На пазар във Варна - Тема 54

• 34 981
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
В някой от Лидълите да има останали още от електрическите им одеяла? На Окръжна и до Техническия няма. Или ако някой е виждал такова някъде другаде?
Звънни им на националния телефон. Имат система по която ще ти кажат имат ли го и в кои магазини. Аз така издирват шредер и ме упътиха на Мир.

# 586
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм доволна от ел. одеяла та на ЯРОПА гр. Димитровград. 2 год гаранция и без проблемно обслужване и след това.

# 587
  • Варна
Неща на тема Хари Потър има в магазинчето на ДомоCharm под х-л Мусала. Там зареждат артикули от Elephant Book Store (проверете интернет страницата им).

# 588

На центъра, срещу магазин Pretty Zone
А къде точно е този магазин на Pretty Zone?

# 589

Точно до Старбъкс.

# 590
  • Варна

Точно до Старбъкс.
Сигурно е Pretty shop.

# 591
Знаете ли дали в делта планет мола има магазин паоло ботичели...

# 592
Знаете ли дали в делта планет мола има магазин паоло ботичели...

Не, това са магазините за обувки. Ох, той пък го оплесква линка. Има CCC, Тенденз, Масимо Зарди и Мат Стар.

# 593
Няма Ботичели и Н&М. Но има Cropp, оттам имаме сполучливи покупки на кецове, обувки и дрехи.

# 594
Препоръчайте ми антицелулитни масажи или LPG в района на Хеи,Окръжна болница ,Чаталджа.

# 595
А на Velashape в Скин Чойс (1- по- стария модел, а не най-новия - III))  някой ходил ли е и има ли ефект?

# 596
Да се поправя за онзи магазин до Старбъкс - не е Pretty Zone, а Pretty Shop. Съжалявам за подвеждането.

# 597
  • Варна
Здравейте, случайно да знаете дали в някой от Лидълите раздават още от книгата на Манчев и Шишков ?

# 598
Из целия град търся солна лампа и не мога да повярвам, че не откривам. Преди имаше и в Практикер, и къде ли не, сега - не. Трябва да намеря до 31.12.

# 599
  • Варна
Из целия град търся солна лампа и не мога да повярвам, че не откривам. Преди имаше и в Практикер, и къде ли не, сега - не. Трябва да намеря до 31.12.

Магазин Биобазар . Там има доста.

Общи условия

Активация на акаунт