Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 931
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
     Мамета, аз не съм добре!! В депресия съм - сериозна!! Искам да мога да отида на почивка!! Не издържам вече вкъщи ВЪТРЕ ще се хвърля от последния етаж \ама ме е страх, защото при нас в реанимация оцеляват след такъв скок някои, но пък се инвалидизират\... SickОБАЧЕ
 съм много щастлива, че Григ е сред нас!
     Григ, каква животинка имаш, че забравих..какво и е newsm78

# 91
Karil, мерси за инфото  Peace

В тази връзка - отправям едно предложение на майките с по-големи деца /над 4 год./ и другите, без деца - хайде да водим деца и тумбаци на 3Д кино. Роси ? На Йоана ще и е интересно ли? Мойте ще си умре от кеф, като се има предвид, че имаме аквариум и мнного се захласва по него.

# 92
              Малееее, мами! Какви са тези неща? Моя мъж само за секс ми говори вкъщи, ама аз съм тази, която се дърпа. Правим секс само по мое желание. Не че ме е страх, просто рядко имам желание за секс. Добре, че ме разбира горкия и не ми се сърди. Аз си заспивам всяка вечер сладко smile3524 , а той цяла нощ е така  atwork .
              Мамета, имате ли киселини? И ако имате какво правите по въпроса? Аз имам почти всеки ден и даже понякога се събуждам през нощта с ужасни киселини. Много е неприятно.  Sad
              Хайде чао, че нещо прегладнях. Целувки! smile3525

# 93
Ей, Karil,  newsm12 недей така, бе душата....давай ще помагаме - за теб имам специално предложение - събота или неделя - някъде на зеленичко да си направим барбекю.
Аз трябва да съм в депресия, не ти - след точно една седмица имам РД и тооолкова много исках да си го празнувам, но с този ремонт, нито ще  може в къщи, нито ще има пари за заведение... smile3518

# 94
   Ивиче айде на зелено!!! Айде да измислим нещо - Ама до Витоша ли, до къде newsm78 Кога ти е рождения ден  bouquet Айде МАМЕТА да си направим маменски ЦЪР ПЪР
    Мамета аз от мрънкане не побързах да се похваля - близначките се помръднаха напред в класацията - ПРИЕТИ са с немски в т.нар. Трета немска 35-то у-ще. Утре ще се запишат, няма да чакаме второ класиране, защото искат в крайна сметка немски с немска диплома и др алтернатива нямат..така че да им е честито!!! smile3529 \ако знаят колко учене ги чака\ хи-хи

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 17:49 от karil

# 95
  • София
Благодаря за милото посрещане karil Heart Eyes
iviche , как бе мила ще лекуваш с барбекю депресия , дето е възникнала в резултат на освинчване smile3532 ?! На девойката karil спешно предисвам шопинг-терапия ! Мила, опаковай си бързичко поналятия задник в нещо красиво и ще видиш мигновенно ефекта... и както по-горе мъдро си отбелязала-нека боднем акцента по-отпред и по-нагорце от дупето Wink айде бе, след някой и друг месец с един задник и малко целулит ли няма да се оправим smile3511 ?! ЯЯЯЯ, горе главата !Нали видя с какво достолепие си влача диференциала , дето е заприличал на тъпана на 5-ти полк?!
А, за добитъка- и в профила ми е написано "мама кучелюбка"....старичък е моя пес а мацките дето ми го лекуват се проявиха като човешки лекари- "-Имал хрипове?!Ами, стар е и.... абе на доизживяване е работата..."
Пък grig хич не е от тия дето се предават !

