На пазар във Варна - Тема 54

• 34 976
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте, случайно да знаете дали в някой от Лидълите раздават още от книгата на Манчев и Шишков ?
Може би няма никъде, когато ходих на 22 на Мир още даваха точки, но книгите бяха свършили и записваха желаещи за книги в една кутия. Питайте дали може да се запишете ако имате точки.

# 601
  • Варна
Из целия град търся солна лампа и не мога да повярвам, че не откривам. Преди имаше и в Практикер, и къде ли не, сега - не. Трябва да намеря до 31.12.
Купувала съм от книжарница Хеликон в Parkmart .

# 602
Из целия град търся солна лампа и не мога да повярвам, че не откривам. Преди имаше и в Практикер, и къде ли не, сега - не. Трябва да намеря до 31.12.

Купувала съм от магазин Лазара. В района на Макдрайв е, може да им звъннете да питате.

# 603
Солни лампи видях преди десетина дни в Булмаг в Грандмол.
Редактирам.
Срещу касите на Булмаг има солна стая. Там видях наредени и доста солни лампи.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 15:30 от milanda

# 604
  • Варна
Трябва ми майстор за пералня. Знам, че неведнъж са споменавани различни майстори в темата ама на, не ми е бил нужен, че да си запиша координати. Давайте идеи.

П.п. Хич няма да е зле, ако в началото на темата си имаме заковани такива телефони.

# 605
Трябва ми майстор за пералня. Знам, че неведнъж са споменавани различни майстори в темата ама на, не ми е бил нужен, че да си запиша координати. Давайте идеи.

П.п. Хич няма да е зле, ако в началото на темата си имаме заковани такива телефони.
Тихомир
0894 628 028
Препоръчнам го с 2 ръце,нашата,на свекъра ,на свекървата е оправял.Много е читав и не работи скъпо.

# 606
Къде мога да намеря разнообразие от обувки. Конкретно :боти на дебел  ток, между 5-9см, удобни като за човек, който носи само маратонки🤣.
Обиколих  в ССС, тенденз, дайхман и ПБ, но не се спрях на нищо. Не държа на марка.

# 607
  • Варна

0896703166 - Михаил

Беше ми препоръчан тук като изпитан и наистина не ме подведоха. Доволна съм.

# 608
  • Варна
Къде мога да намеря разнообразие от обувки. Конкретно :боти на дебел  ток, между 5-9см, удобни като за човек, който носи само маратонки🤣.
Обиколих  в ССС, тенденз, дайхман и ПБ, но не се спрях на нищо. Не държа на марка.
Разгледай сайта на Габина, в магазина им под Валентина са всичките им модели, от там пращат онлайн поръчките (поне така са ми казвали преди). Имам супер удобни боти на дебел ток от там, нося ги сигурно 5-та година вече. Тази година загледах и Кавалер, изглеждат ми удобни, и са на нормални цени.

# 609
  • Варна
Аз пък ще имам нужда от ВиК майстор за смяна на батериите в банята. Препоръки?

# 610
Взехме боти естествена кожа от Мат стар в Делта мол. Дебел ток, грайфери, 7 см ток, платформа 3 см. Има мн. модели, самият магазин е голям като ССС.

# 611
  • Варна
Аз пък ще имам нужда от ВиК майстор за смяна на батериите в банята. Препоръки?

0888786536 - Васил

Вече няколко години го ползваме, 3ти апартамент той поддържа.
Когато ползваме майстори с ВиК услуги си викам отделно него и на друг не се доверявам особено след монтиран диспозер с изолирбанд.
Нямам познати, при които да съм го пратила и да не са останали доволни.

Като сме почнали с темата за майсторите - препоръчайте фирма за ремонт (плочки, под, стени, тавани..всичко)
Вече ме е страх от ремонти като не знам на кого ще попадна.
Не искам нещо повече от това работата да се свърши добре (не да идва трети майстор да ми прави саморазливна замазка и т.н.) и в срок.
Имам само ВиК и дърводелец сигурни, т.ч. всички останали са ми от полза.
Не държа да е фирма, но ако не е да са цяла бригада, за да извършват всички услуги.

# 612
  • Варна
Точно днес се загледах в Хеликон на центъра, имаше солни лампи и то точно модела, за който бях обърнала града.

В солните стаи продават, звънях да ги питам тогава имат ли налични, в разни холистични центрове, в Хеликон Паркмарт имаха малко останали модели, в Килеръ също, все места, на които може да проверите.
И от мен препоръка за Михаил за пералня/сушилня, аз видях няколко препоръки в групата на майките във Фейсбук за него, много коректен и приятен.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 03:25 от Priqtelka

# 613
  • Варна
Вършат ли работа тези солни лампи?
Има ли някакви разлики преди и след?

# 614
  • Варна
Вършат ли работа тези солни лампи?
Има ли някакви разлики преди и след?
И аз питам същото newsm78

Общи условия

Активация на акаунт