Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във френския форум?
Какви са мненията за различни авиокомпании?
Какви са преживяванията с интернет пазаруване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви теми обсъждат участниците във френския форум?
 - 
				Какви са мненията за различни авиокомпании?
 - 
				Какви са преживяванията с интернет пазаруване?
Участниците споделят различни преживявания с онлайн пазаруване, включително поръчки от марки като Vertbaudet и La Redoute. Някои от тях съобщават за негативни преживявания поради бавна доставка и ниско качество на продуктите, докато други споделят положителни преживявания при закупуване на дрехи за деца и себе си.
 - 
				Какви са проблемите с яслите във Франция?
 - 
				Какво представлява 14-ти юли и как се празнува във Франция?

...най-изгодни са ми цените им. 
Смешна съм си понякога сама на себе си. От Яна нямам никакъв опит с козметиките. Първия месец я мазахме с преварен зехтин по съвет на свеки. После тя си замина и аз веднага обявих революция-въведох си Мустелата мляко за тяло и малката направи екзема.  

От Клоран съм много доволна,ползвали сме почти всичко, особено измиващият гел май е най-добрият от всичко, което сме ползвали.

! Наистина много се бях притеснила ! Вие ми дадохте доста идеи, така че ще се възползвам и ще пробвам пак с нещо френско...

. Та почнах да се чудя дали не съм лоша майка и така да я оставям още от крехка възраст пред телевизора. Е, вярно че нe гледа повече от половин час дневно (то толкова са Телетъбисите), но понякога направо си ги иска и върви обяснявай, че не е подходящият час...