Манипулация или мъжко его?

• 11 550
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Защото според мен авторката е на около 40. Нейният последен влак също е напускал гарата.
За справка- темата на Даскалката.

# 196
  • Варна
И аз това щях да кажа. Тя е гонела последния влак, затова е предпочела да си затвори очите за изцепките на този. Само дето не схващам как на тия години няма да има стаж.

# 197
Аз пък схващам. От клон на клон.

# 198
Хм, тя ако е на 40, а той на 60......60-годишен мъж (живял, врял, кипял) да се държи така идиотски, не ми се вярва.
Имах ''отношения'' с подобен тип, но с около 5 години възрастова разлика - сам си се филмираше и ми искаше обяснения за създадените в мозъчето му въображаеми ситуации. И като схванеше колко не у ред е - ревеше и се сополяваше.
Грозна гледка.
Иначе, на външен вид беше доста симпатичен мъж - кой да предположи, че е такъв комплексиран психо!
Авторке, внимавай да не ти хване темата в бг мамата - не пази никакви пароли, трий всякакви следи.
Сори, ама с психопати друг начин няма.
Има някакви кризисни центрове за настаняване на жени и деца - проучи ги за всеки случай. Може и да се наложи да ги ползваш като авариен изход.
Успешно раждане и здраво бебе ти пожелавам Simple Smile

# 199
На 38 съм и не се представям да съм с 60 годишен. Освен ако не е много запазен. Но чак да се омъжвам, че и деца -  пълен абсурд. Ако е много сладък, може и да се позабавляваме  Laughing
В родния ми град имаше един такъв случай. Тя на 35, а той на 65. Но не изглеждал зле.
Съседи ми бяха, голям скандал. На улицата се чуваше всичко. Няма да забравя виковете на баща и - "Ти луда ли си ма, та този мирише на гроб, а ти ще се омъжваш, че и деца ще му раждаш. След пет години и на него памперси ще слагаш"
Ама все пак жената е голяма, ще прави каквото си иска.
Абе разубеди се жената след време, хвана си 45 годишен.

# 200
  • Варна
То няма нужда да й хване паролата за бг мама, може да прочете темата и като гост. Само да види в историята на компа къде е влизала...

# 201
Тази авторка е много лаконична Simple Smile

# 202
60 годишен много запазен ми звучи като 40 е новото 20.

# 203
LaughingLaughing Хахах, да. Този малко ми напомня за онзи виц със костенурките "Ако ще се лъжем, хич да не тръгвам за вода".
Ако приемем, че образът е реален, и ако наистина става въпрос за патологична ревност, той би могъл да я ревнува и така по принцип, без реален повод. Колкото и невероятно да звучи, попадала съм и аз на голям ревнивец, но с разликата, че като усетих как се опитва да ми контролира едва ли не дишането, вместо да се оставя да ме осеменява, си бих камшика и чао.
Затова колкото и да обяснява авторката как за пръв път се сблъсква с тази му черта, не мисля, че ако човекът наистина е ревнив по природа, ще чака три години да се разкрие.
Значи, или тя си е затваряла главата в пясъка, или все пак има повод за ревност, или нещо покрай предстоящото раждане и той е изчаткал. Ние си мислим, че им е много лесно на мъжете, докато на нас ни се сцепват задниците да раждаме, но явно и те преживяват някаква криза. Особено пък, ако наближава да чукне шейсетака, хич не се учудвам, че е станал такъв проклет. Баща ми е на 60 и няколко и той на моменти ме учудва как от кротък мъж започва да се превръща малко по-малко в недоволно старче на моменти. Представям си, ако чакаше и първа рожба на тия години - лелее, голямо шоу щеше да бъде.
Иначе, опитвайки се да вникна в психологията на ревнивеца, в така описаната ситуация, предполагам си мисли следното: тя сега докато е бременна добавя бивши във ФБ, като роди, ще започне и да си чати с тях, пък като тръгне детето в 1-ви клас, съвсем ще се разпаше, ще ме умори и ще ми яде пенсията. Laughing

# 204
  • Далече, далече
Само дето не схващам как на тия години няма да има стаж.

При тази безработица не е толкова странно да няма много стаж.

60 годишен много запазен ми звучи като 40 е новото 20.

Може да е поддържан "господин". От тези, които спортуват, носят маркови дрехи, парфюми за по 200 лева и търсят два пъти по - млади от тях жени.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 10:04 от Zemfir@

# 205
  • Насред хаоса
Ние си мислим, че им е много лесно на мъжете, докато на нас ни се сцепват задниците да раждаме, но явно и те преживяват някаква криза.
Е как пък такива все ги удря изчаткването в тормоза върху някой друг? Що не го изчатка примерно натам да се шашка при наличието на сериозна заплаха за здравето - еклампсията? Или да попрочете едно-друго за бременност и раждане?
Иначе съм съгласна, че е било грешка от нейна страна да се обвързва с дете от такова чудо. То и аз навремето виждах признаците, но с мисълта, че е временно и ще се промени му търпях магариите повече от година. И да, отпърво не се усетих какво точно цели с това си поведение.

# 206
Да бе. Като онзи танцуващия дядо ли? Едва ли. Това не променя факта, че е на 60, по-млад няма да стане. Ако е толкова уау изглеждащ последна грижа ще му ревността.
И като казах дядо ... никъде не е казано, че това му е първо дете, та чак пък да изперка от събитието.

# 207
Сега се сетих за леко сходен случай на моя позната. И нейния мъж изперка, докато тя беше бременна. Ревности и чудо, понеже намерил снимките й от бала на найно гадже, където тя му е била дама. Дори я обвини, че не била девствена, като я срещнал Simple Smile Ама те бяха на по 20-22 години. След 5 години се разделиха, защото той си намери... девствена жена (това не е майтап).

# 208
Как не си е помислил, че е девствена, защото само отзад го прави 😁 То ревнивецът повод не му трябва.

# 209
Изобщо не вярвам авторката да е на повече от 30 години. Поне на акъл не ги докарва. Или пък е живяла под камък, за да не е срещала или чувала за мъже, като този.

Общи условия

Активация на акаунт