Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 907
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 870
  • Пловдив
Страхотни неща !
А Балерините са върха !

# 871
Здравейте всичките Ви неща са страхотни.
Може ли да ми кажете дали тези шишарки ще станат да сложа ето тук за украса като Вашите във буркан които са.
Ако имате идеи отворена съм към предложения. Досега не съм правила

# 872
Натрупахме борчето.Играчките идват малко големички за него,но ще стоят.Всъщност,се получи красиво,ама с телефон не ми се получава да го снимам добре.Сетих се,че имам и коледни шапки за столояете от мин.година.Тях и останалите украси ще извадим,когато тийна отново е на кеф.Днес беше до тук Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 18:36 от red soul

# 873
Още малко

# 874
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, вдъхнових се от всички вас и благодаря сърдечно!  Ето малко от моята украса:

Скрит текст:

# 875
Вчера запалихме и ние първата свещичка на коледния венец.

# 876
Скрит текст:
Здравейте всичките Ви неща са страхотни.
Може ли да ми кажете дали тези шишарки ще станат да сложа ето тук за украса като Вашите във буркан които са.
Ако имате идеи отворена съм към предложения. Досега не съм правила

Ще стане разбира се, защо да не стане?

# 877
По-плътен гирлянд за горния шкаф на кухнята си харесах от "Коледни елхи" https://kolednielhi.com/produkt/%d0%b3%d0%b8%d1%80%d0%bb%d1%8f%d … 0%b5%d1%82%d0%b0/
Другата седмица ще ходя да ги видя.И Юск ще посетя.

Този гирлянд е страхотен , жалко ,че не ми е година за купуване . Мисля го за следващата , но вероятно ще забравя от къде . А  на Юск е доста по-рехав гирлянда , но го имам вече . Не смятах да слагам гирлянди тази година . Исках украсата да е изчистена и лека , но каго гледам снимките от миналата , май-май пак ще окича всичко - празнично е , търпи прекеляване Grin !

Мис Каролин Бингли , не знам как реши украсата на портала , но ето моята от миналата година , да видиш как стои със зелен гирлянд и лампички . Всъщност има и захарни бастунчета , но от светлината не се виждат .

Скрит текст:

гирлянди имах и тук и над всеки прозорец в стаята .

Скрит текст:

# 878
  • München, Deutschland
Украсих и аз, без елхата, зщаото ще пътуваме до България, тя ще е след това.

Коледният венец:

И на масата. Елхичката си я правих аз, май вече я показвах преди "заснежаването" Thinking, извинявайте, ако се повтарям:

В кухнята много си харесах миналогодишните неща и сложих същите:

Нещо дребно за коридора, но бих добавила още нещичко:

Баня 1:

Баня 2:

2 ароматни миниатюрки за шкафа с чаши със звездовиден анасон, канела на пръчици и кардамом.

Спирам, да не досаждам повече.

Остава ми прането на дядо Коледа, венец за вратата, по нещичко за прозорците и да пренаредя коледните сладки малко по-красиво в подноси... Май това е. 😃

Снимки имам още, мога да пусна, ако представлява интерес.

# 879
В Алито има много хубави и разнообразни лешникотрошачи. И цената им е най-изгодна. Е, за тази Коледа няма да ги получите, но ще си имате за следващата.

# 880
  • Plovdiv, Bulgaria
chrissy, разкошна е украсата, стилна и уютна! Браво! Flowers Evergreen Tree

# 881
Онези малки войничета,които наричате лешникотрошачи ги има в Джъмбо 100%.Вчера бях там и ги видях-има и по-малки и по-големи!Има!
Мацки,защо те са коледен символ?
И аз ги харесвам..

# 882
Онези малки войничета,които наричате лешникотрошачи ги има в Джъмбо 100%.Вчера бях там и ги видях-има и по-малки и по-големи!Има!
Мацки,защо те са коледен символ?
И аз ги харесвам..

Eто тук инфо - https://www.ukchristmasworld.com/blog/why-are-nutcrackers-associ … th-christmas.html

П.П. и още един линк пускам Simple Smile
Мелания Тръмп сколасала и тя с украсата на Белия дом Wink

https://news.yahoo.com/melania-trump-just-introduced-her-113536053.html

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 14:31 от Happy Mijjj ツ

# 883
  • Пловдив
Прибирам се днес и какво виждам - до нашият Снежко се появил и Рудолф Simple Smile

# 884
  • При елфите ...
Първият ми коледен кът... не е окончателен вариант... Wink

Общи условия

Активация на акаунт