На пазар във Варна - Тема 54

• 34 964
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Аз пък ще имам нужда от ВиК майстор за смяна на батериите в банята. Препоръки?

0888786536 - Васил

Вече няколко години го ползваме, 3ти апартамент той поддържа.
Когато ползваме майстори с ВиК услуги си викам отделно него и на друг не се доверявам особено след монтиран диспозер с изолирбанд.
Нямам познати, при които да съм го пратила и да не са останали доволни.

Благодаря за препоръката, човека реагира веднага, вчера сутрин монтира батериите. Доволна съм!

# 631
  • Варна
Здравейте! Бях видяла назад в темата, че някъде се изкупуват стари компютри, но не мога да открия въпросния пост. Дали някой се сеща за къде ставаше въпрос? Благодаря предварително! Simple Smile

# 632
Аз пък ще имам нужда от ВиК майстор за смяна на батериите в банята. Препоръки?

0888786536 - Васил

Вече няколко години го ползваме, 3ти апартамент той поддържа.
Когато ползваме майстори с ВиК услуги си викам отделно него и на друг не се доверявам особено след монтиран диспозер с изолирбанд.
Нямам познати, при които да съм го пратила и да не са останали доволни.

Благодаря за препоръката, човека реагира веднага, вчера сутрин монтира батериите. Доволна съм!

Имате ли представа дали може да погледне една тоалетна защо тече и как може да се оправи? Дали се занимава с това?

# 633
  • Варна
С всичко свързано с ВиК се занимава(тоалетни, батерии, тръби, канали...) Той работи това във фирма, но си работи и на частно.

# 634
  • Варна
Здравейте!
Някой да е посещавал Делта Планет Мол скоро ?
Батута в Галакси центъра дали работи? Не беше надут последно като бяхме там,преди седмица някъде.

# 635
Щастлива 2020 за всички!
Търся специалист за климатик, някой от когото сте доволни и да не чакам седмица за посещение.

# 636
  • Варна
Здравейте!
Някой да е посещавал Делта Планет Мол скоро ?
Батута в Галакси центъра дали работи? Не беше надут последно като бяхме там,преди седмица някъде.

Вчера минах покрай него, май имаше батут... Но не съм 100% сигурна, тези неща вече не ме вълнуват Grinning

# 637
Къде мога да намеря цял бански по това време

# 638
  • Deutschland/HE
В Декатлон, Спортдепото и магазина до него в Палахцентър, но са по-спортни модели.

# 639
Да, там има, но търся по женствен модел. В сайта на H M има хиляди, но се оказа, че на място няма нито един. Явно може само онлайн..

Благодаря, Колибри

# 640
Здравейте,някой знае ли  къде се намира някакъв магазин/склад за маркови парфюми без опаковка?В някакъв блок било около бившото Пикадили център/битоля/

# 641
  • Deutschland/HE
Да, там има, но търся по женствен модел. В сайта на H M има хиляди, но се оказа, че на място няма нито един. Явно може само онлайн..

Погледни в Триумф, но аз последните години нищо не съм си харесала от там.
Поръчвах си бански от Некст и съм много доволна, доставката беше 2-3дни по спомен.

# 642
На улица Братя Миладинови има такъв, до училище Кирил и Методий ( от страната на училището ), посока нагоре преди да стигнете 8 Приморски- блок с двор със зелена ограда- етаж 2 - долу на звънците пише Парфюмерия

# 643
  • ВАРНА
Реве  ми се!   -   никъде във Варна и окръга в сервизите не могат да оправят телевизора....Сони Лед 2016....телевизора е едва едва използван по 1 час дневно лятото  три месеца не пускан....според последния сервиз   днес получих отговор -  изгорял дисплей.....

# 644
  • Варна
Днес бях в Делта Планет - надуваха батута,  имаше и ценоразпис.

Общи условия

Активация на акаунт