рекох бая пиене ще падне, по бутилка на вечер hahaha ooooh! Blush

# 582

Хвърлила съм око на тези. Някой дали ги е видял на живо? В Джъмбо не можах да намеря такава чаша..... Да не би лампите да се продават с нея 😀😀

# 583
  • Euskal Herria
Една идея за елха на стената - от зелен гирлянд. Е, който няма против  ремонт след това и ще прежали стената за идеята:
https://www.facebook.com/unmillondeideass/posts/1081880412175667

# 584
  • München, Deutschland
Arwen88, аз ги гледах в немския Лидл и ми се видяха много рехави. Видях на едни разопаковани на каква дистанция са светодиодите, а по снимките на опаковката ми се видяха нисък клас светодиоди, т.е. с малка осветяемост. Разбира се, няма как да тествам в магазина за потвърждение. А и батериите за мен са no go, освен ако съвсем никакъв начин няма, пари на вятъра ми се виждат.

Та аз лично се отказах от тях, за моя тип украса не подхождат. Може би за нещо тип скандинавско, спокойно, с естествени материали и прежда, биха подхождали. Моята украса е малко по-пищна попринцип и просто за моя use case са неппдходящи.

Оттук вече ти си прецени за теб и стила у вас дали биха били ок.

Общи условия

Активация на акаунт