На пазар във Варна - Тема 54

• 35 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Днес отново минах покрай магазина с кутии за бижута на ул. Д-р Пискюлиев 14 и забелязах, че имат и  сайт https://homeland.bg/ Малко разхвърлян ми се видя сайта. Кутии видях в секция Красота и Здраве и Подаръци.

Пак в този район има малък магазин на Гранд Гепарт , в който се предлага много преоценена стока на марката. Намира се на Парижка комуна, почти на ъгъла с ул. Д-р Пискюлиев в един гараж, гледащ към ул. Д-р Пискюлиев.

# 496
Може ли да препоръчате коректна фирма за поставяне на фолио на автостъкла, фарове и стопове? Открих такава, но не е във Варна, която дава гаранция и слага качествени материали с пълна УВ защита. Търся подобна тук.

# 497
Може ли да препоръчате коректна фирма за поставяне на фолио на автостъкла, фарове и стопове? Открих такава, но не е във Варна, която дава гаранция и слага качествени материали с пълна УВ защита. Търся подобна тук.
Миро фолио, Астра фолио, Кълвачев фолио... Потърсете ги във фейсбук имат страници.

# 498
  • Варна
Помощ! Спешно търся костюм на Дядо Коледа за дете на 5 години. Идеи?

# 499
От кои дами/салони за ламиниране и ботокс на мигли сте доволни? Ако може и контакти, благодаря.

# 500
  • Варна
Здравейте!

Имате ли представа от къде мога да купя албум за снимки за подарък на възрастни, за около 15-20лв най-много? Проверявах в Джъмбо, нямат разнообразие.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 501
  • Варна
Обикновено има в някое фото. Не знам обаче дали се събират в този бюджет, май са скъпички... Но не пречи да провериш.

# 502
Глела съм във фото на Владислав, бяха от 25 до 50+ лв, но това преди доста време. В немския магазин дали няма да има нещо по-бюджетно?

# 503
От кои дами/салони за ламиниране и ботокс на мигли сте доволни? Ако може и контакти, благодаря.

Beauty Bar на ул. Воден .
Там слагам мигли и ги ламинирам .

# 504
Здравейте, в Jumbo и Waikiki може ли да се закупят подаръчни ваучери за определена сума?

# 505
На морска гара има ли все още от големите пластмасови шоколадови яйца киндер, които са с няколко по-малки вътре, и помни ли някой цената на им.Към 20-30лв. ми се върти, но не мога да се сетя. Тези имам предвид:

# 506
  • Варна
Здравейте, в Jumbo и Waikiki може ли да се закупят подаръчни ваучери за определена сума?
В джъмбо има подръчни ваучери мисля са на стойност 50лв.незнам дали има по малко като стойност. Може да звъннете и да попитате на информация 052529101

# 507
Здравейте!

Имате ли представа от къде мога да купя албум за снимки за подарък на възрастни, за около 15-20лв най-много? Проверявах в Джъмбо, нямат разнообразие.

Благодаря предварително! Simple Smile
На бул. Цар освободител горе-долу срещу Шихо има двуетажен магазин за детски играчки, сувенири и какво ли още не. Там има голямо разнообразие от албуми и рамки за снимки на не много високи цени.

# 508
  • Варна
И аз щях да пиша за този магазин за албуми за снимки. По другите левчета също се намират добре изглеждащи и на по-нормални цени, вече зависи с какви картинки на кориците търсите.

# 509
  • Варна
На морска гара има ли все още от големите пластмасови шоколадови яйца киндер, които са с няколко по-малки вътре, и помни ли някой цената на им.Към 20-30лв. ми се върти, но не мога да се сетя. Тези имам предвид:

Има ги-26лв.
В паркмарт също ги видях преди седмица - 20лв

Общи условия

Активация на акаунт