🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 408
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
За първи път нямам търпение да свърши по- бързо нещо, което ми е интересно. Искам вече да видя всички кои са Grinning

# 121
Smileys, благодаря за чудесната тема! Flowers HibiscusОценявам времето, което отделяш за нея! Flowers Hibiscus Mari_Mar, благодаря за всички линкове, които споделяш не само тук. Flowers Hibiscus Страхотни сте! Много ми е интересно шоуто както и дискусиите в темата. Нямам търпение да видим следваща осмица участници. Според мен те ще са по-загадъчни и по-трудни за разпознаване от първите осем.

# 122
Колко ще бъдат общо участниците?

# 123
Колко ще бъдат общо участниците?
16

# 124

Голяма мистерия ми е Розата засега. Имате ли някакви предположения, различни от тези на "журито"?

Преса

# 125
Аз мисля за Стефан Илчев.

# 126
  • ГО
Събота Алисия беше във Велико Търново на участие. Моя приятелка я мерна някъде към 22,30-23,00
Участието на Алисия в Търново е започнало в 2:30 през нощта. Wink

Четеш ли какво съм написал? Grinning Наясно съм кога започват участията в дискотеките. Идеята, е че я е видяла извън дискотеката в горепосоченото от мен време Wink
И къде я е мернала твоята приятелка?

# 127
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз мисля за Стефан Илчев.
Това тяло с тези извивки? Колкото и добре да пее като жена, това тяло няма от къде да го извади.

# 128
Събота Алисия беше във Велико Търново на участие. Моя приятелка я мерна някъде към 22,30-23,00
Участието на Алисия в Търново е започнало в 2:30 през нощта. Wink

Четеш ли какво съм написал? Grinning Наясно съм кога започват участията в дискотеките. Идеята, е че я е видяла извън дискотеката в горепосоченото от мен време Wink
shokomen, теб съм те запомнила от минали сезони на Фермата с това как ни мяташе по върбите, че някой от участниците вече е излязъл.  Simple Smile Уж си видял тоя в квартала, оня в мола, а накрая излизаше, че си се объркал. Wink

# 129
Незнам дали са верни(може и да не са) , но има няколко статии в Интернет че Владо Караманов влизал в Маскираният певец. За това го нямало в новия сезон на Откраднат живот.

Ааа, казах ли ви! Hug Почти съм сигурна. Гласът, при говор, не при пеене, ми се стори зле прикрит. Bowtie

# 130
  • тук, на мястото си
По-добре Карамазов да не участва сега за да участва в Капките напролет.

# 131
  • София
И кой мислите, че е Карамазов, защото сега на 21.09 има представление и според тези, които участва в предаването трябва да е някой от тези, които пяха на 14.09?

# 132
  • София
Лъвът е Гери Никол според мен. От Варна е, беше част от трио в Х фактор, дебелите бутчета Simple Smile

А това пиле ме изяде. Не знам кое е

# 133
Според повечето от нас, пилето е Дивна

# 134
Със сигурност ще има поне 1,2 изненади със пола на някой от участниците. За това ми се струва и много логично до участван Стефан Илчев.

Общи условия

Активация на акаунт