# 96
   За Цър - Пър, аз казах къде бяхме миналата седмица - на Камбаните! Много е яко! Зелено, има масички, катерички тичат насам натам / кучета също  Mr. Green/. И най-важното: пътя до там не е разбит или с много завои  Peace! Едни ходят там по бански да се пекат, други на рзходка с колелетата, а трети на барбекю! За тези които не им се яде месо, да кажа, че зеленчуците на скара стават жестоки, а за хлебчето да не говорим! Биричката и студения чай са най - вървежните питиета! Който има скара за барбекю да се обажда, че ние ходим, ама си взимаме един приятел със скара, който е и майстор в тази област! Моят мъж е силно навит и другата седмица да ходим сред природата, така че ако решите - казвайте!
   Марийче - честито на децата!    bouquet
   Добре дошли на всички почернели мами! Завиждам ви!
   Ronja, моя мъж има такава алергия и се маже с Фенистил-гел! Много бързо му минава, а превантивно, за да не ти излиза обрив си вземи възможно най-високия слънцезащитен фактор срещу UVA и UVB лъчи! Последните проучвания доказват, че А лъчите са виновни за алергията към слънцето!  Гледай да е някое хипоалергенно мляко! Ще си беличка, но поне няма да се обриваш  Peace! А за делфинариума - аз миналата година щях да ревна докато ги гледах, че не бях бременна, а сега да не говорим  Mr. Green!

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 18:04 от benighted

# 97
Момичета, чета ви и осъзнавам че градусът на емоционалността ни се повишава  Joy
Аз например, в неделя, бях в Делфинариума - не бях ходила от малка. Беше страшно зареждащо!!! Толкова се развълнувах, че по едно време щях да ревна. Стоя си там - бременна и рева, докато гледам делфините - представяте ли си! Добре, че се съфирясах  #Crazy
За сексуалните контакти - мисля, че по време на бременност удоволствието е по-голямо  Embarassed. Ама иначе не мога да се похваля с особено желание от моя страна. Все си мисля, че за бебчето сексът е нещо като 6 по скалата на Рихтер  Mr. Green
Карил, ти сериозно ме разтревожи с тази депресия - бързо идвай на Делфинарирума!!!

Аз за съжаление не мога да ходя на плаж, тъй като правя някаква алергия от слънцето и после ходя като крастава в къщи и вия от сърбеж  Sad. В събота се запознах с Мина и Вени - хапнахме и лафихме,,че аз даже слънчасах....Честно казано,,малко се депресирах - и Мина и Вени са като манекенки..Аз с моя тумбак и ОЧИ минавам за 7-8 месец...
Ох,,,някой ако има алергия към слънцето и я лекува, моля да сподели!

# 98
  • София
А, че се появи benighted , та се сетих да я порицая- видяхте ли я тази мръсница, когато си беше закачила мъжа тук ?! Ало-о-о-о , на бременни жени сладкиши не се показват ! Ми, ако ни се доще- един месец няма да си го прибереш newsm62 ! И написала наща :"- Гледайте, че кой видял-видял...утре си го прибирам" и си го прибра smile3513.....Иначе, за цър-пъра съм ЗА С радост ще покажа на karil как се лекуват вътрешни кризи с външни декорации и как си вървя с циците напред, сякаш онази огромната издатина отзад не е моя ! smile3534
И като стана дума за прелести- погледнах албумчето и не мога да спестя адмирациите по повод Цветина в черната рокля -БЛЕСТЯЩА СИ ! А, за нас остава само да гледаме и да се учим какво е аджеба "АКЦЕНТ НА ПРАВИЛНИТЕ МЕСТА" !

# 99
Grig, добре дошла. Тъкмо днес си мислех, че отдавна не съм те мяркала тук. Но днес наваксваш яко Simple Smile
Ronja, недей така... Тя Мина ще е манекенка до 9-тия, ама аз? това бебе-корем расте като за световно.  Тъкмо днес бивши колежки от БМФ ми обясниха как ми личало отрано, на тях им проличало в средата на 6-тия Sad
Пък и твоите ОЧИ хич на лъжат Simple Smile даже на снимката тумбак не се вижда, само ОЧИ.
Софета, успех с организицията на цър-пър -  отсега ми потекоха лигите.
Целувки !

