Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 933
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 360
  • DE
Има ги къщичките в алиекспрес, гледах ги преди няколко дни, но ми се сториха малки и се отказах да купувам.
https://m.de.aliexpress.com/item/4000217139004.html?pid=808_0003 … -fkg1573032191294

# 361
  • Стара Загора
Има ги къщичките в алиекспрес, гледах ги преди няколко дни, но ми се сториха малки и се отказах да купувам.
https://m.de.aliexpress.com/item/4000217139004.html?pid=808_0003 … -fkg1573032191294
И в Джъмбо има подобни ☺️

# 362
  • Пловдив
Няма начин в Джъмбо да няма .
Аз миналата купих много красив Дядо Коледа горски от Джъмбо ,еленчета и страхотна мечка .
Малеее,като малко дете съм .
Радвам се на тези играчки и ми доставят страхотно удоволствие .
Започвам да купувам шампанско и почвам да приготвям по малко падаръците .

# 363
7 см пише,че са къщичките. Мъничкш май ще дойдат. Аз ще си помисля.
Много ми се украсява вече, но забравих в бързината да домъкна украси от село тук в София....
Много ми е тъпо,че нямам муза и идеи какво да е. И с камината не знам ще се случат ли нещата...
Четох, че тази година на върха на модните тенденции са Коледа в тюркоазено и Рустик стил.
Видях вече някои елхи по групите в тюркоаз. Ама аз тоя цвят не мога много да го възприема за коледен,също и синьо-не са ми любимите.

# 364
  • WonderLand
Аз пък влизам да покажа миналогодишната украса също и къщичката от сватбата, която смятам да използвам тази година. Мисля да сложа вътре лампичка с акумулаторна батерия и да свети през прозорчетата

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 14:31 от SilverDream

# 365
  • Пловдив
Супер е къщичката !
Купена ли е ?
Иначе с лампичките ще се получи оригинално .

# 366
  • WonderLand
Не, сама съм я правила Blush

# 367
Лампичките от Лидъл бяха запечатани, въобще не се сетих да снимам, но поотлепих малко една кутия с елхички, за да ги видя. Коледни красоти са пуснали и в "Кауфланд", но засега все още се удържам, че както върви, към първи декември може и да украся. Имам майстори вкъщи и всичко е в прахоляци, ужас, чакам с нетърпение да приключат, за да се заема с чистенето и украсяването

# 368
  • Пловдив
SilverDream
Браво, супер се е получило !

# 369
Ето последната ми коледна декорация за подарък😀

# 370
От другата седмица в Лидъл-рамка за камина

# 371
Скрит текст:
От другата седмица в Лидъл-рамка за камина

Това е страхотно , направо съжалявам ,че имам вече камина , по-точно мантел , както се казва обшивката . Моят е на същия принцип - шкаф всъщност , но го поръчвахме , струваше повече и не е така хубав . Купувайте , момичета , купувайте Smile ! Страхотна атмосфера създава , особено със закачените чорапчета .

Мис Каролин Бингли , аз не бих се съобразила с модните тенденции . Може да разгладаш в Пинтерест или другаде и каквото ти грабне сърцето в този момент , тази година , за твоето настроение точно сега , това да бъде ! И аз всяка година променям стила , харесвам много варианти , но без да търся логика или причина избирам това , което ме вдъхновява в момента .
Ей такава свежа , забавна коледа ми се върти из главатаот няколко години  , но няма да е тази  :

# 372
Не се съобразявам, просто го споменах като интересна информация. Иначе и аз гледам за  вдъхновения в Пинтерест и избирам основна цветова гама за различните стаи и е каквото ми харесва. Просто тази година идеята още не е дошла. Много са хубави и двете елхи, особено втората.
Аз все гледам да е нещо по-нетрадиционно, и общо взето всяка година виждам някаква снимка, която да ме вдъхнови и се залавям с идеята.

# 373
  • WonderLand
Момичета, с какво мога да постигна аромат на естествено дръвче у дома? Ще сложа изкуствена елха, но много искам да мирише на естествена. Търсих етерични масла, но не намирам.

# 374
  • гр.София
Аз си откъсвам клонки бор или ела и си правя букет в дълбока ваза. Попадала съм на такива, които много миришат и на други, които въобще. Явно си зависи от сорта. Обаче като започнат да падат бодличките е ужас, ако няма нищо под вазата. Опадането също е индивидуално. Миналата година от Витоша си откъснах няколко клонки, и стояха 20дни., но и за първи път напълних вазата с пръст, която държах влажна.

Общи условия

Активация на акаунт