Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 933
  • 1 416
  •   2
Отговори
# 375
  • Бургас
От интернет

# 376
Аз си откъсвам клонки бор или ела и си правя букет в дълбока ваза. Попадала съм на такива, които много миришат и на други, които въобще. Явно си зависи от сорта. Обаче като започнат да падат бодличките е ужас, ако няма нищо под вазата. Опадането също е индивидуално. Миналата година от Витоша си откъснах няколко клонки, и стояха 20дни., но и за първи път напълних вазата с пръст, която държах влажна.

Същото прави и майка ми, а вече и аз всяка година. Обожавам ги.
Хриси, вчера попаднах на тази бонбонена красота и аз, останаха ми очите.
Реших дилемата за лилавата спалня-елха само в лилаво и сиво. Разглеждам красоти в интернет, вдъхнових се и си харесах.

# 377
  • софия
Скрит текст:
От другата седмица в Лидъл-рамка за камина

Това е страхотно , направо съжалявам ,че имам вече камина , по-точно мантел , както се казва обшивката . Моят е на същия принцип - шкаф всъщност , но го поръчвахме , струваше повече и не е така хубав . Купувайте , момичета , купувайте Smile ! Страхотна атмосфера създава , особено със закачените чорапчета .
Много се изкушавам, но не бих я държала целогодишно. Бих искала да мога да я прибирам. Ще ходя да я видя в понеделник.
Твоята постоянна ли е?

# 378
Мис Бингли, а елхата защо е в спалнята? Все пак, нали влизаме там само за да спим?!

# 379
Мис Бингли, а елхата защо е в спалнята? Все пак, нали влизаме там само за да спим?!

Там имам малка елха. В дневната е огромна 180 см. Украсявам по две елхи почти всяка години. Като традиционно тази в спалнята и мъничка и в цветове,които да пасват. Обичам да имам украса във всички стая. Дори да е нещо малко.

# 380
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Simple Smile еленчета Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 13:16 от st. Dobri

# 381
Много неща има в последните страници от Пепко. Никога не съм пазарувала от там. Качествени ли са им нещата?

# 382
стават.
не са супер-дупер, но има много прилични на много прилични цени.
днес си купих пижама за 6 лева. Simple Smile памучна, тъничка, къси шорти и горнище с дълъг ръкав. точно като за мен.

# 383
Ще проверя утре какво предлагат. Много харесах показаните печати за сладки и коледната пижама.

# 384
  • Beyond the stars
Много неща има в последните страници от Пепко. Никога не съм пазарувала от там. Качествени ли са им нещата?

За декор винаги ми е интересен въпросът за качеството. В смисъл - керамична фигурка Bowtie Джъмбо стайл.

Иначе за дрехите са ми на късмет малко - дребен има мн добри попадения от там памучни блузки и долнища зс без пари. Но има и бая ламаринени, та.. Аз като цяло съм доволна цена/качество.
Печатите за сладки изглеждаха много добре между другото. Гледах днес сетчета за мъфини и топери по 1.90лв., мн симпатични.

# 385
  • Beyond the stars
стават.
днес си купих пижама за 6 лева. Simple Smile памучна, тъничка, къси шорти и горнище с дълъг ръкав. точно като за мен.

Дали може фото? Че искам пижама за фотосесия, ма само една с дълъг ръкав харесах там, явно или няма при нас или а не съм видяла.

# 386
Да кажа, че са отворили немски център до мол Парадайс, днес нямах време да разгледам подробно, но малко коледни неща имаше.
Ходих до джъмбо да търся сини коледни топки, но без брокат, ама нямаше. Други си купих де и още куп непотребни неща. Joy

# 387
zvаnchе , моят мантел е постоянен , но ние сме с истинска камина на дърва , макар че я палим рядко. Иска си място . Аз съм отделила такова . Винаги е украсен мантела и стенатата над него тематично за вс. празник , напр. Хелоуин , Великден и т.н . , а в останалото време според сезона .

И аз като Мис Каролин Бингли гледам във вс. стая да има украса . Хвърлила съм око на една мини-елха от Юск за около 25лв. беше , изглежда добра имитация и е с лампички . Но май ще купя живо иглолистно растение - малко , ще ми излезе по-насметка за 6-8 лв. и ще украся спалнята и детската .
Целя нещо такова :

или гирлянд със светлинки :

# 388
Скрит текст:
стават.

Дали може фото? Че искам пижама за фотосесия, ма само една с дълъг ръкав харесах там, явно или няма при нас или а не съм видяла.

Скрит текст:

Simple Smile

# 389
На мен ми харесаха ръчноправените свещи, за които дадохте тук линк към Фб. Обаче никъде не пише цена, а клиентите пишат в коментарите и им отговарят на лично. Защо? Чудя се от какъв зор продавачът ще кара купувача да разглежда, да пита за всяка, да чака отговор? Не разбирам защо не искат да ми вземат парите бързо, лесно и без губене на време. Досадно е.

А сега заради Мис Каролин ще търся украсите в лилаво и сиво в Пинтерест, защото и аз имам спалня в лилаво. Добра идея е.

Общи условия

Активация на акаунт