На пазар във Варна - Тема 54

• 34 957
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
От къде да купя мокри кърпички,такива който да могат да се хвърлят в тоалетна,биоразградими.

# 646
  • Варна
От къде да купя мокри кърпички,такива който да могат да се хвърлят в тоалетна,биоразградими.

Най-голям избор има в голямото "депо бебе център" на Бенковска.
Предполагам и такива имат.

# 647
  • Варна
Има и в ДМ- тяхната марка, но за мен далеч не са разградими. Голям проблем направиха на канализацията ни. Не препоръчвам.

# 648
  • Варна
От ДМ. Води се мокра ТХ.

# 649
В тоалетната САМО биоразградими неща - тоалетна хария ! Мокрите кърпички - в кошчето ! Имам кошмар от отпушване на тоалетна в която бяха хвърлени мокри кърпички и образували "тапа" - до коленете в ... и с една проволка се чисти ... няма да разправям.
Къде в града има магазин за мъжки шапки всякакви видове - от каскети до ушанки, но качествени ?

# 650
  • Варна
Тази т.нар. мокра тоалетна хартия може ужким да се пуска в тоалетната, до 2-3 броя наведнъж (по спомен съгласно инструкцията на опаковката). При нас на няколко пъти зверски запушваше канализацията около кооперацията, докато не разберем, че е именно от нея. Затова хората на запад си имат бидета, хигиенни душове и т.н. Това нещо не бива да се хвърля другаде, освен в кошчето.

# 651
Добре че казахте за проблем с канализацията .
Аз в банята държа един пакет и често посягам към него .
Не знаех че такъв яд  създават после .

# 652
  • Варна
Създават и още как! ВиК-то ми е забранил да хвърлям каквито и било хартии, освен тоалетна, след като идва да отпушва от кухненска хартия.

# 653
Здравейте!
Някой да е посещавал Делта Планет Мол скоро ?
Батута в Галакси центъра дали работи? Не беше надут последно като бяхме там,преди седмица някъде.
Работи, днес имаше 1-2 човека, но снощи към 18 ч беше мн. оживено. Загледах се, макар че не съм с малко дете.

# 654
Здравейте и Честита Нова година!☺️

Някой знае ли, кога ще отворят новия Кауфланд?

# 655
  • Варна
Здравейте и Честита Нова година!☺

Аз чух за първите дни на февруари.

Честита и успешна 2020 год! Нека бъдем здрави!

# 656
  • Варна
Здравейте и Честита Нова година!☺️

Къде ще е новият Кауфланд?

# 657
  • Варна
На Девня. Кръговото на Шел и Енерго Про.

# 658
  • ВАРНА
Под Аспарухов мост  в началото до Шел кръговото.
Май че за Великден ще го отворят.

# 659
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Глупости, Великден. Днес имахме брошура в пощ. кутия, в която не обърнах особенно внимание, но пишеше Предстоящо откриване.

Общи условия

Активация на акаунт