Манипулация или мъжко его?

• 11 572
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Не знам, Тайничка. Изпитвам агресия и към глупостта на авторката и  към идиотизма на мъжа и. 

# 151
  • Насред хаоса
И ся какво- авторката верно е такава, каквато я нарича мъжът и. Смях.
Естествено. Може да сме в Европа, ама по съзнание по тия въпроси сме бетер СА.
Очаквах да излезе така накрая - кукуто си е нормален, нищо, че е за психиатър, и има право да се ядосва, защото авторката еди-какво си. Не знам кога повечето хора ще започнат да възприемат подобно поведение като тормоз, какъвто всъщност си е. И ограниченията, и обидите, и манипулациите, и всичко, което влиза в репертоара на такива ненормалници.

# 152
Е, как да не са бивши? Това, че някой и е писал "здрасти" в чата, настоящ ли го прави? И тя, ако е отвърнала със "здрасти", заслужила ли си е квалификациите от съпруга и?

Авторката не е писала подробно, но от думите и разбрах, че е отрязала мераците на бившите. Съмнявам се в напреднала бременност да се е развявала с тях някъде си.

# 153
Е кой има по няколко бивши, закачени за клона, които все неразбрали и се пробват? За една приятелка питам.

Вероника, всеки има по няколко бивши, че и се пробват и нахалстват и т.н. Важното е да ги отрязваш.
Е, да де, ама тя не ги отрязва... А и щом след 3 години отрязани, уж, още се пробват, дали наистина са отрязани? Simple Smile  На колко от вас бившите ви ходят "по гъза" години и ви се пробват, особено ако вече сте семейна и бременна? Simple Smile

# 154
Ами ей така, на съзнателно ниво. Бившият е бивш като затвориш страницата, вратата, глътнеш ключа ... адиос. А не да си чаткат Здрасти, как си ...
Коя от вас поддържа връзка с бившия си? Ама много широкоскроени станахте.

# 155
  • София

Нито е писала, че бившите са закачени на клона, нито, че има нещо с тях, нито колко са - може да са трима, а тук някои да си мислят като ревньото, че са 300. Моля, не пускайте фантазиите на воля.

Писа, че чрез някакъв свой познат мъжът ѝ разровил житието-битието ѝ. Това е неприемливо отвсякъде.
Само че, наистина е силно неразбираемо, освен ако не е грешно формулирано, като как дори и двама да са бившите само, се пробват, като тя им е била казала, че всичко е свършено?
И не иде реч за фантазии от вида, ходила с 300, а как технически става номера с двамата бивши, които продължават да се пробват? newsm78

# 156
След 13-14 година ми писа, че ме обича и съм специална. Като преди това сме си писали няколко пъти по общи теми, на кой как му върви живота и така. Според бившия съм виновна.

# 157
Може да се каже, че аз поддържам връзка с бивши и ухажори. Пуснат някоя картинка на рождения ми ден, пишат ЧНГ на Нова година, весели празници и това е. И аз съм пускала, като видя уведомление за рожден ден или имен ден. Не ми се карайте много.

Едит: Оля Ник, същото ми се случи. След десет години се сети каква съм, какво можело да стане, защо да не стане и пр. размишления. В първите 60 секунди е много приятно и галещо егото, после отрязваш.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 17:06 от tainichka

# 158
Аз разбрах, че бившите са се пробвали в началото на връзката и със сегашния и мъж. Още тогава я е ревнувал, но нещата утихнали. А наскоро се случило това с поканата за приятелство. Наистина звучи невероятно нещо толкова малко да предизвика такава бурна реакция от страна на мъжа, но всякакви луди има.

# 159
Глупости. С мъжът ми се разделихме именно след инвитро. Не съм задържала никой до полата ми, нито пък съм била зависима от някой. Проблемите ни бяха от съвсем друго естество. Детето ни беше важно, не витуални сърбежи.

....то всичко написано от всеки може да се определи, като глупост по казуса- въпрос на виждане, опит, наблюдение и гледна точка?

# 160
Винаги има и бивши, и настоящи да се пробват, не с всяка, разбира се. От жената зависи какво поведение и отношение ще прояви към сегашния си партньор и към изпробващите я. Толкоз.

# 161
Има и по-малко луди, които ще си затраят, но не и затворят очите.
Този тук е от тези за освидетелстване.

# 162
Е, как да не са бивши? Това, че някой и е писал "здрасти" в чата, настоящ ли го прави? И тя, ако е отвърнала със "здрасти", заслужила ли си е квалификациите от съпруга и?

Авторката не е писала подробно, но от думите и разбрах, че е отрязала мераците на бившите. Съмнявам се в напреднала бременност да се е развявала с тях някъде си.
[/quo

Точно казано. БЛАГОДАРЯ

# 163
  • Насред хаоса

Писа, че чрез някакъв свой познат мъжът ѝ разровил житието-битието ѝ. Това е неприемливо отвсякъде.
Само че, наистина е силно неразбираемо, освен ако не е грешно формулирано, като как дори и двама да са бившите само, се пробват, като тя им е била казала, че всичко е свършено?
И не иде реч за фантазии от вида, ходила с 300, а как технически става номера с двамата бивши, които продължават да се пробват? newsm78

За да става това, не всеки път, въпреки нагласите у нас, е предизвикано. Освен това тя е писала, че са се пробвали, вероятно назад във времето. В случая става дума за приета покана. Която изкривеният мозък на патологичния ревнивец вижда вече като изневяра. Не знам дали си си имала работа с ревнивец, но нещата са наистина ужасни - както каза някой, постоянно трябва да ходиш по яйчени черупки и да си на нокти за всичко, защото не знаеш кога и какво нещо ще му се види като повод да му избие чивията.
Също така, има немалко жени, които са с нови партньори, и бившите им откровено ги тормозят - я с причакване, я със заплахи, я със звънене или каквото ти хрумне. Е как повечето партньори на такива жени не мислят като тоя от темата?
Не може винаги да се държи някой човек отговорен за всичко, което хрумне на другиго - тук имам предвид и действията на бившите, и на ревньото.
Винаги има и бивши, и настоящи да се пробват, не с всяка, разбира се. От жената зависи какво поведение и отношение ще прояви към сегашния си партньор. Толкоз.
Мхм, както зависеше от Елена, Бог да я прости. Толкова ли е трудно да се приеме, че има немалко случаи, в които реакциите на жената нямат никакво значение? Освен това кой бивш е луд да почва тепърва връзка с жена в напреднала бременност и при това проблемна? И секс не могат да получат.

# 164
Katlea, само благодариш тука, та трябва да гадаем.
Кажи, даваш ли им вратички на тия бивши? Ласкаеш се от вниманието или как?

Общи условия

Активация на акаунт