Манипулация или мъжко его?

• 11 501
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
За бой е тоя дъртофелник.

# 61
  • София
За бой е и тя, ама не е имало кой навреме да го направи!
На 20 години да се хване с 40 годишен, че и инвитро да прави.
Вярно е, че вятър и влюбена жена нищо не може да ги спре.....

# 62
Едва ли е на 20. По скоро е 30+.

# 63
  • София
Писа, че е в диапазона 20-40.
За мен това са възрастите на двамата......

# 64
Не, написала е в диапазона 20-40 съм.

# 65
Я, как така никой не се сети да набива канчета за навлизането в личното й пространство? Така де, според това, което съм чела тук, ако погледнеш на партньора във фейса, или телефона, или компютъра, задължително се осъжда като навиране в личното пространство и следват куп обвинения за нахалството на погледналия. Тук що не се осъжда?

Принципно си права, но пък не е задължително да и е влязъл в акаунта, а просто да е видял, че са приятели.
Примерно Марийки и Пешо станаха приятели. Аз имам такива съобщения. Някъде отстрани ми пише, ама не им обръщам много внимание.

# 66
Ако е само приемането на приятелство от бивш причина да прояви подобно поведение мъжа, то означава, че е крайно нестабилен психически. Чак на "мразя те/обичам те" да се мята от едното нищо, представям си какво му е в главата. Подобни хора са несигурни в себе си, лабилни и имат обсебващо държание към хората, които твърдят, че обичат. И правят всичко възможно да се върти всичко около тях. От страх да не бъдат изоставени. Ужасно натоварващи и затормозяващи са.
След раждането на детето, опитай постепенно да намериш начин да се отделиш. Ще ти стопи лагерите подобен човек.

# 67
  • София
Това си е подигравка с въпроса, не мислиш ли?
Значи, аз съм в диапазона 40-60+........и отивам да си барна един профил в някой сайт за запознанства.  Mr. Green

Аз друго си мисля- имала е проблем с мъжа си заради някакви бивши, които все още се опитвали да я свалят, а сега пак бивш е в картинката.
Ами, от какъв зор бившите са известни с 3 имена и ЕГН на чичака?

# 68
  • Пловдив
Ако този е изкукал чичко, какво да кажем за жениците, дето правят драми от чат или кафе с колежка? Същото.
Съвсем обяснимо е състоянието, в което е изпаднал. Страх и ревност.
Дренке, аз изрично написах - да ревнуваш е едно и аз го разбирам; да пуснеш в употреба думи като "курва" и предложения за фиктивно съжителство и обяснения как си щял да искаш аборт, е малко по-друго.

# 69
Това си е подигравка с въпроса, не мислиш ли?
Значи, аз съм в диапазона 40-60+........и отивам да си барна един профил в някой сайт за запознанства.  Mr. Green

Аз друго си мисля- имала е проблем с мъжа си заради някакви бивши, които все още се опитвали да я свалят, а сега пак бивш е в картинката.
Ами, от какъв зор бившите са известни с 3 имена и ЕГН на чичака?

От зор, че господинът ми е проверявал миналото чрез свой приятел. Дори и фейса ми е проверявал. Това беше в началото.

# 70
Е как не ти светна още тогава червената лампа? С този само по-зле ще стават нещата. Това не се "лекува".

# 71
Сигурно и за това си му се извинила.
Честно, ако съм на твое място раждам и отивам при майка ми. Чичака ще изперка от това.

# 72
Мислех, че е просто любопитство за живота ми преди и затова. Но... явно не е..

# 73
  • Варна
И да е любопитство, нездраво е. Мисли варианти, защото няма да ти се получи с тоя човек. Чак се чудя как още не е изтърсил, че детето не е от него.

# 74
  • Пловдив
Може би ин витрото е заради причини у нея, иначе колко му е да изтърси. Wink

Скрит текст:
Ама все пак - ако тоя е насилник "от най-лошите", представям си кои са добрите - сигурно всеки втори мъж е насилник от малко по-добрите, пък за тези, дето бият, изобщо не отварям дума, щото според някои психическото насилие било по-лошо от физическото (докато не ги застрашава физическо, разбира се).

Общи условия

Активация на акаунт