Брак и деца с по-млад мъж

• 21 692
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
И кое му е странното на това, че може да иска да прави семейство?

На фона на всички останали мъже/момчета на тази възраст, които търсят неангажиращ секс, неговото поведение ми е странно. Иначе не е странно, разбира се. Може да си е напълно нормален човекът.

Сегашните чак на 40г. се сещат, че имало деца да се правят в тоя живот.

# 16
Не търсят само неангажиран секс 30 годишните. И не са момчета на тази възраст.

# 17
  • Варна
И кое му е странното на това, че може да иска да прави семейство?

На фона на всички останали мъже/момчета на тази възраст, които търсят неангажиращ секс, неговото поведение ми е странно. Иначе не е странно, разбира се. Може да си е напълно нормален човекът.

Сегашните чак на 40г. се сещат, че имало деца да се правят в тоя живот.

Даже бих добавила, че на 32 дори е закъснял със създаването на семейство. То ясно, че живеем в модерно общество, но повечето двойки около 26-28г. вече се формират. Отдавна му е време за семейство и няма нищо странно да настоява, ако наистина го желае.

# 18
Не търсят само неангажиран секс 30 годишните. И не са момчета на тази възраст.

Това са моите наблюдения.

Мнението ми е, че трябва по-отрано да се мисли за семейство, но няма да забравя един точно на 30 годинки как ми обясняваше, че му било много рано за женитба.
На 34-35г. също не мислят за деца все още. Като наближи четирсетака тогава започват малко от малко един по един да се сещат за някои работи.

Пак казвам - мои впечатления са това и няма да спамя повече.

# 19
И кое е странното?Какво означава “всички останали”?И моя мъж е на 31г ,със сериозен бизнес,постигнал много повече от наборите си,със сигурност с много повече акъл от много льольовци на 40-50 г и от самото ни запознанство си каза директно,че иска сериозна връзка и му е време за семейство,защото не смята да става баща на 40+ години.На 3-тия месец от връзката ни заживяхме заедно.Другия месец очакваме да се роди и дъщеря ни.Така,че на тази възраст има и много сериозни мъже (в никакъв случай не са момчета).Познавам и мъже,които са по-малки и вече са със жени и деца,гледат ги и са щастливи.Не може да се поставят всички под общ знаменател.

# 20
Случайно се запознах с мъж, който е 6,5г по малък от мен.
Скрит текст:
Той е на 32, а аз на 38. Оказа се, че и двамата търсим нещо сериозно с перспектива за семейство. Тъй като сме от различни градове се виждаме 1-2 пъти месечно и някак бавно се разгръщат нещата. И опознаването става някак на етапи.
Харесва ми как говори за бъдещата си роля на баща и глава на семейство.
Скрит текст:
Винаги съм искала мъж, който да желае деца. Струва ми се, че и той ме преценява, но не съм съвсем сигурна на къде клони. Но някак гледайки напред все стигам до тази разлика. Какво показва вашият опит и наблюдение върху отношения в такава конфигурация? Знам, че преди всичко зависи от хората, но тежестта на тази разлика във времето ме плаши.
Не вярвай на думи, а на действия.
От колко време се познавате?
Какво прави ТОЙ, за да върви връзката ви напред и да има развитие?И изобщо прави ли нещо, или му е о.к. 2 пъти секс в месеца+ малко сладки приказки, за омайване?
Сигурна ли си, че в града си, той няма и друга подръка за секс?
Така описан, на мен ми звучи като мъж, който просто се развлича с теб.Харесва те, удобна си, защото си далеч и не досаждаш ежедневно, явно секса му харесва, та свирка си и си живее живота.

# 21
Деси, наистина хората са различни, но според мен мъжете до 40г. предимно им се живее на днешно време. Също им се работи. Казах какво мисля.
Твоят мъж, на 31г., искащ семейство и деца, не е типичният за възрастта.

Все още на 30г., та дори и 35-годишна възраст мислят за мацки, заведения, алкохол, секс-развлечения, спорт и пр. Деца, жена и семейство най-добре да не се споменават.

# 22
Деси, наистина хората са различни, но според мен мъжете до 40г. предимно им се живее на днешно време. Също им се работи. Казах какво мисля.

