Къде в Пловдив??? - 82

• 32 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
На входа на централни хали, в МОЛ Пловдив и в Плаза има фирмени магазини на My Silver- производители са и  качеството им е много добро, има голям избор, а цените съвсем прилични. Понеже съм алергична и правя реакция към бижута с добавки, от години нося само техни. И камъните са им добре монтирани.

# 346
  • Берлин
Благодаря,момичета

# 347
Къде мога да купя комплект сребърни обици с гривна или медальон? На прилична цена

магазините на Токаш - мисля, че вече се казват My silver

# 348
Моля за координати на фирми, които извозват и изхвърлят стари мебели безплатно или на поносими цени

Здравейте! Разчиствам стари мебели разглобяване, изнасяне и извозване.
Ако има нужда пишете, работя с ниски цени.Имате ли нужда от извозване пишете.

# 349
Искам да продам един стар трикрилен гардероб, от масив, с дърворезби на двете крайни крила и огледало, на това по средата. Има нужда от реставрация, но е уникат. Освен в сайтове тип ОЛХ, има ли място в града, където мога да го предложа. Да допълня само, че тежи изключително много и е обемна мебел.

# 350
  • Пловдив
Има група във ФБ PREPRAVAlnik се казва. Там много ще му се зарадват.

# 351
Има група във ФБ PREPRAVAlnik се казва. Там много ще му се зарадват.
https://www.facebook.com/groups/245497108902829/

# 352
Благодаря. Пуснах заявка за присъединяване.

# 353
Здравейте,къде има избор на детски рамки за очила?

# 354
  • близо под тепетата
Преди време бях купувала комплект сребърна гривна и обици от Халите, долу беше магазинчето - в дясно.
Иначе аз в крайна сметка купих торта от Дейзи, Тракия. Беше 8 парчета с бишкоти и май млечен крем - прясна, вкусна, не много сладка, не беше сиропирана, но не беше и суха; просто идеална. Та препоръчвам Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Здравейте,къде има избор на детски рамки за очила?
За голям избор не знам, няколко вида имаше в оптиката на бул. "България" срещу гимназия "Яворов", до спирката. Това беше първата оптика, в която изобщо влязохме, така че не знам какъв е изборът на другите места. Взехме марка "Квят", детето е на 5 години.

# 356
Дайте идея за приятен,уютен ресторант,с добър достъп за кола и с ястия на ниво.Напоследък съм разочарована от качество на храна,хигиена и си търся ново местенце за роднински поводи.

# 357
  • до най-прекрасния мъж
Оптодент до Полиграфията имат голям избор на детски рамки. Не съм търсила и купувала лично, но ми направи впечатление при последното ходене, че има цяло отделно помещение само с детско.

# 358
Дайте идея за приятен,уютен ресторант,с добър достъп за кола и с ястия на ниво.Напоследък съм разочарована от качество на храна,хигиена и си търся ново местенце за роднински поводи.

Ресторант Далия в Кючука, става  за всякакви поводи. Храната е вкусна и като количество е предоволна.

https://www.facebook.com/RestorantDalia

http://restorantdalia.com/

# 359
  • Пловдив
Ресторант Мемори е моето предложение. Вкусна храна, обслужване на ниво, тихо и уютно място.

Също много ми хареса един новооткрит ресторант, но му забравих името. На редицата след Долче Фелини срещу Новотела е. Мартини нещо си беше. До Мартини бара. Само че там достъпът с кола е сложен.

Общи условия

Активация на акаунт