Манипулация или мъжко его?

• 11 499
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
А дали? Момиче на 30 и чичак на 50. Не че аз не правих на 34, ама по скоро да е в него причината.

# 76
Не, написала е в диапазона 20-40 съм.
Това си е подигравка с въпроса, не мислиш ли?
Значи, аз съм в диапазона 40-60+........и отивам да си барна един профил в някой сайт за запознанства.  Mr. Green

Аз друго си мисля- имала е проблем с мъжа си заради някакви бивши, които все още се опитвали да я свалят, а сега пак бивш е в картинката.
Ами, от какъв зор бившите са известни с 3 имена и ЕГН на чичака?

От зор, че господинът ми е проверявал миналото чрез свой приятел. Дори и фейса ми е проверявал. Това беше в началото.

Влизал ти е в профила ли? Преди да сте се събрали заедно?
Ама ти си заслужаваш всичко. Не червена лампи си имала, а направо червени прожектори. Къде си бляла?  ooooh!
Имах един ухажор дето си въобрази, че имаме сериозни отношения. И реши, че трябва да му предоставя паролата си за личната поща и фейсбука. Познайте след колко минути вече не ми беше никакъв. 10 минути. Един хубав скандал, даже не го изслушах и дотук. Луди не ми трябват.
И с какъв акъл се оставяш финансово изцяло в ръцете на друг човек не ми го побира акъла.
Почти няма мъже, които да не проявят авторитарно отношение и простотия към партньорката си, ако е напълно зависима от тях.

# 77
  • Пловдив
Ин витро най-често не се прави точно по възрастови причини. А и чичаците на 50 обичайно са си напълно плодовити. Все тая, не е важно по съществото на темата.

# 78
Не искам да съм груба, ама много пари ли има чичака, че го търпиш?

# 79
Магдена наясно съм защо се прави инвитро. Но че 50 годишни правят бебета от раз не е вярно.

# 80
Ако този е изкукал чичко, какво да кажем за жениците, дето правят драми от чат или кафе с колежка? Същото.
Съвсем обяснимо е състоянието, в което е изпаднал. Страх и ревност.
Дренке, аз изрично написах - да ревнуваш е едно и аз го разбирам; да пуснеш в употреба думи като "курва" и предложения за фиктивно съжителство и обяснения как си щял да искаш аборт, е малко по-друго.

Със сигурност скатава факти, така че не мога да се ангажирам със защитата ѝ.
Wink

# 81
  • Пловдив
Скрит текст:
Разбрах. Аз съм написала някъде, без да разбера, че 50-годишните (или пък колкото и да било годишните) правят бебета от раз, а пък то какво било - 50-годишните мъже масово имат нужда от ин витро, за да забременеят по-младите им партньорки. Wink

П.П. Ама сега ако се окаже, че проблемът е при чичото, това ще доказва вероятности толкова, колкото падането на ези от едно хвърляне на монета би доказало, че обичайно се пада ези. Wink

# 82
Абе да те питат на колко си и да отговаряш меджу 20 и 40 е смешно.
Ако крие нещо си е за нейна сметка.
Ние тук само си чешем езиците.
Тя да му мисли.

# 83
  • Пловдив
Според мен авторката може би не е разбрала, че при написано "20-40" и "30-50" второто от всяка двойка е възрастта на мъжа, а е помислила, че я питат за интервала на нейната възраст.
Ако е така, може да се направи извод, че тя - отново може би - е под 30. Wink

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 12:03 от Магдена

# 84
  • Варна
И аз мисля, че крие нещо авторката ама няма да се впускам в предположения. Тя е на топа на устата.

# 85
Върнах се да прочета пак. Май е имала предвид, че това са им годините. Тя е на 20, той на 40.
Защо се съсипва с такъв не ми е ясно.
Явно е била под 20 като са тръгнали заедно. Искал е нещо младо и неопитно, да не бяга като си покаже зъбките.
И явно добре му се получава. Девойката си седи при него, той я мачка, а тя в бг мама си излива мъката.
Само толкова ще може да предприеме.

# 86
1. Разказах ви всичко, без да крия.
2. Опитах се да изложа историята си обективно, за да получа вашите мнения, за които благодаря.
3. Това, че съм направила компромис да се извиня,  не ме прави неуважаваща себе си. Кажете ми едно семейство, в което да няма такива?
4. Не съм попадала на такъв човек досега.
5. И 20 години да живееш с някого, все може да излезе нещо, което да те изненада, особено ако го крие.
6. Минете по пътя с моите обувки и тогава съдете.
7. И аз съм Човек.
Благодаря ви!

# 87
  • Варна
Една забележка имам. Веднъж компоримис да се извиниш след като не виждам да си виновна, ок. Но всеки път да поемаш вина за несъществуващи простъпки и да може онзи да си избива комплексите, си е баш неуважение към самата себе си. Както и да е. Миналото минало. Какво смяташ да правиш сега?

А някои тук са минавали и по по-лоши пътища.

# 88
Чичкото си намерил нещо младо, което да прави само да си говори и да охранява като граничарско куче.
Съвет мога да дам само един: първо порасни и престани да се държиш като ученичка, задявайки се с разни в нета,
Ахам. Тук съм на това мнение и съм съгласна с Дренка.
Прекалено много бивши има намесени в пост номер едно. Не е един, не са двама.

# 89
  • София
Мислех, че е просто любопитство за живота ми преди и затова. Но... явно не е..
А той изповядал ли ти се е за живота си преди теб? Особено предвид, че е преживял 20 години повече, сигурно има повече материал...

Общи условия

Активация на акаунт