Все още на 30г., та дори и 35-годишна възраст мислят за мацки, заведения, алкохол, секс-развлечения, спорт и пр. Деца, жена и семейство най-добре да не се споменават.
Вероятно има и много такива мъже(даже съм сигурна ,че ги има),но в моето обкръжение е точно обратното.Даже с ММ сме изостанали,защото повечето ни приятели са с 1-2 години по-малки от нас ,а децата им вече са на по 2-3 г,че някои и на училище ходят 😁

Авторке,ако този мъж няма сериозни намерия ще е най-добре да прекратиш тази връзка.Все пак годинките не са ти малко и няма за кога да си губиш времето с връзка само за секс.Седни и поговори с него.А ако е сериозен и предприеме някаква крачка ,не мисля,че разликата в годините ви е проблем.

# 23
Авторке,ако този мъж няма сериозни намерия ще е най-добре да прекратиш тази връзка.Все пак годинките не са ти малко и няма за кога да си губиш времето с връзка само за секс.Седни и поговори с него.А ако е сериозен и предприеме някаква крачка ,не мисля,че разликата в годините ви е проблем.

+111

Имайки предвид възрастта на авторката, също предлагам да се мине на по-сериозни разговори, защото не си заслужава да си губи времето със срещи един-два пъти месечно.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 14:21 от tainichka

# 24
Трябва да поговорите сериозно. С подпитване и намекване не става. Директно да си кажеш какво очакваш от връзката.

# 25
  • Агент под прикритие

Казано откровено и без да се заяждам, на твое място не бих тръгнал да генерализирам подобни факти, без да съм наясно с причините, а те са колкото въображението ти може да побере, че и още.
На първо четене: клишето "Не е срещнал подходящата". Клише и същевременно не. Мъжете точно в този диапазон до примерно 45 години в България са малко повече от жените (ако може да се вярва на сайта на Статистиката), за разлика от диапазона от 50 нагоре, където съотношението рязко се променя в обратна посока. На 10 мъже се падат по грубо 9 жени и като сложим предпочитанията на единия и другия пол, картинката става трагична. Дори и да ги нямаше (предпочитанията), на 10 мъже един стои сам.
И това е само на първо четене.

# 26
Трябва да поговорите сериозно.
Скрит текст:
С подпитване и намекване не става. Директно да си кажеш какво очакваш от връзката.
Ама какво да говорят....
Щом тя се чуди и мае, какво става и дали изобщо нещо става, явно той и пръста си не мърда.Само на сладки приказки я докарва работата....   Smiley  Ако имаше развитие, действия някакви, тя щеше да е наясно и нямаше  да се чуди.
А щом един мъж НЕ прави нищо и не действа, значи нещата го устройват така, както са си в момента.
Ако иска нещо повече, мъжът НЕ чака, а действа.

# 27
Неангажиращ секс в чистия му вид мъж около 30-те трудно може да получава редовно, ако не е със самостоятелно жилище и що-годе финансово обезпечен, но пък е пълно с такива, които са прибрали някоя заради секса, топлата манджа и поемането на половината разходи в домакинството, обещавайки й някакво светло бъдеще, в което ще имат дете, ако се премахнат пречките, които винаги съществуват в такива случаи.

# 28
Опитай се да разбереш от него дали сега, на ТАЗИ възраст и в ТОЗИ етап той желае да има вече нещо сериозно в живота си. По-голяма възраст на жената спрямо мъжа никога не е в полза за жената точно поради нейното ограничение в годините за създаване на деца. И на 32 все още той има много време пред себе си - напр.40-годишен мъж спокойно може да създаде връзка и сем.с 32-год.жена, която спокойно може да роди дори две деца. Така че мъжете биха могли да не бързат чак толкова, но ти няма как да го чакаш него да стигне до към 40 и чак тогава да е готов. Още повече, както сама казваш, такава връзка от разстояние се развива бавно и опознаването става бавно. Съгласна съм с мнението, че той може в своя град да има и живот, за който не знаеш... Така че изясни си дали на него СЕГА ВЕЧЕ му липсва сериозно обвързване, за да не седиш и да губиш време и години...

# 29
Предишният ми приятел  все още ме търси, иска да се бори за мен, но аз охладнях отдавна и пристъпих към това решение след дълго обмисляне. Не се чувствам мн добре в тази ситуация, защото не мога да се отдам сякаш на новата връзка, старата връзка се опитва да ме дърпа. Сега се сети за промени и развитие, но аз вече не искам.

Понеже питаш как са нещата от опит, ти пиша директно: старата връзка я забрави напълно. Не вдигай тел., не мисли и не говори за него. Възможно най-бързо го забрави, за да не те дърпа. Минало е и така ще си остане. Това от опит.

Точно така се случва - изведнъж им хрумва нещо за голямо развитие на старите любови, но чак след като сме приключили с тях.

Общи условия

Активация на акаунт