Натурална* козметика Klorane Bébé с екстракт от Невен. Споделете вашето мнение и спечелете!

• 6 448
  • 234
  •   1
Отговори
# 150
Да няма силна миризма! Да попива сравнително бързо, да е хипоалергенен.

# 151
Най - важното е да е максимално най - изчистен от към съставки.

# 152
Важно е да е нежен към кожата, да не предизвиква сълзи, да е с натурални съставки, също да е дерматологично тестван

# 153
  • Хасково
Най-важното за мен е да е натурална  ,и да не дразни нежната бебешка кожа.

# 154
Най-важното с натурални съставки

# 155
Винаги с натурални съставки

# 156
Най-важното за мен е да не дразни нежната бебешка кожа, да съдържа натурални съставки, да не предизвиква алергии и да има лек и приятен аромат.

# 157
Продуктите , които избирам , трябва да са нежни към бебешката кожа , да са на доказана марка и да се отразяват добре на бебчето ми.

# 158
  • Варна, Пловдив
Държа на максимално изчистена формула, лек аромат.  Хидратиране и овлажняване на кожата, дерматологично тестван и естествено да му е добре на детето. След изпробване на доста козметика открих коя най-добре му влияе.

# 159
За детето си избирам продукти с натурални съставки, да не са със силен аромат, хипоалергенни и от доказани марки.

# 160
Натурални съставки, с овлажняващ и успокояващ ефект. Да е с нежна текстура , лесен за нанасяне.

# 161
Да има възможно най - малко допълнителни съставки, да не дразни очите, да не изсушава кожата и да не води до сърбеж, обриви или друг вид дискомфорт.

# 162
Избирам утвърдени марки с натурални съставки, без аромати, парабени, оцветители.
Използвам от пролетта колд крем на друга марка и това е едно от най-добрите ми козметични покупки за детето. Непременно ще потърся и този продукт.

# 163
  • Горна Оряховица
съставките

# 164
  • Елхово
Най-важното за мен е да не дразни нежната бебешка кожа, да не предизвиква алергии и да има лек и приятен мирис.

Общи условия

Активация на акаунт