# 100
А, че се появи benighted , та се сетих да я порицая- видяхте ли я тази мръсница, когато си беше закачила мъжа тук ?! Ало-о-о-о , на бременни жени сладкиши не се показват ! Ми, ако ни се доще- един месец няма да си го прибереш newsm62 ! И написала наща :"- Гледайте, че кой видял-видял...утре си го прибирам" и си го прибра smile3513.....
   Embarassed Embarassed Embarassed
   Взимам си бележка! Другият път ще сложа някоя снимка от младините му и дъъъъъълго, дълго няма да я махна  Mr. Green! Все пак снимката беше за доказателство колко прилича малкия на тати и нямаше защо да стои и да задръства темата!!!
  П.С. Ако се организираме за Цър - Пър или най-малкото - за пикник, ша го видите от плът и кръв  Mr. Green / не че ще слезе от колелото.../!

# 101
Хайде или на Камбаните, или някъде по Искъра...където кажете, аз съм 100% ЗА.

Karil, видя ли, че лошото настроение ще се оправи - браво на близначките, те сега ще те утешат. А моят РД е на 24.07.Тогава одъртявам  Rolling Eyes, ама не в това ми е драмата....

Момичета, бързо казвайте - събота или неделя? И къде точно?

# 102
  • София
А така-а-а benighted -посипи си главата с пепел ! Така се полага на скрънзите smile3533 На пикника и аз ще довлека моя- е, малко го поразвалих откъм талията, ама още става.... Всички мами- с половинки, та останалите да оплакнат очите! Хем са си наши и няма страшно, хем са тренирани да не се впечатляват от понаедрели дупета, та имаме шанс да се почувстваме хубави ! smile3508
Пък ВАРНЕНКИ, айде да не ставаме нагли, а ?! Снимали се наще коя от коя по-готина, на брега на морето... и мрънкат и се оплакват и завижадаааат дажееее ! На кое бе Вени - на Искъро ни ли се огледа ?! smile3506 целувки и скоро ИДВАМЕЕЕЕЕ !
И пак за пикника- и Панчарево има какво да предложи под формата на полянки и рекичка...
Какво ще кажете?

# 103
ИДВАЙТЕ, идвайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Абе компанията са важни, тя обстановкта е важна, само когато хората не могат да докарат 100 % настроение.
И като "стар" планинар, да знайте - колко е по-кофти хижата, толкова е по-готина веселбата. В най-приятните хижи - няма купон, мързи ни да съберем дърва, висим по стаите, все едно вече сме се прибрали по апартаментите.
Ох, стига толкова съм писала днес.. май ми е трети постинг, искрено се извинявам на всички на които е писнала моята летяща вещица.

# 104
Здравейте, ноемврийски мами! newsm03
Виждам 4е разлика от мен днес сте много енерги4ни, ама така е в първия ден след 3-седми4на отпуска...направо ми си отели вола newsm61, 4е накрая едвам до4аках да стане 17.30 atwork
karil, 4естито за класирането на близна4ките и да са ти живи и здрави и да ти дават много поводи за гордост... и горе главата - какво е това настроение...аз също изпадам в кризи, ама се оправям и това зависи само от мен...така 4е взимай се в ръце и мисли за хубавите моменти, които те о4акват занапред... newsm10 smile3525
...колкото до секса...ве4е сякаш започвам да се замислям и да се притеснявам дали няма да навреди на бебо, макар 4е доки ми каза, 4е до 8-я месец с пове4е пазене е възможно и дори препоръ4ително, защото малко или много се отразява добре на раждането...
...размера на сутиена от края на третия се е застопорил на 90D и съм много доволна, защото и преди да забременея ми беше кофти, 4е мъжете все там ме гледат... bombs
...и накрая да ви се опла4а...тази сутрин като отивах на работа по4увствах силна болка в обаластта на апендикса и направо не можех да ходя...само като стоя на едно място не ме болеше...едва отидох на работа...през деня от време на време ме прерязваше и в момента от пак се обажда болката, та се чудя ако и утре съм така дали да не посетя доки  33uu doctor
Спокойна и прохладна ве4ер на вси4ки желая! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт