Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Стаменова частно ли ще заработва с тва рокле? 😂

# 661
Стаменова частно ли ще заработва с тва рокле? 😂
Ще прелъстява Врабчев. Откакто Норчето започна в болницата, не ѝ обръща внимание нещо... Joy

# 662
Ех, какво правят токчетата с жените, друго нещо си е с тях. Grinning

# 663
  • София
ПРОМО - директен

# 664
  • Разпиляна във въображението
Зорница е толкова приятелски настроена Simple Smile Не я обвинявам де, но смесените й сигнали явно  наистина са си смесени, а не само плод на въображението ни. Освен, ако пак не е за заблуда и това не е сън

# 665
  • София
Това Зорница и Табаков ли са?
Нора и Тасев визуално наистина си отиват. Мирослава гледа като отровена, сигурно пак ще започне да пие. Жени съвсем се чална, дано не направи някоя беля.

# 666
Мда, Нора и Тасев нищо чудно да се сгаджосат.
Мирка освен да ходи да се утешават заедно с Марио. Той и без това има опит с чернодробните заболявания покрай брат си. Хем ще знае как да я пази да не пие.

# 667
Мда, Нора и Тасев нищо чудно да се сгаджосат.
Мирка освен да ходи да се утешават заедно с Марио. Той и без това има опит с чернодробните заболявания покрай брат си. Хем ще знае как да я пази да не пие.

Не се бях замислила, но сега като си ги представих одобрявам тази конфигурация.
Добре биха си паснали и всъщност додта напомнят като типажи на Ина и Зорница.

# 668
Зорница е толкова приятелски настроена Simple Smile Не я обвинявам де, но смесените й сигнали явно  наистина са си смесени, а не само плод на въображението ни. Освен, ако пак не е за заблуда и това не е сън
кошмар на Марио😆

# 669
Нора с Тасев ще е 100 пъти по-добре, отколкото с Мирослава. Ми не го харесвам това момиче и толкова..
Дори биха ми харесали Нора и Тасев заедно.
Нора много ми допада засега, а Башева прави страхотна роля, удоволствие ми е да я гледам.

# 670
  • София
Нещо и историята около Нора я забозиха. Аз да питам - къде е господин Челингиров? Защото може и това "какво ще кажата хората", да е провокирано от липсата му.
Стига вече с тези сънища. Нещо друго да измислят сценаристите. Пък и нали Табаков трябва да намери наистина повод да остане.

# 671
Дадоха малко от партито - Бизнесменът държи реч и кани гостите да танцуват на песен с името на жена му. Мирослава гледа Тасев, той стана и мина покрай нея, тя го поздрави, а той подмина без да казва нищо. Нора е сама, някакъв й досажда, Тасев идва на помощ и я кани да танцуват. Табаков е на партито, очевидно ще остава, Зорница го кани на танц, той се дърпа леко, но тръгва. Според мен това между тях в промото ще е след партито.

# 672
Сутринта Христина Апостолова и Алек Алексиев гостуваха по нова и май дадоха същите кадри - слушах по радиото. Участието може би вече е качено.

# 673
  • Разпиляна във въображението
Аз не намирам историята на Нора за бозава. Даже много бързо се развиват нещата там. За бебето е бозата, че и още ще има от нея. Като болестта на Пепе миналия сезон. До гуша да ти стигне.

Тасев и Нора може да изглеждат като един за друг, но това ще е поредната силна жена за него, а той не може да се оправи с тях.

Не успявам да разбера и Марио. Муси се, че не познава семейството й, обаче си дърпа ръката, когато тя посегна към него. Не харесвал тайните. Поне нейната не е свързана с него и чувствата й, а той крие по-голяма, която засяга и нея. Та да посмали малко изискванията Simple Smile

# 674
Сутринта Христина Апостолова и Алек Алексиев гостуваха по нова и май дадоха същите кадри - слушах по радиото. Участието може би вече е качено.
Да, преди интервюто им дадоха кадрите от партито.

Общи условия

Активация на акаунт