На пазар във Варна - Тема 54

• 34 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!
Искам да върна един панталон в Reserved,купих го вчера. Връщат ли пари или трябва да го замениш?Въобще може ли да се върне?Търсих техен сайт но не намерих, за да прочета условията им.
Благодаря ви предварително!
Връщат.

# 571
Здравейте,
Коя лаборатория работи днес и правят ли тестове за скарлатина?

# 572
  • Варна
Всички имат сайтове и обикновено на тях е дадено както нормалното, така и празничното работно време. Има и телефони. Провери. Също са упоменати и всички видове услуги, както и цени.

# 573
  • Варна
Мъжки Парфюми на Диор само в Dolce Vita ли има ?
Виждала съм и в Scеnt, на "Генерал Колев"

# 574
Flowers RoseFlowers RoseМного  благодаря Бобчита ,Стенли и  Илан-иланг!:rose: Flowers Rose

За китайския ресторант - поръчвали сме от Небесна храна и сме доволни,харесва ни храната.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 13:58 от (Sana)

# 575
  • при най-добрия мъж...
С пореден въпрос: има ли физически магазин с дрехи/сувенири на тема Хари Потър (за тийнове). единствено в сайта на HM виждам суитшърт-и

Моя тийн редовно си купува такива фен артикули от магазин "На тъмно".  На Хари Потър имахме шапка, шал и тениска.

# 576
 А къде бяха складовете за оригиналните парфюми из града?

# 577
Момичета, знаете ли къде мога да открия мелничка за пипер, която да се върти с дръжка?

# 578
Здравейте
Къде мога да намеря от онези котки които си махат едната лапа за късмет. Може със соларно може с батерийно задвижване.

# 579
Здравейте
Къде мога да намеря от онези котки които си махат едната лапа за късмет. Може със соларно може с батерийно задвижване.
На центъра, срещу магазин Pretty Zone има магазинче за декоративни стоки. На витрината най-често седят чаши на Игра на Тронове, бокали, икрустрирани бирени халби  и т.н, но съм вждала и махащи котки, но не знам с какво зареждане са.

# 580
Момичета, знаете ли къде мога да открия мелничка за пипер, която да се върти с дръжка?

И мъжът ми търси от години, сякаш се изпариха съвсем тези модели...

Познавате ли някой, който може да ми махне шева на дънките и да ги разнищи, така че да изглеждат естетично. Това при шивач не знам дали мога да го очаквам като услуга?

# 581
В някой от Лидълите да има останали още от електрическите им одеяла? На Окръжна и до Техническия няма. Или ако някой е виждал такова някъде другаде?

За шивач, има един на Чаталджа, точно срещу цветята, слиза се надолу в приземен етаж,  работил  е като моделиер но не знам дали може да направи точно това. Но той работи и с кожа, пък дънките по принцип са по-дебел плат и не винаги става с обикновена машина.

# 582
  • Варна
В някой от Лидълите да има останали още от електрическите им одеяла? На Окръжна и до Техническия няма. Или ако някой е виждал такова някъде другаде?
https://www.skitia.com/bg/products/elektrouredi/elektricheski-odeala/
Аз купувам от тези и съм много доволна. Имат фирмен магазин в Добрич, но пращат и по Еконт. Обаждам се по телефона и си поръчвам каквото искам.

# 583
  • Варна
А какви са цените на тези одеяла, в сайта не виждам?

# 584
  • Варна
А какви са цените на тези одеяла, в сайта не виждам?
ето това намерих в сайта им
Скития 1 ГТ ЕООД
4 октомври ·
В хладните 🌧 дни да затоплим 🛏с електрическо одеялно "Скития"
✅ТоП цена 28,80лв
📱за поръчки: 0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣2️⃣1️⃣6️⃣8️⃣9️⃣0️⃣✅
Единично - 50W

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 17:04 от Nell999

Общи условия

Активация на акаунт