Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и какво е нормалното количество на тях?
Мога ли да получа болничен от моя личен лекар до началото на майчинството?
Какви са тези болнични за платено лечение и как мога да си сменя гинеколога?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и какво е нормалното количество на тях?
-
Мога ли да получа болничен от моя личен лекар до началото на майчинството?
Да, можете да получите болничен от вашия личен лекар до началото на майчинството. Ако вашият личен лекар ви издаде болничен, той ще ви го заплати, но това не означава, че не можете да получите болничен от него без да плащате. Ако имате оплаквания и се чувствате натоварени, можете да поискате болничен от него без заплащане.
-
Какви са тези болнични за платено лечение и как мога да си сменя гинеколога?
-
Как мога да получа болничен и какви са изискванията за него?
-
Какви са някои от темите, обсъждани в публикациите?
Дъщерите ми бяха много добри, тихи бебоци, но и бременността с тях ми беше споки
..това е. Бебо сутрин със събуждането ми "започва да блъска във фитнеса"\точно такова ми е усещането\, вечер ..аахаа да заспя - пак. Сега е умрял от глад и пак е неспокоен. Наям ли се, като че всичко се кротва.

Все пак и даде още един сироп, по-силен, но не изписа антибиотик, за което съм доволна. Сега девойката е с баба и дядо на вилата, защото решихме, че на планински въздух ще и е по-добре, отколкото в София. Това е втората "сериозна" диагноза на Марена - първата беше на 2 1/2 год. - бактериална инфекция. И като не съм свикнала да ми боледува, ми е много тъпо сега... 
Дано имаш късмет с размера 

! Най-смешното беше, че се наложи да обясня на една много любопитна 3 годишна госпожица как се правят бебетата и защо съм скрила бебето в корема си
!
/ мерси на Jenny_b
се побраха в размер....дръжте се да не паднете....95 Е....не лъжа и не си измислям...това е....
Честит сутиен
Вчера ходихме в ТРИИЗМЕРНОТО кино в Мол. Гледахме науч-попул. филм за океана..супер е ..ама е 40 минутен. Този с динозаврите е страшен..достатъчна ми беше 2- минутната презентация преди океанския.